Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Άγιος Παντελεήμονας. Μάθετε όλη την αλήθεια : Η σιωπή των υποκριτών πολιτικών και η κραυγή αγωνίας των πολιτών. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Υπάρχουν τρεις και μισό απόψεις για τον Άγιο Παντελεήμονα. Η πρώτη είναι να τον αφήσουν στην μοίρα του. Είναι ως τώρα και η ουσιαστική και πραγματική «πολιτική πράξη» των σημερινών ηγετών μας, αλλά υποκριτικά κανείς δεν παραδέχεται από αυτούς τους πολιτικούς ότι εφαρμόζεται. Η Δεύτερη άποψη είναι να μεταφέρουν την εγκληματικότητα (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, εννοούμε τους λαθρομετανάστες) σε άλλη περιοχή, έτσι ώστε μέχρι να αντιληφθούν οι κάτοικοι της άλλης περιοχής το «κλύσμα» που υπέστησαν, ( συγνώμη για την φρασεολογία αλλά ας μας βρει φιλόλογος καλύτερη παραβολική περιγραφή) να κερδίσουν χρόνο οι καλοί πολιτικοί μας. Η τρίτη άποψη είναι να λειτουργήσουν οι νόμοι : Όποιος υποστηρίζει αυτή την άποψη ότι θα υλοποιηθεί ειλικρινά, ειλικρινά θέλει ψυχίατρο. Η μισή και τελευταία έχει σχέση με την πρώτη, απλώς, συμπληρωματικά, να κάνουν συναυλίες Ειρήνης με θεσπέσιες φωνές και θεσπέσιους πολιτικούς και Ιερείς για να ξορκίσουν το κακό. Και εδώ ο ψυχίατρος είναι αναγκαίος για μερικούς και συγκεκριμένους.


Γιατί υποστηρίζουμε πως αφήνουν τον Άγιο Παντελεήμονα στην μοίρα του ;


Η απάντηση τελικά ήταν απλή αν και τραγική : Λειτουργούν οι σύγχρονοι πολιτικοί μας ως «Τσολάκογλου» παρά ως «Ελ. Βενιζέλος». *


Διερωτήθει ποτέ κανείς σοβαρά γιατί οι λαθρομετανάστες έχουν περισσότερα ουσιαστικά δικαιώματα «ατιμωρησίας» σε σχέση με τους Έλληνες πολίτες ; Δεν είναι δυνατόν να τρελάθηκαν όλοι ή να γίνανε Σίρριζα όλοι (εμείς δεν βρίσκουμε διαφορές ιδιαίτερες στη διάζευξη).

Απλώς τρέμουν και φοβούνται γενικευμένα επεισόδια μεταξύ «αγανακτισμένων» Ελλήνων και «λαθρομεταναστών».

Είναι ήδη 2.000.000 οι λαθροισλαμιστές και θα «πουλήσουν ακριβά το τομάρι» τους σε όποια μορφή προσπάθειας απομάκρυνσης τους από την Ελλάδα.
Έτσι ακριβώς τελείως παράνομα και εξευτελιστικά ενέδωσαν στην Μαϊμού τρομοκρατία της Υπατίας.

Οι σημερινοί πολιτικοί μας ασκούν ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ουσιαστικά μέσα στην ίδια μας τη χώρα !


Ο μεγάλος αριθμός των λαθρομεταναστών οι συνιστωσέοι οι αλληλέγγυοι οι αναρχοαριστεριστές και οι πιθανώς νυν ή εκκολαπτόμενοι τρομοκράτες έχουν γίνει κράτος εν κράτει τελικά στη χώρα μας.


Δυστυχώς η πολιτική μας ηγεσία είναι Ολίγιστη. Και το ψάρι πραγματικά εδώ βρωμά ανυπόφορα από το κεφάλι.


Έχόυμε υπουργό προστασίας του πολίτη, τον κ. Παπουτσή. Υπουργός 5ής Υποπερίπτωσης, όσον αφορά το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και καταλαβαίνει και ο κάθε ιδιαίτερα τζάμπα μάγκας πολύ καλά πόσο ακριβολογούμε.


Από την άλλη πλευρά στην Κερατέα αυτές οι «Υποπεριπτώσεις» Υποπεριπτωθέντων Υπουργικών φαντασιώσεων από Υποπεριπτωθέντες τζάμπα μάγκες Υπουργούς δεν ισχύουν.


