Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Ανόητοι θα υπάρχουν πάντα που θα σχίζουν ή θα καίνε κοράνια. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ θα ασχοληθεί κανείς ποτέ σοβαρότερα ;Όλοι οι «προοδευτικοί» αυτές τις μέρες κάνουνε λόγο για : Την ανοησία του πάστορα που έκαψε το κοράνι. Την μισαλλοδοξία του. Την αύξηση των ακροδεξιών οργανώσεων στην Αμερική. Την εγκληματικότητα εναντίων των Μουσουλμάνων στις Δυτικές κοινωνίες.

Μετά ψελλίζουν ότι και οι μουσουλμανικές χώρες πρέπει να καταδικάσουν τις σφαγές αθώων με αφορμή το κάψιμο του κορανίου. Πάνε μετά σπίτι τους και κοιμούνται ήσυχοι με τη συνείδηση καθαρή ότι πράξανε τα πολυπολιτισμικά καθήκοντα τους.

Εδώ ή στραβά αρμενίζουμε ή στραβός είναι ο γιαλός.

Καταρχάς το γεγονός και η είδηση είναι ότι έχουμε σφαγές και σφαγείς Αθώων ανθρώπων. Αφορμή είναι το κάψιμο ενός βιβλίου. Μισαλλόδοξος καταρχάς δεν είναι αυτός που σφάζει αλλά αυτός που καίει το βιβλίο;

Τι μήνυμα θέλουν να μας περάσουν ; Ότι θέλουν να γίνουμε ζούγκλα και μέσα στη ζούγκλα αυτή δεν πρέπει να φωνάξει κάποιος μισαλλόδοξος για να μην ξυπνήσει τα θηρία να μας φάνε ;

Έχετε καταλάβει πως λειτουργεί η προπαγάνδα των ΜΜΕ ;

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ υπηρετούν για λόγους που εσείς θα κρίνετε :

Η Στρατηγική που ακολουθούν οι Ισλαμιστές «φονταµενταλιστές» είναι καθαρά πολιτική και ακτιβιστική. Επιλέγουν ένα θέμα, το ανάγουν σε θέμα «αιχμής» και αγωνίζονται µε κάθε τρόπο ακόμα και με την χυδαιότερη μορφή τρομοκρατίας να επιβάλουν την άποψή τους ως τη θέσφατα μόνη ορθή. Αλλά και αν αυτό δεν γίνει αποδεκτό αρχικά, δημιουργούν ένα σκληροπυρηνικό ψυχολογικό πειθαναγκασμό στους οπαδούς τους και την αίσθηση ότι αγωνίζονται μόνο για τις Ιερές ιδέες τους. Η προσπάθεια αυτή τους οδηγεί σε μια ακραία φανατική συσπείρωση, με συνεχή «αναζωπύρωση» του θέματος με όλα τα τραγικά (και … τρομοκρατικά – θανατηφόρα) συμπαρομαρτούντα.

Αυτό και τρομοκρατία είναι αλλά και κανονικός πόλεμος. Τα παραδείγματα σχεδόν καθημερινά, ανά τον κόσμο, και τραγικά.

Και εδώ είναι η ειδοποιός διαφορά :

Οι Δυτικές κοινωνίες έχουν προβεί πρακτικά σε διαχωρισμό θρησκείας – κράτους. Δείξτε μας τώρα μια μουσουλμανική κοινωνία αν το έχει κάνει ποτέ αυτό ή αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει αυτό. Η ειλικρινής απάντηση είναι ποτέ.

Δυστυχώς οι μουσουλμανικές κοινωνίες έχουν δημιουργήσει ένα τόσο έντονα θεοκρατικό κατεστημένο που έχουν, «αυτό –εγκλωβιστεί» στην δολοφονικότερη μορφή «φονταμενταλισμού»

Συνέλληνες …

Το Ισλάμ σκοτώνει.
(περισσότερο και απο το τσιγάρο).


Αυτό δεν είναι δική μας εχθροπάθεια ή ισλαμοφοβία αλλά η σύγχρονη διεθνής πραγματικότητα. Το Ισλάμ, διακηρύσσει δυναμικά και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ότι είναι εχθροπαθές, σε οτιδήποτε άλλο, άλλωστε.

Δεν είναι κακοί ή εγκληματίες οι μουσουλμάνοι ως άτομα. Το φαινόμενο του Δεσπόζοντος Ισλαμικού φονταμενταλισμού, τους επιβάλλει τελικά με τον α ή β τρόπο, να συμμετέχουν, σε εγκλήματα εις βάρος άλλων κοινωνιών.
Εάν έχει κάποιος άνθρωπος την ατυχία να γεννηθεί σε μουσουλμανική χώρα θα υποστεί κατά τη διάρκεια της ζωής του την παραπάνω φονταμενταλιστική θεώρηση, η και απειλή που θα αφορά την ύπαρξη ακόμα και της οικογένειας του.

