Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο Σαλαφισμός είναι στοιχείο πολυπολιτισμού ή «εχθροπάθειας» ;


Καταρχάς άποψη μας είναι πως ο Τζατζικισμός, ο Νεφελιμισμός, αλλά και ο Ισλαμοφοβισμός, είναι έννοιες φαντασιοπληξισμού

Με αυτό τον Σαλαφισμό όμως τι γίνεται ; Καλού κακού λοιπόν γνωρίστε τους πιθανούς νέους συμπολίτες μας που θα υποδεχτούμε από τα «ξέφραγα αμπέλια» μας με χαρά και δίχως εχθροπάθεια ή Ισλαμοφοβία.

Ο Κοινός σκοπός τους βέβαια ένας είναι : Να υπερισχύσει το «δόγμα» τους έναντι των άλλων. Με ποια μεθοδολογία θα επιτευχθεί αυτό; Δεν απαντάμε για να μην θεωρηθούμε ίσως εχθροπαθείς.

Όσοι όμως το μάθουν ούτε και αυτοί θα μπορούν να απαντήσουν για … άλλους (πάλι ίσως) «τεχνικούς» λόγους. Και τι θα γίνει στη περίπτωση αν μετά λύπης μας οι νομοθέτες μας (ξανά πάλι ίσως) θελήσουν στο μέλλον να τους απελάσουν επειδή θα είναι άτυχοι οι άνθρωποι αυτοί και δεν θα πληρούν τις νομικές προδιαγραφές του νόμιμου «(σαλαφο)μετανάστη» ;

Κανένα πρόβλημα !

Μια απεργία πείνας, ένα ίδρυμα, μια χούφτα αλληλέγγυοι και μια 5η υποπερίπτωση Υπουργού θα μας επαναφέρουν σταθερά πίσω και μπροστά (όπως θέλετε) στις πολυπολιτισμικές μας αξίες.

Ας βελτιώσουμε λοιπόν και τα λεξικά μας με τους νέους –ισμούς που μας προκύπτουν. Οι υπόλοιποι, θα συνεχίσουν να κοιτάνε προσηλωμένοι τον ουρανό για να ανακαλύψουν αν φταίνε οι εξωγήινοι, οι ψεκασμοί, τα πυρηνικά της Ιαπωνίας, ή οι ιπτάμενοι τυχεροί γάιδαροι κατόπιν χορηγίας πτήσεως από τον τζόκερ (όχι απο τον κ. Μαντέλη, αυτός έστελνε τα παιδιά του με την "χορηγία" να πετάνε για σπουδές στο εξωτερικό).

Έως τότε Σαλαφοκαληνύχτα…



Πηγή ειδησιογραφικής φωτό :

http://www.antinews.gr/2011/04/22/97800/

Ιδιαίτερες πληροφορίες :

http://en.wikipedia.org/wiki/Salafi



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.