Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Αποκλειστικό : Επενδύσεις στο υπερπέραν Νο 2 : Ο Δημόσιος παράγοντας, παράγει ! Σοβαρή πρόταση στην Κυβέρνηση !



«Η κυβέρνηση δεν αρκείται στο ότι μας πούλησε ζωντανούς. Μάλλον θέλει να επεκτείνει την προσφορά και μετά θάνατο ,άλλως να κερδίσει και από τον θάνατο. Μας προσφέρει, τμηματικώς, κατά όργανα, και μετά θάνατο».

Το να δημιουργείς νομικά πλάσματα, ως είναι η εικαζόμενη βούληση, είναι από νομοτεχνική και πολιτική άποψη μία λύση προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου. Το να κάνεις τους Έλληνες δωρητές οργάνων, εικάζοντας την βούλησή τους, τότε υπερβάλεις ως ακριβώς με την ψήφο του Οκτωβρίου 2009. Δηλαδή τότε ο κόσμος ψήφισε Πασοκ, προκειμένου να αποφύγει τις στενωπούς της ΝΔ ως ήταν τα μελλούμενα μέτρα, αντί δε αυτών βρέθηκε στο μνημόνιο.Τούτο δε, δικαιολογήθηκε, από την εικαζόμενη βούληση του λαού. Δηλαδή ο λαός ψηφίζει κάποιον για να μην του επιβάλλει δυσμενή μέτρα και αυτός τον θέτει υπό αναγκαστική διαχείριση. Τέλεια αντιστοιχία .

Ο Έλληνας τώρα ευρίσκεται να προσφέρει εαυτόν μετά θάνατο, αφού προηγουμένως προσέφερε γή και ύδωρ στους δανειστές του, τα όργανα του. Μάλιστα με εικαζόμενη βούληση. Δηλαδή το κράτος αντικαθιστά την βούληση του πολίτη και του επιτάσσει την βούλησή του. Μόνο η αντίθετη βούληση θα είχε, λέει αποτέλεσμα. Δηλαδή μόνο αν δηλώσεις ότι δεν επιθυμείς την δωρεά των οργάνων σου, τότε θα γλιτώσεις.

Κρατήστε σας παρακαλώ αυτό.

Ο λόγος για τον οποίο γίνεται, λέει , αυτό είναι χάριν δημόσιου συμφέροντος. Για να θεραπευτεί λέει, το δημόσιο συμφέρον καλύτερα.

Άρα αν λοιπόν αντιδράσουμε και δηλώσουμε ότι δεν επιθυμούμε την δωρεά, τότε στρεφόμαστε ενάντια στο δημόσιο συμφέρον ;

Συμπέρασμα. Η κυβέρνηση δεν αρκείται στο ότι μας πούλησε ζωντανούς. Μάλλον θέλει να επεκτείνει την προσφορά και μετά θάνατο ,άλλως να κερδίσει και από τον θάνατο. Μας προσφέρει, τμηματικώς, κατά όργανα, και μετά θάνατο.

Πρόταση . (αντί της ιδιωτικής τράπεζας του πρώτου άρθρου)

Να προτείνουμε δωρεά με ελάχιστη καταβολή. Νομικά προσκρούει λίγο αλλά θεραπεύεται αρκετά με τον θεσμό του «τρόπου» Δωρεά υπό τρόπο (Σύμφωνα με το κληρονομικό δίκαιο).

Άρα ναι, δωρίζω τα όργανα μου αλλά έναντι ηθικής ανταμοιβής με τιμοκατάλογο. Μάτια 20 χιλιάδες ευρώ .Καρδιά 50 χιλιάδες ευρώ .Πάγκρεας 4.000 ευρώ (όπου και το κράτος είναι ο εισπράκτορας και αυτής της «εικαζόμενης συναίνεσης») .

Κατά τον τρόπο αυτό θα αποκτήσει πλέον έναυσμα και ο μελλοθάνατος Έλληνας αλλά θα μετατραπεί η διαδικασία του θανάτου από τραγική σε αποτελεσματικά παραγωγική (χαρές που θα κάνει και ο και ο κ. αντιπρόεδρος !).


Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος.

Το άρθρο αυτό αποτελεί συνέχεια του άρθρου :


http://www.eglimatikotita.gr/2011/04/1_07.html


Από το Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.