Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τι σκοτώνει περισσότερο και καλύτερα ; Το Κοράνι ή η Ραδιενέργεια ;



Στη νέα «τάξη πραγμάτων» που μερικοί ακόμα και δικοί μας προδότες θέλουν να μας επιβάλλουν, ένα πράγμα πρέπει καταρχάς να γνωρίζετε : Το να σε αποκαλούν τελικά ισλαμοφοβικό είναι απόδειξη υγιούς πολιτικής σκέψεως ! Είναι βασικά η «αιχμή του δόρατος» της προπαγάνδας τους !

Τις τελευταίες μέρες είχαμε δύο γεγονότα : Ένας θρασύτατος πάστορας έκαψε ένα κοράνι. Από την άλλη πλευρά λόγω απρόσμενων φυσικών φαινομένων είχαμε σοβαρό πρόβλημα διαρροής ραδιενέργειας στην Ιαπωνία και όχι μόνο.

Το παράδοξο ;


Τα θύματα από το κοράνι είναι περισσότερα!

Το Παράλογο ;

Το 90% της δημοσιογραφίας ασχολείται με την Ιαπωνία και όχι με την πραγματική ισχυρότατη βόμβα του 21ου αιώνα. Ειδικότερα εδώ στην Ελλάδα, όπου έχουμε, μόνο στα τελευταία χρόνια, περίπου 2.000.000 μουσουλμάνους λαθροεισελθόντες – εισβολείς αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Αυτή είναι μια αρχική γεύση της προδοσίας εναντίον της πατρίδας μας αλλά και για το Ελληνικό κράτος συγκεκριμένα.

Απλά, ας εξετάσουμε καταρχάς τον όρο «φονταμενταλισμό».

Φονταμενταλισμός είναι η απόλυτη και κατά γράμμα προσήλωση στα θεμελιώδη δόγματα μιας θρησκείας, όπως αυτά ορίζονται στα (όποια) ιερά κείμενα.
Ξεκίνησε από την Αμερική και από κάποια ακραία «χριστιανικά δόγματα».
Ακούσατε όμως ποτέ ομάδες χριστιανών να προβαίνουν σε μαζικές σφαγές αντιτιθέμενων με τα πιστεύω τους ;

Σε αντίθεση βέβαια που αυτό αποτελεί «σήμα κατατεθέν» του Ισλάμ.

Ο «φονταμενταλισμός» έχει πολλά επίπεδα. Εμείς θα ασχοληθούμε με τον Ισλαμικό, αν και κατά βάθος όλοι οι φονταµενταλιστές υποστηρίζουν αναλογικά τις ίδιες σχεδόν απόψεις. Η διαφορά τους έγκειται στην ιδιαίτερη θρησκεία που πιστεύουν και στην οποία στηρίζονται.

Η τακτική που ακολουθούν οι Ισλαμιστές «φονταµενταλιστές» είναι καθαρά πολιτική και ακτιβιστική. Επιλέγουν ένα θέμα, το ανάγουν σε θέμα «αιχμής» και αγωνίζονται µε κάθε τρόπο ακόμα και με την χυδαιότερη μορφή τρομοκρατίας να επιβάλουν την άποψή τους ως τη θέσφατα μόνη ορθή. Αλλά και αν αυτό δεν γίνει αποδεκτό αρχικά, δημιουργούν ένα σκληροπυρηνικό ψυχολογικό πειθαναγκασμό στους οπαδούς τους και την αίσθηση ότι αγωνίζονται μόνο για τις Ιερές ιδέες τους. Η προσπάθεια αυτή τους οδηγεί σε μια ακραία φανατική συσπείρωση, με συνεχή «αναζωπύρωση» του θέματος με όλα τα τραγικά (και … τρομοκρατικά – θανατηφόρα) συμπαρομαρτούντα.

Αυτό και τρομοκρατία είναι αλλά και κανονικός πόλεμος. Τα παραδείγματα σχεδόν καθημερινά, ανά τον κόσμο, και τραγικά.

Και εδώ είναι η ειδοποιός διαφορά :

Οι Δυτικές κοινωνίες έχουν προβεί πρακτικά σε διαχωρισμό θρησκείας – κράτους. Δείξτε μας τώρα μια μουσουλμανική κοινωνία αν το έχει κάνει ποτέ αυτό ή αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει αυτό. Η ειλικρινής απάντηση είναι ποτέ.

Δυστυχώς οι μουσουλμανικές κοινωνίες έχουν δημιουργήσει ένα τόσο έντονα θεοκρατικό κατεστημένο που έχουν, «αυτό –εγκλωβιστεί» στην δολοφονικότερη μορφή «φονταμενταλισμού»

Συνέλληνες …

Το Ισλάμ σκοτώνει.
(περισσότερο και απο το τσιγάρο).


Αυτό δεν είναι δική μας εχθροπάθεια ή ισλαμοφοβία αλλά η σύγχρονη διεθνής πραγματικότητα. Το Ισλάμ, διακηρύσσει δυναμικά και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ότι είναι εχθροπαθές, σε οτιδήποτε άλλο, άλλωστε.