Το φαινόμενο θυμίζει τριτοκοσμικό σοσιαλισμό – κομουνισμό τύπου Πολ Ποτ για τους «μυημένους».

Το θέμα εδώ είναι, πως οι άνθρωποι δεν γεννήθηκαν ή είναι εγκληματίες. Απλώς, πως εάν και εφόσον το μουσουλμανικό στοιχείο αρχίζει σε μια κοινωνία – κράτος να αποκτά πληθυσμιακά διψήφια ποσοστά, τότε εμφανίζεται σαν «τον χάρο» πραγματικά (ή τον κακό εφοριακό αν θέλετε), το στοιχείο του φανατισμού, καταρχάς, από βαλτούς θρησκευτικούς ηγέτες: Τότε πιάνουν τους ταλαίπωρους μουσουλμάνους τους ενοποιούν αναγκαστικά σε μια σκληροπυρηνική μάζα και τους επιβάλλουν να πληρώσουν τις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ (δήθεν) ακάλυπτες επιταγές τους στον… Αλλάχ ή στο κοράνι.

Πολλές από αυτές εμπεριέχουν και την εντολή : σκότωσε, θυσιάσου, κατέστρεψε στο όνομα του Αλλάχ - Κορανίου, (πάντα). Το βλέπουμε να συμβαίνει στη διεθνή πραγματικότητα κάθε μέρα.

Η Αμερική (κατά κύριο λόγο , όχι μόνο αλλά κυρίως αυτή) μάλιστα εκμεταλλεύεται το φαινόμενο αυτό για να κερδίζει. Έτσι όλοι μαζί χέρι, χέρι καταστρέφουν ολόκληρο τον πλανήτη. : Ιδού λοιπόν μια κύρια μορφή – πρόσωπο της «νέας τάξης πραγμάτων». *

Οι δυτικές κοινωνίες και οι δεσπόζουσες θρησκείες τους δεν έχουν το «φαινόμενο» – «κουσούρι» –«ιδεοθεολογικό πειθαναγκασμό» αυτόν. Οι Μουσουλμάνοι όμως το έχουν η καλύτερα τον ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

Κάθε μέρα εισέρχεται στην Ελλάδα αδιευκρίνιστος αριθμός μουσουλμάνων εισβολέων.

Έχουμε ήδη κοντά 2.000.000.

Πείτε μας ΕΣΕΙΣ αν η ανοχή στο φαινόμενο αυτό συνιστά προδοσία έναντι του Ελληνικού Έθνους αλλά και κράτους.

Εσείς συνέλληνες κρίνετε, διαβάστε και τον όποιο αντίλογο, και πείτε μας τι κάνουν με τη στάση τους οι πολιτικοί μας ταγοί

* Ως υστερόγραφο ή ως σχόλιο όλου του άρθρου :

Το Παιγνίδι αυτό των «μεγάλων δυνάμεων» ειδικά με το Ισλάμ είναι άκρως επικίνδυνο ακόμα και για την ύπαρξη την ίδια των «μεγάλων» τούτων «δυνάμεων» ή και τον ανθρωπινο πολιτισμό του πλανήτη.

Από το «his maser voice» που το σκυλάκι ακούει στο γραμμόφωνο μπορεί να μετουσιωθεί σε λύκο ενάντια σε όλη την ανθρωπότητα. Το Ισλάμ εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο με μια μακάβρια τρομοκρατική ταυτότητα που την έπλασαν οικονομικά και ιδεοψυχαναγκαστικά (της μάζας) συμφέροντα και ανάγκες αντίστοιχα. Θα εξαπλωθεί έτσι χειρότερα και από τους ναζήδες του Γ. Ραιχ ! Μετά τα ολοκαυτώματα, αν υπάρξει πολιτισμός, θα λένε οι Ιστορικοί ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά με τον τρόπο που ορίσαμε παραπάνω :

«κατά βάθος όλοι οι φονταµενταλιστές υποστηρίζουν αναλογικά τις ίδιες σχεδόν απόψεις. Η διαφορά τους έγκειται στην ιδιαίτερη θρησκεία – δόγμα – άκαμπτη Κοσμοιδεολογία, που πιστεύουν και στην οποία στηρίζονται.» .

Οι ουσιαστικές απόψεις αυτού του φαινομένου ; «Αφανίστε την άλλη ομάδα.»

Εμείς οι Έλληνες και η Ελλάδα εν γένει ΤΩΡΑ και αυτούς τους χαλεπούς καιρούς είμαστε...


η...  «άλλη ομάδα» .-

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.