Θέλετε τώρα την άποψη μας ;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Καθαρά και ξάστερα. Στην περίπτωση της Κερατέας με απλώς ακαδημαϊκές επιφυλάξεις θα ισχυριστούμε ότι κράτος οφείλει να επιβάλλει το νόμο. Το ίδιο και στα διόδια. Η Υπατία και τα σύγχρονα Δεκεμβριανά ήταν εξευτελισμός : Δεν υπήρχε κράτος ή μάλλον υπήρχε κράτος αλά «κυανόκρανων ΟΗΕ» μέσα στη ίδια μας τη χώρα (βαθιά φιλοσοφία; Παυλόπουλου) !


Όταν όμως όλος ο Ελληνικός λαός βλέπει να υφίσταται μια «διαφορική» αδικία είναι λογικό και να ερεθίζεται αλλά και να αντιδρά ίσως και άδικα.


Και αυτή είναι η μεγάλη νίκη της Εθνοπροδοτικής διασπαστικής αριστεράς σήμερα που πάει να φορτώσει και αυτά τα εγκλήματα της στην (όχι και τόσο αθώα πάντως) ακροδεξιά **


Κινήματα τύπου «δεν πληρώνω» βρίσκουν σύμφωνους ειλικρινείς πατριώτες Έλληνες γιατί αφενός αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πραγματικής αδικίας αλλά αφετέρου δεν αντιλαμβάνονται την «άλωση» των κινημάτων αυτών από ομάδες που τελικός σκοπός τους είναι να διαλύσουν όλο το κράτος !


Και έτσι οι καλοί μας πολιτικοί στρέφουν τον Ελληνικό λαό να βγάλει μόνος του τα μάτια του. Έτσι, αποδίδει και η ρήση μαζί τα φάγαμε ή μαζί αυτοκτονήσαμε (εντός ολίγου θα το πει ο κ. Αντιπρόεδρος, ίσως ΗΔΗ γνωρίζει και την ημερομηνία ήδη αυτής της 2ης  Ιστορικής δήλωσης).


ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :

 Βρισκόμαστε στη χειρότερη καμπή της Ιστορίας μας εδώ και αιώνες με το χειρότερο επίπεδο κυβερνώντων πολιτικών : Ενδοτικοί σε επίπεδο ακραίας πολιτικής δειλίας όπου στην παραμικρότερη αντίδραση έχουν και 2 μέτρα και 2 σταθμά : Η θα παρανομήσουν πλήρως ή θα παρανομήσουν λίγο (sic).


Με 2.000.000 ήδη Λαθροεισβολείς ισλαμιστές στην Ελλάδα και κάθε μέρα εκατοντάδες να μπαίνουνε ανεξέλεγκτα, δυο απλά πράγματα συμβαίνουν με την ενδοτική συμπεριφορά τους :
Α) Η Ελλάδα αν την παρομοιάσουμε σαν ένα μεγάλο καράβι έχει εισροή υδάτων από παντού. Οι πολιτικοί μας θα είχαν χρέος να βρουν ένα σύστημα αντλιών όπου θα περιορίσει την εισροή και συνάμα να μπαλώσει τα σημεία διαρροής και να σωθεί το καράβι – κράτος.


Β) Τι κάνουν ; Ι) Και την διαρροή την αφήνουν ανεξέλεγκτη… , Πως είπε προεκλογικά κάποτε η Υποπερίπτωση Ε’  - Υπουργός ; Ξέφραγο αμπέλι ; ΙΙ) Και τα μπαλώματα δεν γίνονται. Αποτέλεσμα ;


ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ - ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

(Υποσημειώσεις)
*
Ο Τσολάκογλου δεν ήταν προδότης. Απλώς είδε πως αντικειμενικά ηττηθήκαμε από τους ναζήδες και «απλά…» παρέδωσε την Ελλάδα. Απλώς έμεινε στην Ιστορία με το στίγμα της καταδίκης του. Απορίας άξιον είναι πως θα μείνουν στην Ιστορία οι πολιτικοί των σύγχρονων Δεκεμβριανών ή της Υπατίας..

**

Δείτε τώρα πως παρουσιάζεται η περίπτωση του Α. Παντελεήμονα με «μισές αλήθειες» από κατ τα άλλα έγκριτους δημοσιογράφους.

