Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Μας αφανίζουν Συνέλληνες… Και το παιχνίδι είναι και «σικέ» και το χάνουμε ! Δείτε και πώς :
Ας περιγράψουμε τη σημερινή πραγματικότητα. Από τη μια πλευρά είμαστε πλέον μια κοινωνία όπου έχει ενστερνιστεί τον δυτικοευρωπαϊκό τρόπο σκέψης και κοινωνικής συμπεριφοράς. Κοντολογίς έχουμε φτάσει ως Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή κοινωνία να ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ σε ικανοποιητικό ποσοστό στις φυσικές τάσεις επιθετικότητας που έχουμε και κατά τον τρόπο αυτό θεωρούμαστε και «πολιτισμένοι» . *

Απόδειξη αυτού είναι πως έστω και ως «θερμόαιμος» Μεσογειακός λαός είχαμε δείκτες εγκληματικότητας προ 10ετίας σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις περισσότερες ανεπτυγμένες Ευρωπαϊκές χώρες και ας μην πιάσουμε τις άλλες.

Τι γίνεται όμως τώρα ;

Δεχόμαστε εισβολή από εθνότητες που ΔΕΝ έχουν καταφέρει κατ’ αρχάς αυτή τη μορφή ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ! Οι λόγοι είναι πολλοί, προς χάριν συντομίας θα αναφέρουμε τον σημαντικότερο. Είναι ο Ισλαμικός Φονταμενταλισμός. Η «φιλοσοφία» του σε Θρησκευτικό – πολιτικό – Κοινωνικό - βιολογικό επίπεδο είναι η εξής : Εισέβαλε σε ένα (κοινωνικό) σύστημα με όσους περισσότερους ανθρώπους της δικής ΜΑΣ όμως «φύσης» (αυτό το «ρατσιστικό» εκείνοι το λένε) που μπορείς, και μετά κυρίευσε το :

Εξοντώνοντας το σαν υπερκυριάρχος «ξενιστής», τον «κομιστή» της προγενέστερης νοοτροπίας με οποιονδήποτε τρόπο βάρβαρο ή μη, αρκεί να ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η προγενέστερη νοοτροπία και να υπερισχύσει η δική σου…

Με άλλα λόγια έχουμε το οξύμωρο φαινόμενο το ότι η κοινωνική ομάδα (Α – εμείς εν προκειμένω ) που ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ στην «επιθετικότητα» βάλλεται ουσιαστικά από μία κοινωνική ομάδα (Β - Ισλάμ) που εκδηλώνει «Μακιαβελικά» την επιθετικότητα της με σκοπό να υπερισχύσει στην (Α) ομάδα.

Εδώ και ο πλέον αδαής θα αντιλαμβάνεται πως αν η (Α) ομάδα συνεχίζει και έχει την ανεκτικότητα αυτή αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει από την πίεση της (Β).

Ένα «Φυσικό» σχέδιο (αν θέλετε όχι πολιτικό αλλά ως παρενέργεια αυτού που λέμε «παγκοσμιοποίηση») έχει αρχίσει ήδη να παίρνει σάρκα και οστά σε αυτό που καλούμε Ελληνική κοινωνία. Μια Ισοπέδωση αξιών μια οπισθοδρόμηση με αίτιο την ανεξέλεγκτη εισροή ανθρώπων σε ένα κοινωνικό σύστημα που ονομάζεται Ελλάδα όπου όχι μόνο ΔΕΝ μπορούν να «ενσωματωθούν» οι «λαθρομετανάστες» αλλά θέλουν να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ και τελικά να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον όποιον προγενέστερο πολιτισμό σε τούτο τον γεωγραφικό χώρο που ονομάζεται Ελλάδα.

Αναγκαίο αποτέλεσμα βέβαια αυτού είναι και η φυσική μας εξαφάνιση (γενοκτονία ημών μέσα στον φυσικό μας χώρο-την πατρίδα μας)…

Αυτή είναι μία συνοπτική εκτίμηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στη Χώρα τούτη αυτή τη στιγμή.
Επειδή κάποιοι άνθρωποι εδώ νομίζοντας ότι έχουν το «αλάθητο» του Πάπα και παραπάνω αραδιάζουν ωραίες απόψεις περί πολυπολιτισμικής ενσωμάτωσης εναντίον του ρατσισμού και της ξενοφοβίας με κυριολεκτικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ (με την έννοια της φαντασιοπληξίας) επιχειρήματα, ας τους προτρέψετε σε ένα πιο ουσιαστικό διάλογο που απλώς εμπεριέχει και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι ωραίο όλος ο κόσμος αύριο, να ξυπνήσουμε, και να είναι ονειρικά πλασμένος δίχως βία και παντού ειρήνη

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ :

Πως ΔΕΝ μπορούμε να αντέξουμε Οικονομικά, «Κοινωνιοβιολογικά», αλλά και Πολιτικά σαν τόσο μικρό έθνος που είμαστε αυτή την «εκπόρθηση» που επιχειρείται εναντίον μας . Εάν δεν αντιδράσουμε απειλούμεθα και με κίνδυνο της ζωής όλων μας. Αυτό είναι μια απάντηση σε όσους πιστεύουν ειλικρινά κάποια άλλα σενάρια. Περισσότερο βέβαια ρομαντικά αλλά δίχως υπόσταση στη στυγνή πραγματικότητα.