Δεν είναι κακοί ή εγκληματίες οι μουσουλμάνοι ως άτομα. Το φαινόμενο του Δεσπόζοντος Ισλαμικού φονταμενταλισμού, τους επιβάλλει τελικά με τον α ή β τρόπο, να συμμετέχουν, σε εγκλήματα εις βάρος άλλων κοινωνιών.
Εάν έχει κάποιος άνθρωπος την ατυχία να γεννηθεί σε μουσουλμανική χώρα θα υποστεί κατά τη διάρκεια της ζωής του την παραπάνω φονταμενταλιστική θεώρηση, η και απειλή που θα αφορά την ύπαρξη ακόμα και της οικογένειας του.

Το φαινόμενο θυμίζει τριτοκοσμικό σοσιαλισμό – κομουνισμό τύπου Πολ Ποτ για τους «μυημένους».

Το θέμα εδώ είναι, πως οι άνθρωποι δεν γεννήθηκαν ή είναι εγκληματίες. Απλώς, πως εάν και εφόσον το μουσουλμανικό στοιχείο αρχίζει σε μια κοινωνία – κράτος να αποκτά πληθυσμιακά διψήφια ποσοστά, τότε εμφανίζεται σαν «τον χάρο» πραγματικά (ή τον κακό εφοριακό αν θέλετε), το στοιχείο του φανατισμού, καταρχάς, από βαλτούς θρησκευτικούς ηγέτες: Τότε πιάνουν τους ταλαίπωρους μουσουλμάνους τους ενοποιούν αναγκαστικά σε μια σκληροπυρηνική μάζα και τους επιβάλλουν να πληρώσουν τις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ (δήθεν) ακάλυπτες επιταγές τους στον… Αλλάχ ή στο κοράνι.

Πολλές από αυτές εμπεριέχουν και την εντολή : σκότωσε, θυσιάσου, κατέστρεψε στο όνομα του Αλλάχ - Κορανίου, (πάντα). Το βλέπουμε να συμβαίνει στη διεθνή πραγματικότητα κάθε μέρα.

Η Αμερική (κατά κύριο λόγο , όχι μόνο αλλά κυρίως αυτή) μάλιστα εκμεταλλεύεται το φαινόμενο αυτό για να κερδίζει. Έτσι όλοι μαζί χέρι, χέρι καταστρέφουν ολόκληρο τον πλανήτη. : Ιδού λοιπόν μια κύρια μορφή – πρόσωπο της «νέας τάξης πραγμάτων». *

Οι δυτικές κοινωνίες και οι δεσπόζουσες θρησκείες τους δεν έχουν το «φαινόμενο» – «κουσούρι» –«ιδεοθεολογικό πειθαναγκασμό» αυτόν. Οι Μουσουλμάνοι όμως το έχουν η καλύτερα τον ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

Κάθε μέρα εισέρχεται στην Ελλάδα αδιευκρίνιστος αριθμός μουσουλμάνων εισβολέων.

Έχουμε ήδη κοντά 2.000.000.

Πείτε μας ΕΣΕΙΣ αν η ανοχή στο φαινόμενο αυτό συνιστά προδοσία έναντι του Ελληνικού Έθνους αλλά και κράτους.

Εσείς συνέλληνες κρίνετε, διαβάστε και τον όποιο αντίλογο, και πείτε μας τι κάνουν με τη στάση τους οι πολιτικοί μας ταγοί

* Ως υστερόγραφο ή ως σχόλιο όλου του άρθρου :

Το Παιγνίδι αυτό των «μεγάλων δυνάμεων» ειδικά με το Ισλάμ είναι άκρως επικίνδυνο ακόμα και για την ύπαρξη την ίδια των «μεγάλων» τούτων «δυνάμεων» ή και τον ανθρωπινο πολιτισμό του πλανήτη.

Από το «his master voice» που το σκυλάκι ακούει στο γραμμόφωνο μπορεί να μετουσιωθεί σε λύκο ενάντια σε όλη την ανθρωπότητα. Το Ισλάμ εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο με μια μακάβρια τρομοκρατική ταυτότητα που την έπλασαν οικονομικά και ιδεοψυχαναγκαστικά (της μάζας) συμφέροντα και ανάγκες αντίστοιχα. Θα εξαπλωθεί έτσι χειρότερα και από τους ναζήδες του Γ. Ραιχ ! Μετά τα ολοκαυτώματα, αν υπάρξει πολιτισμός, θα λένε οι Ιστορικοί ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά με τον τρόπο που ορίσαμε παραπάνω :

«κατά βάθος όλοι οι φονταµενταλιστές υποστηρίζουν αναλογικά τις ίδιες σχεδόν απόψεις. Η διαφορά τους έγκειται στην ιδιαίτερη θρησκεία – δόγμα – άκαμπτη Κοσμοιδεολογία, που πιστεύουν και στην οποία στηρίζονται.» .

Οι ουσιαστικές απόψεις αυτού του φαινομένου ; «Αφανίστε την άλλη ομάδα.»

Εμείς οι Έλληνες και η Ελλάδα εν γένει ΤΩΡΑ και αυτούς τους χαλεπούς καιρούς είμαστε...


η...  «άλλη ομάδα» .-

Team Apopsis





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.