Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Ο Ομπάμα καταδικάζει και πυρομανείς πάστορες αλλά και «δικαιολογημένους» Χασάπηδες ! GANIAN !

 
 
 


Το θέμα εδώ είναι, πως οι άνθρωποι δεν γεννήθηκαν ή είναι εγκληματίες. Απλώς, πως εάν και εφόσον το μουσουλμανικό στοιχείο αρχίζει σε μια κοινωνία – κράτος να αποκτά πληθυσμιακά διψήφια ποσοστά, τότε εμφανίζεται σαν «τον χάρο» πραγματικά (ή τον κακό εφοριακό αν θέλετε), το στοιχείο του φανατισμού, καταρχάς, από βαλτούς θρησκευτικούς ηγέτες: Τότε πιάνουν τους ταλαίπωρους μουσουλμάνους τους ενοποιούν αναγκαστικά σε μια σκληροπυρηνική μάζα και τους επιβάλλουν να πληρώσουν τις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ (δήθεν) ακάλυπτες επιταγές τους στον… Αλλάχ ή στο κοράνι.

Πολλές από αυτές εμπεριέχουν και την εντολή : σκότωσε, θυσιάσου, κατέστρεψε στο όνομα του Αλλάχ - Κορανίου, (πάντα). Το βλέπουμε να συμβαίνει στη διεθνή πραγματικότητα κάθε μέρα.

Η Αμερική (κατά κύριο λόγο , όχι μόνο αλλά κυρίως αυτή) μάλιστα εκμεταλλεύεται το φαινόμενο αυτό για να κερδίζει. Έτσι όλοι μαζί χέρι, χέρι καταστρέφουν ολόκληρο τον πλανήτη. : Ιδού λοιπόν μια κύρια μορφή – πρόσωπο της «νέας τάξης πραγμάτων». *

Οι δυτικές κοινωνίες και οι δεσπόζουσες θρησκείες τους δεν έχουν το «φαινόμενο» – «κουσούρι» –«ιδεοθεολογικό πειθαναγκασμό» αυτόν. Οι Μουσουλμάνοι όμως το έχουν η καλύτερα τον ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

Κάθε μέρα εισέρχεται στην Ελλάδα αδιευκρίνιστος αριθμός μουσουλμάνων εισβολέων.

Έχουμε ήδη κοντά 2.000.000.

Πείτε μας ΕΣΕΙΣ αν η ανοχή στο φαινόμενο αυτό συνιστά προδοσία έναντι του Ελληνικού Έθνους αλλά και κράτους.

Εσείς συνέλληνες κρίνετε, διαβάστε και τον όποιο αντίλογο, και πείτε μας τι κάνουν με τη στάση τους οι πολιτικοί μας ταγοί

* Ως υστερόγραφο ή ως σχόλιο όλου του άρθρου :

Το Παιγνίδι αυτό των «μεγάλων δυνάμεων» ειδικά με το Ισλάμ είναι άκρως επικίνδυνο ακόμα και για την ύπαρξη την ίδια των «μεγάλων» τούτων «δυνάμεων» ή και τον ανθρωπινο πολιτισμό του πλανήτη.

Tο «his master voice» που το σκυλάκι ακούει στο γραμμόφωνο μπορεί να μετουσιωθεί σε λύκο ενάντια σε όλη την ανθρωπότητα. Το Ισλάμ εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο με μια μακάβρια τρομοκρατική ταυτότητα που την έπλασαν οικονομικά και ιδεοψυχαναγκαστικά (της μάζας) συμφέροντα και ανάγκες αντίστοιχα. Θα εξαπλωθεί έτσι χειρότερα και από τους ναζήδες του Γ. Ραιχ ! Μετά τα ολοκαυτώματα, αν υπάρξει πολιτισμός, θα λένε οι Ιστορικοί ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά με τον εξης τρόπο :

«κατά βάθος όλοι οι φονταµενταλιστές υποστηρίζουν αναλογικά τις ίδιες σχεδόν απόψεις. Η διαφορά τους έγκειται στην ιδιαίτερη θρησκεία – δόγμα – άκαμπτη Κοσμοιδεολογία, που πιστεύουν και στην οποία στηρίζονται.» .

Οι ουσιαστικές απόψεις αυτού του φαινομένου ; «Αφανίστε την άλλη ομάδα.»

Εμείς οι Έλληνες και η Ελλάδα εν γένει ΤΩΡΑ και αυτούς τους χαλεπούς καιρούς είμαστε...


η...  «άλλη ομάδα» .-

Team Apopsis

(κάντε «κλικ» στη φωτό και μεγαλώνει.)
Πηγή Ειδησιογραφικής φωτογραφίας :

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_04/04/2011_386391


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.