Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πως παγιδεύουν τους ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ


   Η αλήθεια είναι πως έχουμε μπερδευτεί τόσο πολύ που έχουμε χάσει τον μπούσουλα.

   Για να καταλάβεις συνέλληνα τι και πώς φταίει, ρώτα μόνο τον εαυτό σου. Ποιος σε κυβερνάει ; Αν απαντήσεις σε αυτό, τότε πολλά θα λυθούν ως δια μαγείας, αλλά όχι όμως όλα.

   Αυτό πάντως που δεν λύνεται ως δια μαγείας, σίγουρα, είναι η κατάσταση που μας έφεραν. Και… καλά, δεν λέμε ότι μας έφερε μόνο ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου, αλλά τούτος ο κύριος ξεκίνησε τον χρόνο αντίστροφα, αυτός έφερε τα όπλα πάνω και κάτω από το τραπέζι. Αυτός «ξεφώνιζε» άσχημα την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία ακατάπαυστα, σε κάθε διεθνή οργανισμό και συνέλευση.
Μόνο πόρνη τελικά δεν έβγαλε (;) τη χώρα μας δηλώνοντας, διεθνώς παρακαλώ, πως δεν μπορεί να κυβερνά διεφθαρμένους , προσεταιριζόμενος σιωπηρώς το «μαζί τα φάγαμε», τα πιστόλια του, οι μυστικές συνομιλίες του όταν μας έλεγε ταυτόχρονα πως λεφτά υπάρχουν κλπ.

Εμ τότε… σου λένε και οι «πονηροί» Ευρωπαίοι και ΔΝΤήδες, αφού ο ΙΔΙΟΣ ως ΕΝΔΟΤΙΚΟΣ πλέον Πρωθυπουργός, επειδή παρουσιάζει μια τέτοια εικόνα της χώρας του, ας την «περιποιηθούμε» κι εμείς «καταλλήλως».

Τι έγινε λοιπόν τότε ; Συνέπραξε και δημιούργησε ένα πρωτοφανές «μνημόνιο βιασμού» μιας χώρας.
Σα να μην έφτανε αυτό, τα έκανε μετά και ακόμα χειρότερα !

Ουσιαστικά η τωρινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε μαθηματικά καταστροφική μάλλον πολιτική αντί να βελτιώσει την κατάσταση με τα δανεικά που πήρε :
Υπάλληλοι με 18 μισθούς υπάρχουν ακόμα, ξέφραγο το αμπέλι των εισβολέων λαθρομεταναστών συνεχίζουμε  να είμαστε και θα είμαστε, συνέχισε ο κ.Φωτόπουλος και κάθε κύριος συνδικαλιστικός Φωτόπουλος τα επιδοματάκια του να παίρνει και να κάνει τα εκπαιδευτικά ταξιδάκια του και από εκείνα τα νέα "Μνημονιακά" δανεικά. Ναι κύριοι αυτή είναι η αλήθεια και τι το χειρότερο ;

Τα δανεικά λεφτά του μνημονίου τα πήρε το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση.
Τι έκανε τελικά;

Τόσα δις πήρε, που πήγανε ΚΑΙ αυτά ; Φταίνε μήπως για τα δις που δώσανε αυτοί οι όποιοι «κακοί τοκογλύφοι» και ΞΑΝΑχαθήκανε, ΞΑΝΑσπαταληθήκανε, ΞΑΝΑχρεωθήκαμε ; Ε όχι κύριοι… Ούτε παπατζής δεν θα είχε τέτοιο θράσος να το παίζει και περήφανος ότι ΞΑΝΑχάσανε τα λεφτά ! Κακό το μνημόνιο, κάκιστο, αυτή όμως η κυβέρνηση είναι ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ !


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ :

Ιδού τα σωστά αιτήματα :

Α) Τι θα γίνει με την κατά κύριο λόγο Ισλαμική εισβολή στο ξέφραγο αμπέλι Μας ;
Β) Τι θα γίνει με τους καταχρηστικούς μισθούς και επιδόματα;
Γ) Τι θα γίνει με την αξιοκρατία ;
Δ) Τι θα γίνει με τις κομματικές πελατειακές σχέσεις και τους κλέφτες, ιδιώτες ή πολιτικούς, του Δημοσίου ; 
Ε) Τι θα γίνει με τους αναρχοαριστερούς που θέλουν με κάθε τρόπο να διαλύσουνε ή να κάψουν τη χώρα ;

   Εάν τώρα βρεθεί τίμιος πολιτικός να σας απαντήσει ειλικρινά τι μάχη θα δώσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τα παραπάνω βοηθείστε τον.
Εάν όμως βρεθεί πολιτικός που συνεχίσει να σας λέει αερολογίες ή να προσπαθεί να αναστρέψει (κωλοτούμπα) την κατάσταση λέγοντας σας, ότι άλλοι τα κάνανε, άλλοι φταίνε, ενώ αυτός «προσπαθεί» και τούτο είναι φανερό ότι σας κοροϊδεύει και ψεύδεται, ακόμα και νόμιμα του αξίζει να γίνει «κιμάς».

