Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Το Ισλάμ δολοφονεί ή δίνει μαθήματα πολιτισμού σε μας τους ανόητους ; ΠΡΟΣΟΧΗ : Το άρθρο για την ανάλυση του περιέχει Αυστηρές ακατάλληλες και χυδαίες φωτογραφίες



Όλα άρχισαν όταν ένα προκλητικός πάστορας στις 20 Μαρτίου παρευρέθηκε σε ένα «συμβολικό» κατ’ αυτόν, αλλά παράνομο κάψιμο του κορανίου. Μετά από ένα μήνα μετράμε ήδη ίσαμε 30 νεκρούς! Όλη Η ιστορία σε μια πρόταση. Μετά από ένα μήνα το «θυμήθηκαν» και έγινε απλώς σφαγή : Στην αρχή επιτέθηκαν σε ένα κτήριο του ΟΗΕ.

(1) «Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, κληρικοί της περιοχής είχαν ενθαρρύνει τους πιστούς να διαδηλώσουν κατά της πυρπόλησης του κορανίου.
Οι φρουροί του κτιρίου άνοιξαν πυρ κατά των διαδηλωτών αλλά δεν κατόρθωσαν ούτε έτσι να συγκρατήσουν τον όχλο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι διαδηλωτές απέσπασαν τα όπλα των κυανοκράνων και άρχισαν να πυροβολούν, πριν εισβάλουν στο κτίριο. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, δύο από τους υπαλλήλους του ΟΗΕ αποκεφαλίστηκαν.» (1)

Την επόμενη μέρα δεν είχαν «ηρεμήσει»… και συνέχισαν :

(2) «Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πόλης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη Τύπου, 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 83 τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται κι ένας δημοσιογράφους που κάλυπτε τα γεγονότα, ο οποίος νοσηλεύεται. Επίσης, συνελήφθησαν 20 διαδηλωτές. Τα βίαια επεισόδια αποδόθηκαν από τον κυβερνήτη "σε καταστροφικά στοιχεία, που παρεισέφρησαν στη διαδήλωση".» (2)

Αυτός είναι ο «Ελληνικός» πολυπολιτισμός που πάνε να μας επιβάλλουν.

Δείτε τώρα στην Ελλάδα πως μερικοί μεταχειρίζονται τα «Ιερά» μας ή αν θέλετε η άλλη πλευρά του νομίσματος και την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ενδοτικότητα μας .




(3) «Ορκιζόμαστε στην Παναγία την Π@@@@ πως δε θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας μέχρι θανάτου.
Παναγίτσα μου, εσύ που ικανοποιούσες τις ανάγκες όλων των ανδρών, συγχώρεσε τους αμαρτωλούς που τόσο καιρό ψεύδονταν ασύστολα εναντίον σου λέγοντας πως δεν διέπραττες το αρχαιότερο και Ιερότερο επάγγελμα. Δεν ήξεραν τι κάνουν.» (3)

Εδώ τώρα παρακάτω αυτά γράφονται σε ιστοσελίδες που πλήρωνει ο Ελληνικός λαός ! (4)




Δείτε τώρα και ένα ενδεικτικό κείμενο από αυτό το Ιστολόγιο που αυτοαποκαλείται «σου γαμώ ότι έχεις ιερό» ! (Συγνώμη εκ των προτέρων αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε πως κοροϊδευόμαστε και εξευτελιζόμαστε εδώ μέσα την Ελλάδα οι Έλληνες) Ο παρακάτω αρθρογράφος εμφανώς θέλει ψυχίατρο. Που βρίσκεται η Ελληνική πολιτεία ; (5)



Η ανοχή εδώ στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε επιτρεπτό όριο. Που βρίσκονται οι αυτεπάγγελτες διώξεις, τι εννοεί και για ποιους αυτή η εχθροπάθεια τελικά ;

Και φυσικά αίτημα εδώ είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και όχι να πάμε να σφάζουμε αδιαλείπτως τους υβριστές των θείων.

Στην Ελλάδα τώρα έχουμε ίσαμε 2.000.000 ισλαμιστές. Κάθε μέρα έχουμε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ εισβολή από απροσδιόριστο αριθμό.

Οι Έλληνες και εν γένει η Ευρωπαϊκή νοοτροπία δεν έχει την ιδιότητα να οργανώνεται σε ομάδες και να σφάζει ασύστολα με αφορμή ή και αιτία μια όποια απλή εξύβριση των θείων.

Αποδεδειγμένα οι μουσουλμάνοι την ιδιότητα αυτή την έχουν και την επικροτούν μάλιστα και πολλοί θρησκευτικοί ηγέτες τους.

Περιττή είναι η συνέχεια. Ας αφήσουν τα ανέκδοτα του πολυπολιτισμού του είδους αυτού και να παραδεχθούν ότι τελικά ΕΙΣΒΟΛΗ υφιστάμεθα !


Ειδάλλως είναι προδότες

και του Ελληνικού έθνους αλλά και του

Ελληνικού κράτους.

Αυτή είναι μόνο η αλήθεια.


Παραπομπές.

(1)   http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4625208

(2)   http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=264680

(3)   http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/08/tro-mpa-ktiko_2948.html

(4)    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcgPQjbPiUouRofMOARLdqpRKkP02bPg-wlwyGO2RgGGhyphenhyphenRLylLxhV5e_aPwEFrkHq3Azrtnn7Jq9GaYkuDRaxQm-kUzrEW8ovGa2r0XgMvKv0kAyTMRUXPLCWTImJ0qgUnYXrVmRFu4Xf/s1600/satanistai.png

(5)   http://sou-gamw-oti-exeis-iero.blogspot.com/2007/05/blog-post.html


Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.