Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Πρώτοι εδώ θα σας αποκαλύψουμε τι σχεδιάζει και κάνει ο κ. Πάγκαλος.


«Η μόνιμη και συνεχής επανάληψη ενός φαινομένου δεν απατά ως προς το σκοπό του».   Ο κ. Αντιπρόεδρος δεν είναι καθόλου αφελής. Πόσο μάλλον είναι ιδιαίτερα ευφυής έστω κι αν το 90% της πνευματικής του λειτουργίας επικεντρώνεται στην ορθή στομαχική λειτουργία Του και γαστριμαργική επιθυμία Του. Ας αφήσουμε τις «μικρότητες» όμως. Έστω ακόμα κι αν αυτές, τον αναδεικνύουν ως τέρας ευφυΐας, με πόρους μόνο 10% πολιτικής συνείδησης στη σκέψη του μυαλού του.

Ίσως έχει και bonus σκέψης από το προηγούμενο αναρχοκομουνισικό παρελθόν του : Το ξύλινο λεξιλόγιο αυτών των θεωριών πλάθει κατάλληλα την «παραμύθα» – προπαγάνδα που θέλει κάποιος να προβάλλει. Ισχυρά λοιπόν θωρακισμένος ο κύριος, στις «εύστοχες(;)» και καθοδηγούμενες ατάκες που σκοπό έχουν τα βαθύτερα σχέδια του.


Τι σκοπό λοιπόν έχει ο κύριος Πάγκαλος ;


Α) Να φύγει πριν το πλοίο (Ελλάς) βουλιάξει, αλλά με τον «δικό» του εγωιστικό τρόπο !
Β) Να μείνει (έστω) στην Ιστορία (του μέλλοντος) κάτι ως ο μεγαλύτερος δικαιωμένος προφήτης των ημερών μας !


Ιδού και η ευρηματικότητα του για το σκοπό του :


1) Κάθε μέρα προκαλεί με τη συμπεριφορά του για να εκδιωχθεί κάποια στιγμή βιαίως από την κυβέρνηση


2) «Υβρίζει ασύστολα», «πυροβολώντας σαν περιστρεφόμενο πολυβόλο 360ο » τους πάντες και τα πάντα και βάλλει επί δικαίων και αδίκων.


3) Επιχειρεί και εκστομίζει με τη πρώτη ευκαιρία «ατάκες» που θα μείνουν στην Ιστορία (κλασσική περίπτωση υστεροφημικής προπαγάνδας) .


4) Έχει ήδη δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ξαναπολιτευθεί, άρα, με τόσο έντονη παρουσία κάποιο, μάλλον εγωιστικό σκοπό, περισσότερο, έχει.


Συμπέρασμα για το τι επιδιώκει ;


Να προκαλέσει τον διωγμό του από την κυβέρνηση πριν το Ελληνικό κράτος καταρρεύσει !


Έτσι εκ του ασφαλούς θα κάνει και κριτική αλλά θα επιχειρήσει να περάσει το όνομα του σε εκείνους που… «εγώ σας τα έλεγα αλλά εσείς…»


Κύριο μέλημα είναι να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ από την παρούσα κυβέρνηση, αλλά όχι παραιτούμενος αλλά μάλλον εκδιωκόμενος !


Έτσι η Ιστορία φαντάζεται πως θα τον τιμήσει !!!


Μην μένετε στις δηλώσεις του, που σήμερα διαψεύδει, και αύριο τις ξανακάνει αυτούσιες, διαψεύδοντας τη διάψευση για να τη ξαναδιαψεύσει μεθαύριο… το αύριο !


Ο Κ. Πάγκαλος θέλει να φύγει αλλά με τον δικό του τρόπο :Να χτυπήσει δήθεν βαριά τη πόρτα πίσω του για να γραφτεί ο «κρότος» αυτός στην Ιστορική του υστεροφημία !

Κύριε Αντιπρόεδρε …


Στείλτε μας εξώδικο ή κάντε μας μήνυση για να σας «βοηθήσουμε» στους σκοπούς σας !!! Ακόμα και τα Ιστολόγια μπορεί να είναι σάκος του μποξ για τις προθέσεις σας …


Team ApopsisΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.