Τα αιτήματα λίγα και συγκεκριμένα. Και προς θεού όχι υπογείως αριστεριστικά, ήτοι ανθελληνικά.

Ποια είναι τώρα αυτά τα εθνοπροδοτικά συνθήματα ;

Α) Ζήτω οι μετανάστες,
Β) Δεν πληρώνω τα χρέη μου (π.χ. στην τράπεζα) επειδή αγανάκτησα
Γ) Δεν αναγνωρίζω ο, τι και να γίνει τίποτα (προσοχή, αναφέρουμε εδώ το ισοπεδωτικό τίποτα) από το Μνημόνιο (εξηγήσαμε πάνω πως έγινε, αλλά έγινε) Δ) Κάψτε τα όλα και όλους.

Είναι σαφές πως η πρώτη σειρά αιτημάτων δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τη δεύτερη.
Είναι σαφές πως η πάνω σειρά αιτημάτων θίγει πολλούς βολεμένους αλλά έτσι υπάρχει ελπίδα να σωθεί η Πατρίδα. Δίκαια, Έντιμα και Θαρραλέα.
Είναι σαφές πως η δεύτερη σειρά αιτημάτων ευνοεί βολεμένους ή ψυχολογικά ασταθείς χαρακτήρες αλλά δίνει συνάμα και τη χαριστική βολή στην Πατρίδα.

Ακόμα και το σύνθημα δεν αναγνωρίζω ΤΙΠΟΤΑ απο το μνημόνιο έτσι όπως τα έχουνε κάνει λειτουργεί τελικά εναντίον της χώρας μας Τώρα (Προσοχή: Τώρα). Τα λεφτά έστω και τοκογλυφικά κάποιοι τα δώσανε, το ΠΑΣΟΚ τα ΞΑΝΑφαγε γιατί δεν τόλμησε να μετουσίωσει σε πράξη την απλή αυτή λέξη : ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

Μην σας παρασύρουν και άθελα σας «αλλοτριωθείτε» και γίνετε μια μάζα μαζί με τους εθνοπροδότες που κύριο και μόνιμο σκοπό έχουν να επικρατήσει η οχλοκρατία και Η ΑΣΑΦΕΙΑ των αιτημάτων. Εάν αισθάνεστε και είστε αδικημένοι, άρα και δικαίως αγανακτισμένοι, να απαιτήσετε τη σωστή δικαιοσύνη, συγκεκριμένα, και όχι ένα κίβδηλο – απατηλό βόλεμα όλων ή με μια οχλοκρατία που σημαίνει διάλυση όλης της Ελλάδας.


  Έχουμε ως εδώ φτάσει, επειδή πολλοί συμπατριώτες μας βολεύτηκαν πολύ ή λίγο ανέντιμα άδικα και προκλητικά. Και αυτό είναι η αλήθεια, φυσικά με την παρότρυνση (και όχι μόνο), μερικών αλλά εξίσου πολλών άθλιων πολιτικών ταγών.


Μετά την κραιπάλη ορισμένων «βολεμένων» ανώμαλο αλλά αναγκαίο «φυσικό επακόλουθο» ήταν να έρθουν και τα δανεικά για να μη γίνει Ρουάντα η πατρίδα Μας.

Ακόμα χειρότερα τώρα, μη νομίζετε πως οι «βολεμένοι» λουφάξανε στον καναπέ, αλλά, πόσο μάλλον και όσο καλύτερα και έντονα μπορούν, θα προσπαθήσουν ΕΣΑΣ να εκμεταλλευτούν για μια ακόμα φορά :

Θα επιδιώξουν ΚΑΙ αυτοί να αγωνιστούν δήθεν και να σταθούν δίπλα Σας για το δικό Τους όμως βόλεμα (Χαμαιλέοντες).
Για αγώνες λαϊκούς θα φωνάζουν και αυτοί (που βολεύουν την απάτη όμως , τη φουσκωμένη τσέπη τους), και μνημόνια που πάνε να ακυρώσουν τα «κεκτημένα» τους. Προσοχή όμως, δείτε εδώ πόσο δίκαια είναι αυτά τα «κεκτημένα» τους.

Ξεχωρίστε την Ήρα από το στάρι. Ήτοι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα για αναλύσεις σπουδαγμένων στην οικονομία και Λόντον σκουλ οφ εκονόμικς .
Βρε σεις, κόμικς έχετε κάνει την χώρα ,κόμικς τι σκούλ οφ εκονόμικς ;

Δια ταύτα :

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών :

Βρείτε πρώτα τους τίμιους πολίτες, δείτε ΓΙΑΤΙ αγανάκτησαν και μετά ΜΑΖΙ να βρεθείτε στο Σύνταγμα.

Αλλιώς κινδυνεύετε να βρεθείτε δίπλα δίπλα με άτομα που δεν είναι τόσο πολίτες αλλά μάλλον οπλίτες της βλακείας, της κονόμας, της κοροϊδίας και της καταστροφής και εσείς απλώς οι συμμετέχοντες οπαδοί της ομάδας τους.

Καλή πορεία...

Δημήτρης Π.Γ. και Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος από το Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.