Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ : Μπορεί το Ισλάμ στους Gay να δώσει «Φιλική εχθροπάθεια»; Δηλαδή πρώτα να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους και μετά να τους περιποιηθεί και με τον δικό του τρόπο ;


Το μεγάλο πάθος των Gay είναι να προκαλούν «εχθροπάθεια» στον πολυπολιτισμό ;Οι «εχθροπαθείς» εδώ είναι οι Ισλαμιστές ή οι Gay ;

Είναι γεγονός… Η ομοφυλοφιλία διχάζει την πολυπολιτισμικότητα : Όπως περίπου διχάζει και την επιλογή φύλου. Διχάζει τις θρησκείες, αλλά διχάζει και τον νόμο !

Το θέμα λοιπόν είναι πόσο πολύ «υπεράνω» των Gay ή και των Ισλαμιστών είναι ο νέος νόμος για την εχθροπάθεια ; Ποιος είναι εδώ τελικά ο εχθροπαθής ;

Θα παρελάσουν εκατοντάδες «απόψεις» τις επόμενες μέρες. Οι περισσότερες από τη φύση ή παρα- φύση του θέματος θα λένε ακατανόητες αρλούμπες. Εδώ θα είμαστε και θα δείτε.

Το θέμα είναι οξύ μεν αλλά απλό :


Ο πολυπολιτισμός που πάνε να μας επιβάλλουν κάποιοι θα δημιουργήσει στο μέλλον επικίνδυνες επιπλοκές. Πολλές ομάδες θα επιτεθούν με την δικαιολογία ότι υφίστανται «εχθροπάθεια», σε άλλες, ακόμα και με σκοπό να τις αφανίσουν !!!

Δεν δικαιολογείται αλλιώς η παρακάτω παράγραφος που φημολογείται έντονα πως εξέδωσαν Ισλαμιστές, έπ’ αφορμή του gay πάρτι των Αθηνών, αν αληθεύει, :

«Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.
Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα.»

Άρα δεν πρόκειται να γίνει του Κουτρούλη ο γάμος αλλά της Φουκοσίμα.

Η Ευρώπη αλλά ιδιαίτερα η Ελλάδα είναι απροετοίμαστη για τα νέα αυτά φαινόμενα.
Το νομικό πλαίσιο εδώ στην Ελλάδα και σε σε σχέση με το διεθνές όχι μόνο πάσχει αλλά εφαρμόζεται και πλαστά ενίοτε από τους ολίγιστους πολιτικούς ταγούς μας.

Αυτό είναι το πρόβλημα.

Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.