Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η λαθρομετανάστευση «καίει» όλο τον πλανήτη !

  Ακόμα και στην Αυστραλία εξεγείρονται και καίνε κτήρια λαθρομετανάστες. Δεν έχει να κάνει βέβαια πως η Αυστραλία έχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις και δίκαια δημοκρατία. Όχι ! Πάντα οι «προοδευτικοί» θα ζητάνε περισσότερα από τη τσέπη των άλλων. Η λαθρομετανάστευση είναι το πραγματικό τσουνάμι του αιώνα μας που απειλεί να ισοπεδώσει τριτοκοσμικά όλο το πλανήτη. Ρωτήθηκε ποτέ ο Αυστραλέζικος λαός π.χ. αν θέλει αύξηση της εγκληματικότητας ; Φυσικά και όχι. Υπερισχύουν εδώ οι μεγάλες «διεθνιστικές» φαντασιώσεις αριστερών προφητειών για έναν δήθεν «καλύτερο» κόσμο. Απλώς για να ράψουμε τη κουστουμιά της «διεθνιστικής φαντασίωσης» πρέπει πρώτα να επιστρέψουμε (μάλιστα και ως Ισλαμιστές) στη λίθινη εποχή και να… ξαναξεκινήσουμε !
Το πρώτο θύμα εδώ πάλι η Ελλάδα. Έχει πολλούς «προοδευτικούς» εδώ, και επειδή από εδώ άνθισε ο ανθρώπινος πολιτισμός, πρέπει πρώτη να «τιμωρηθεί»
Μια απλή ερώτηση Ιστορίας : Σε όλη την Ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού ποιος ήταν ο «εχθροπαθής» ; Ο έποικος ή ο αυτόχθων Ιθαγενής ;


Δείτε πως παρουσιάζεται η είδηση για τους Λαθροεποικιστές :


Πηγή ειδησιογραφικής ειδήσεως :

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=269392

με τίτλο : «Εξεγέρθηκαν μετανάστες στην Αυστραλία»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.