Είναι χρέος μας τουλάχιστον στους ειλικρινείς ανθρώπους να τους υποδείξουμε να σκεφτούν στο τομέα αυτό θετικότερα με κύριο γνώμονα την ουσιαστική πραγματικότητα και όχι με την πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να τους επιβάλουν κάποια ΜΜΕ και κάποιες άλλες ομάδες για ιδιοτελείς ή φαντασιοπληκτικούς σκοπούς.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να δημιουργήσει μια κατάσταση όπου θα κινδυνεύσουμε όλοι να υποστούμε βία και θάνατο δίχως να φταίμε σε τίποτα. Όπως π.χ. οι «αλληλέγγυοι της Υπατίας και πόσο μάλλον η ενδοτική ηγεσία μας στον τότε ξεκάθαρα εικονικό τρομοκρατικό εκβιασμό που τους βγήκε κι από πάνω.

Δεν κινδυνολογούμε : Τα νούμερα (2.000.000 λαθροεποικιστές – εισβολείς ως τώρα ; ) και η προσωπική σας εμπειρία μιλάνε από μόνα τους και προκαλούμε οποιονδήποτε έχει καθαρή σκέψη σε ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και αν ανήκει να δει το θέμα ψύχραιμα και σοβαρά για το τι πάει να γίνει (σε πολύ λίγο καιρό από τώρα) και να πράξει ανάλογα.

Επίκληση στη συνείδηση και λογική κάνουμε σε όλους και δεν μας ενδιαφέρει του τι Πιστεύει κανείς. Ας σβήσουμε πρώτα τη “φωτιά” και μετά καλά να είμαστε να διαφωνούμε όσο και σε ότι θέλουμε…

Αρκεί να υπάρχουμε…

* Η Επιστήμη έχει προ πολλού διαπιστώσει, ότι στα ζώα (αλλά) και στον άνθρωπο υπάρχει ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ δεδομένο το αίσθημα του διαχωρισμού στους «δικούς μας» και στους «άλλους». Πρόκειται για το έμφυτο (γονιδιακό αν θέλετε) και απολύτως φυσιολογικό αυτό αίσθημα από καταβολής του ανθρώπου, που τις τελευταίες δεκαετίες χλευάζεται από την πλειοψηφία των κατευθυνόμενων ΜΜΕ ως «ρατσισμός» (Ρατσιστές υπάρχουν με την αρνητική έννοια. Αλλά ΟΧΙ έτσι όπως η προπαγάνδα ορισμένων ό.τι διαφορετικό δε της αρέσει αμέσως του πετά ισοπεδωτικά τη ρετσινιά του «ρατσισμού»).


Καλείται δε, και «πειθαναγκάζεται» ο μέσος άνθρωπος τού σήμερα, να «ξεριζώσει» αυτό το ένστικτο, προκειμένου να ενταχθεί στο «κοινωνικό σύνολο» της «ανεκτικής, πολυπολιτισμικής δημοκρατίας»… Αυτό απλώς είναι ένας αυθαίρετος «βιασμός», της αλήθειας δηλαδή της φυσικής – ουσιαστικής πραγματικότητας!..


ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ !


Το «κακό» (αν ονομαστεί έτσι η επιθετικότητα κατά των ξένων) είναι δεδομένο στον άνθρωπο από την Φύση. Δεν εκριζώνεται ούτε με διεθνιστικές φλυαρίες περί «φιλίας των λαών», ούτε με αντιρατσιστικές «πλύσεις εγκεφάλου».


ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΤΑΙ!!!


Αυτό προτρέπει και ο Κ. Λόρεντζ, (από τα μεγαλύτερα επιστημονικά «πνεύματα» του 20ου αιώνα) ο οποίος πιστεύει ότι σε έναν ανώτερο πολιτισμό ελεύθερων Εθνοτήτων, μπορεί κανείς πράγματι να ελπίζει σε μεγαλύτερη «αυτοπειθάρχηση» των εθνών από τούτες τις επιθετικές τάσεις
Αυτό όμως πρέπει να είναι είναι διαδραστικό φαινόμενο : Όπως οι μεν βλέπουν τους δε ΟΙΚΕΙΟΥΣ «ξένους» έτσι και οι δε το ίδιο για τους μεν ! (Lorenz Konrad: “Aggression”, 1969 – Επιθετικότητα εκδόσεις Χατζηνικολή).


Το θέμα λοιπόν εδώ είναι ότι αυτοί οι Ισλαμιστές που εισβάλλουν λαθραία στην Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένοι «Να πειθαρχήσουν» σε ένα πλαίσιο πολυπολιτισμικής συμφιλίωσης, αλλά πόσο μάλλον να αφανίσουν συν τον χρόνο και την αριθμητική τους αύξηση την Ελλάδα και του Έλληνες (την «άλλη» ομάδα)


Είναι σικέ το παιχνίδι τους ή όχι ;


Team ApopsisΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.