Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Μερικοί πάνε να ισοπεδώσουν το κάψιμο ενός κορανίου με τη σφαγή 40 αθώων ανθρώπων. Θαυμάστε την “αόρατη” επιχειρηματολογία τους !




Παρακάτω σας παραπέμπουμε το άρθρο αυτούσιο, αλλά και τα σχόλια των αναγνωστών . Τρεις μόνο επισημάνσεις κ. ROGER COHEN, αλλά και μια σημαντικότερη στους κυρίους που ανηπαρήγαγαν το άρθρο.

Το άρθρο το γράφει Αμερικάνος για την Αμερική όπου το ποσοστό των μουσουλμάνων είναι κάτω του 1/%. Αν ήταν έτσι κι εδώ στην Ελλάδα θα πανηγυρίζαμε που αλιεύσατε και μας εκθέσατε στην εφημερίδα σας ένα τέτοιο άρθρο. Στην Ελλάδα των 2.000.000 Λαθροεποικιστών ισλαμιστών μήπως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει τόσο όσο το ξενόφερτο άρθρο ; Συγχαρητήρια λοιπόν και για την επιλογή του.

Όσο για τον κύριο ROGER COHEN,
1) Μιλά στο 70 % του άρθρου του για τον βλάκα πάστορα που έκαψε το κοράνι και βάζει εντέχνως στο ίδιο σακί με τους χασάπηδες. Αυτό κ ROGER COHEN, και βλακώδες είναι και ανήθικο.
2) Αναφέρει μισά στατιστικά. Ότι το 1% έχει υποστεί παραβατική συμπεριφορά 14%. Τολμά να αναφέρει και την άλλη όψη του νομίσματος ; Πόσο παραβατικό είναι αυτό το 1% και σε τι ποινική ποιότητα παραβάσεων ;
3) Τέλος , κ. ROGER COHEN, Η νοοτροπία που έχουν τα μουσουλμανικά κράτη είναι η μισαλλόδοξη και εκείνη που θα προτρέψει τους φανατικούς πιστούς της να εγκληματήσουν για τον Αλλάχ και το κοράνι. Κ. ROGER COHEN, ο χριστιανισμός απελευθερώθηκε από τον μεσαίωνα του εδώ και αιώνες. Το Ισλάμ πολεμά να επιβάλει το δόγμα του σε όλο τον πλανήτη με κάθε μέσον. Ο Ελληνικός Λαός κύριε έιναι αθώος αν το Ισλάμ υφίσταται αυτή την εποχή τον βαθύ μεσαίωνα του. Το θέμα είναι τι θα πράξουμε εμείς για το φαινόμενο αυτό και αφήστε τον πάστορα να είναι εγκάθετος ή και βλάκας κατά την ταπεινή σας άποψη, δεν πειράζει αυτός, επειδή δίνει αφορμές οι εν δυνάμει χασάπηδες δολοφόνοι είναι κύριε το πρόβλημα και όχι ότι ο πάστορας εάν απέτυχε στις εξετάσεις της mensa…


Διαβάστε το άρθρο, αλλα και τη κριτική των αναγνωστών. (καντε κλικ στις φωτο και μεγαλώνουν)







Πηγή ειδησιογραφικών φωτογραφιών και άρθρων

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=394014&h1=true


Team apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.