(Οι έξυπνοι μη βιάζονται, η πατέντα της Ιδέας έχει ήδη κατατεθεί. Σας παραθέτουμε μάλιστα και πάνω στη φωτό και πως περίπου θα είναι το νέο διαφημιστικό ! )
Μη ρωτάτε από πού το ανακαλύψαμε !
Νέα μεγάλη επιχείρηση θα ανοίξει τις προσεχείς μέρες αρχικά και ειδικά στην Ελλάδα. Πρόκειται περί μια νομότυπης τράπεζας όπου θα αντλεί κεφάλαια κατόπιν της «εικαζόμενης συναίνεσης» των νεκρών πελατών της. Οι τρόποι αντλήσεως των κεφαλαίων εικάζεται ότι θα είναι ΤΡΕΙΣ (3) :
1) Ο Διαθέτης πριν μεταβεί εις τον Κύριον θα δηλώνει ιδιόγραφα (αν δεν έχει νομικές άλλες κληρονομικές υποχρεώσεις) την βούληση του να καταθέσει στην Τράπεζα το κεφάλαιο του και την περιουσία του σε ένα λογαριασμό όπου η τράπεζα θα τοκίζει νομότυπα την περιουσία του. Σε περίπτωση δευτέρας παρουσίας ή όποιας περίπτωσης επανεμφανίσεως του, ο δικαιούχος θα έχει άμεση πρόσβαση στην περιουσία του ! Στο μεσοδιάστημα αυτό η τράπεζα θα είναι ο εγγυητής και θεματοφύλακας της περιουσίας του (τέως, πλέον) αποθανόντος
2) Η Δεύτερη περίπτωση είναι κάπως ποιο σύνθετη νομικά… Ήδη το νομικό τμήμα της τράπεζας προτίθεται να καταθέσει προσφυγή στο Ελληνικό Δημόσιο. Το αίτημα θα είναι ως εξής : Εάν κάποιος άνθρωπος πεθάνει άνευ διαθήκης και (φυσικών πρόσωπων) δικαιούχων τότε τελικός αποδέκτης της περιουσίας του είναι το δημόσιο. Έως τώρα αυτό ήταν σωστό και λογικό.
Από τη στιγμή όμως που αποτελεί πλέον ΒΑΣΙΜΟ νομικό όρο η «εικαζόμενη συναίνενεση» του αποβιώσαντος προτιμότερο θα είναι να λογισθεί πως η περιουσία του η ατομική πρέπει να διαφυλαχθεί σε οτιδήποτε μελλοντικά προκύψει για το προσωπικό του συμφέρον. Άλλωστε η εν λόγω Τράπεζα στην υποθετική περίπτωση επανεμφανίσεως του θα του αποδώσει το κεφάλαιο του. Το Δημόσιο όχι.
Αναλογισθείτε ήδη πως στην Αμερική με τη επιστήμη της κρυογονικής πολλοί έχουν καταψύξει τα σώματα τους περιμένοντας την επιστήμη εδώ να τους δώσει μια νέα ευκαιρία. Λογικό δεν είναι αν ξαναζήσουν να απαιτήσουν και την περιουσία τους ;
3) Ακόμα και στην περίπτωση αφαίρεσης των οργάνων του για μεταμόσχευση η τράπεζα ως πληρεξούσιος του δωρητή θα επεμβαίνει. Α) Στην περίπτωση που ο δωρητής έχει προσδιορίσει τη τιμή των οργάνων του, η τράπεζα, θα εισπράττει το τίμημα εφόσον ο φορέας που χρειάζεται το όργανο αποδέχεται τη συναλλαγή. Θα απευθύνει δε πρόσκληση η νέα τράπεζα να καταρτιστεί και τιμολογιακή λίστα έτσι ώστε να αποφεύγονται οι υπερβάσεις.
Β) Στην περίπτωση που δεν έχει προσδιορίσει ο αποθανών δωρητής τιμή στα όργανα του τα τυχόν τότε οργανα ως προς μεταμόσχευση, θα ισχύει ρητώς η λίστα υπέρ του δικαιούχου.
Η νέα τράπεζα έρχεται να λύσει και αυτό το πρόβλημα.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ !
Team Apopsis
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.