Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ξεκαρδιστικές ομοιότητες μεταξύ δηλώσεων των παραγόντων ποδοσφαίρου και των πολιτικών…


   Τέτοια άθλια πράγματα ουδέποτε έγιναν στα μέρη μας, άρα, ούτε και παιχνίδια στήθηκαν. Ποτέ οι καλοί πολιτικοί μας δεν έσπευσαν να φωτογραφηθούν για ψηφοθηρικούς λόγους με μεγαλοπαράγοντες χορηγούς χρημάτων και ήθους της αθλητικής μας ηγεσίας, είναι ψέμα, κι αυτό.

   Όταν ο νυν Πρωθυπουργός μας έλεγε πως «λεφτά Υπάρχουν» εννοούσε (όπως δήλωσε ο περίπου ο κ. Παμπούκης) πως ρωτούσε, «που πήγαν τα λεφτά» ; Αυτό εννοούσε, ( «που πήγαν τα λεφτά» ) όταν έλεγε «λεφτά Υπάρχουν»
Λαμπρά !

Ακολουθώντας ΑΚΡΙΒΩΣ τη ίδια λογική ο κ. Γιώργος Τσακογιάννης Ισχυρίζεται στην απολογία του ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ :

«Εσφαλμένα έχει καταγραφεί το “μην κάνουμε νίκη”, ενώ στη συνομιλία μου έχω πει “μην κάνουνε νίκη”. Επειδή η ομάδα κινδύνευε βαθμολογικά, είπα ρητά στον Νικολόπουλο, ποδοσφαιριστή της ομάδος μου, “μην τυχόν και κάνουνε νίκη οι αντίπαλοι γιατί χαθήκαμε”. Με το “γ… τους” εννοώ “νικήστε τους”».

Όσον αφορά τον διάλογο με τον προπονητή Νίκο Παντέλη για προσυνεννοημένα πέναλτι ο Γιώργος Τσακογιάννης ανέφερε ότι «μετά τη λήξη του αγώνα τηλεφωνηθήκαμε και αστειευόμασταν, λόγω της οικειότητας που έχουμε μεταξύ μας, ο ένας με τον άλλον».

Άρα…
«Που είναι τα λεφτά» ;
«Που είναι τα στημένα» ;
«Πού είναι ο Βάγκνερ, πού είναι ο Πουτσίνι;», ούτε μια μίζα δεν θα μείνει… Που θα μπορούσανε να τραγουδάνε και σε ένα άσμα του κ. Καρβέλλα ;;;


Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.