Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Κύριε Παπουτσή σας έχουν πάρει χαμπάρι. : «…Δεν είναι όλοι οι υπουργοί παπουτσήδες με ή χωρίς πρωθυπουργική στήριξη…»Η φράση είναι του Ριχάρδου Σωμερίτη από ένα αξιόλογο άρθρο του χθες. Ο κύριος Παπουτσής είναι γεγονός πως έχει ένα πολύ δύσκολο Υπουργείο. Όπως θα δείτε και παρακάτω σε ένα βίντεο 1 μόνο λεπτού όχι απλά ολίγιστος είναι γι αυτό το λειτούργημα και αλλά και τζάμπα μάγκας 5ης Υποπερίπτωσης επικίνδυνος Υπουργός :Όχι κύριε Υπουργέ. Εκτελείτε κυριολεκτικά εδώ τη μεγαλύτερη δυνατή νομική υποκρισία και πραξικόπημα νομικό, για να δικαιολογήσετε την εγκληματική σας παράλειψη που οφείλατε σαν αρμόδιος υπουργός να πράξετε.
Το άρθρο σαφώς ορίζει πως αν δεν μπορεί η αστυνομία λόγω προφανώς ανεπαρκών δυνάμεων να πράξει τη σύλληψη να μην προβεί σε αυτήν. Στην περίπτωση της Υπατίας ήταν παρατεταγμένη η μισή αστυνομική δύναμη των Αθηνών ; Ναι ή όχι κύριε ;


Όχι κύριε Υπουργέ. Υπήρχε η απαιτούμενη αστυνομική δύναμη και μόνο αυτό σας κάνει υπόλογο (και πολλά άλλα επειδή ο νόμος, που διαβάζετε υποκριτικά και το γνωρίζετε, είναι άσχετος με τα πραγματικά περιστατικά της Υπατίας). Ξεφτιλίζετε το νόμο το γράμμα και το πνεύμα του για ιδιοτελές συμφέρον σας.


Όχι κύριε Υπουργέ δεν ισχύει αυτή η υποπερίπτωση νόμου για τα γεγονότα της Υπατίας. Η δική σας ολίγιστη Υποπερίπτωση πολιτικής ειλικρίνειας συνέπεσε να δικαιολογηθεί με τούτη την εικονική Υποπερίπτωση για κάλυψη της εγκληματικής παράλειψης του καθήκοντος σας.


Λέγεται δε και πως :


Ο Ραγκούσης απαίτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παρέμβει δυναμικά στο μέγαρο «Υπατία» για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τους μετανάστες. Ο Παπουτσής για ιδεολογικούς –όπως είπε- λόγους αρνήθηκε πεισματικά
http://www.eglimatikotita.gr/2011/03/blog-post_3788.htmlΚύριε κρατήστε την Ιδεολογία σας σπίτι μαζί με την τζάμπα μαγκιά σας και λειτουργήστε επιτέλους ως Πραγματικός Υπουργός και όχι σαν αναβλητική πολιτική φιγούρα ενός ανεύθυνου ανθρώπου κλείνει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όλα τα προβλήματα για τον επόμενο Υπουργό. Η Ελλάδα πρέπει να σωθεί τώρα και όχι από τον επόμενο σας και εάν δεν είναι αργά και εξαιτίας της ολίγιστης και εγκληματικής ολιγωρίας σας …Το άρθρο του κ. Σωμερίτη βρίσκεται εδώ.:
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=397314&h1=true


Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.