« «…Παράνομο είναι το τροφοδοτούμενο από τόσους «αντάρτικο». Παράνομη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η «οκνηρία» των αρχών για την εφαρμογή του νόμου. Μια «οκνηρία» που θυμίζει όλο και πιο πολύ τα κατορθώματά της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια του περίφημου «Δεκέμβρη» όταν άφησαν το κέντρο της Αθήνας να καεί. Μια οκνηρία που διαπιστώνεται και για την καταστολή της δράσης κάθε τραμπούκου της ακροδεξιάς, με την αστυνομία να μην βλέπει και να μην ακούει, στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Πλατεία Αττικής. Ίσως γιατί κάποιοι υπεύθυνοι δεν σκέφτονται παρά το προσωπικό τους μέλλον.» »
Ριχάρδος Σωμερίτης,     

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=395495&h1=true

Και ρωτάμε εμείς απλώς :

Γιατί ξεχνά ο έγκριτος δημοσιογράφος ότι στον Παντελεήμονα σφάζουν τους ανθρώπους ; ***


Το (δικαστικό) αποτέλεσμα του περίφημου Δεκέμβρη δεν ήταν να καταδικαστεί ο αστυνομικός ισόβια επειδή πυροβόλησε με πρόθεση ευθεία βολή στο θύμα κατόπιν επο – εξοστρακισμού ; Που ήταν τότε η κριτική του;


Μετά τα Δεκεμβριανά δεν έχουμε την περίπτωση Υπατίας, όπου ένα κράτος εκβιάστηκε από μαιμουδένιους «αλληλέγγυους» τρομοκράτες και ενέδωσε χειρότερα από τα Δεκεμβριανά ; Ή ισχύει η υποπερίπτωση Ε’ του νόμου που επικαλεστεί ο κ. Παπουτσής να μην ενεργούν τα όργανα της τάξης ; Που πήγε στην Κερατέα ή στα διόδια αυτή η υποπερίπτωση ; Της κάνανε ποτέ κριτική ή την ξέχασαν ;

*** 

« 2010 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, σύμφωνα με αποκλειστικά στοιχεία του Α984, σημειώθηκαν 2.072 κλοπές, 336 ληστείες και 395 κλοπές αυτοκινήτων δηλαδή κάθε μέρα κατά μέσο όρο 6 κλοπές και μια ληστεία.
Τον ίδιο χρόνο από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα 1.546 άτομα εκ των οποίων σύμφωνα με το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας το 80% είναι αλλοδαποί. ****
Ειδικότερα....
σε ότι αφορά τη λεγόμενη εγκληματικότητα του δρόμου ή αλλιώς Street crime, το 2010 παρουσίασε κατακόρυφη αύξηση σε σχέση με το 2009, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και στις περιφερειακές πλατείες: Καραϊσκάκη, Βικτωρίας, Αττικής και Κολιάτσου.
Οι ληστείες σε ταξί, αυξήθηκαν κατά 383, 33%, οι ληστείες σε μίνι μάρκετ κατά 30,26 % οι ληστείες σε άλλα καταστήματα σε ποσοστό 41,18% και οι ληστείες σε σπίτια κατά 57,89%.
Οι αρπαγές τσαντών αυξήθηκαν κατά 66,52% και σε κινητά τηλέφωνα κατά 101,23%.


Δήλωση έκανε στο Αθήνα 9,84 η Μαρίνα Βήχου για τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στην περιοχή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "από τους 250 συνολικά στο Δήμο Αθηναίων οι 70 εντοπίζονται στον Άγιο Παντελεήμονα, πράγμα το οποίο υποβαθμίζει περαιτέρω την περιοχή »

Πηγή εδώ :

http://www.eglimatikotita.gr/2011/04/blog-post_1113.html

****

Το τραγικό εδώ είναι πως αυτό το ποσοστό της τάξης του 80 % των αλλοδαπών εγκληματιών είναι κατ ουσία ακόμα μεγαλύτερο : Όταν σε μια περιοχή η πραγματική κατάσταση είναι «μπατε σκύλοι αλέστε» ενθαρρύνεται και η πάσης φύσεως εγκληματικότητα ! Δηλαδή αφενός αυξάνεται αφ’εαυτού η εγκληματική δραστηριότητα αλλά γίνεται και πόλος έλξης για εγκληματικά στοιχεία που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα δρούσαν και δεν θα είχαν έκνομη εγκληματική συμπεριφορά (τουλάχιστον ή εν γένει) στην περιοχή. Κοντολογίς με την εγκληματική παράλειψη της πολιτείας εκκολάπτεται αυτό το «αυγό του φιδιού» που λένε όλοι. Μετά, στους κουλτουριάρηδες τους φταίει η «Χρυσή αυγή» , ενώ λόγω α- κυβερνησίας , ήτοι ατιμωρησίας αλωνίζουν στην πραγματικότητα γκάνγκστερ τύπου Σικάγο (δείτε πάνω πως το «λανσάρει» ο κ. Σωμερίτης) …


Team ApopsisΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.