Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

ΕΜΕΙΣ ΤΟΛΜΟΥΜΕ να το δημοσιεύσουμε : «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ»«… Διώξτε τους από το φως από όπου σας έδιωξαν. Ο Κίνδυνος να αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος από το φόνο….» … «… Αν σας επιτεθούν, κολυμπήστε μέσα στο αίμα τους. Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστιέται στους απίστους.» Γνωρίζετε πολύ καλά για ποιους τα λέμε αυτά . Έχει αρχίσει η «άλωση του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού. Οι Πολυπολιτισμικοί «φίλοι» μας κατά το μάλλον ή ήττον μας έτσι θα μας δουν ή βλέπουν.


ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ! Το Ιερό κοράνι ΚΥΡΙΟΙ τα λεει αυτά !

Θα μπορούσε να βρει κανείς τώρα και στις δικές μας γραφές αναθέματα και επικίνδυνες προτάσεις. Ποια όμως χριστιανική κοινωνία πορεύεται με αυτά ; Όλοι πλέον οι αρχιερείς του Χριστιανισμού (με ασήμαντες εξαιρέσεις) κηρύσσουν την αγάπη και την ειρήνη. Ακριβώς όμως το αντίθετο συμβαίνει με το Ισλάμ. Αυτοί δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα παραπάνω λόγια και από αυτούς συνήθως προέρχονται και πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα. Η πραγματικότητα αυτή είναι. Εμείς περάσαμε τον «Μεσαίωνα» μας το Ισλάμ όμως αυτή τη στιγμή διανύει «Μεσαίωνα» βαθύ και επικίνδυνο για οποιοδήποτε άλλη ομάδα. Θέλει ακόμα και δια της βίας να επιβάλλει το κοράνι. Δεν φταίμε εμείς εδώ στην Ελλάδα να είμαστε τα θύματα τους.

Ιδού κύριοι πάρτε μια γεύση τι είναι το κοράνι .

Από το εκπαιδευτικό βιβλίο της Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010 -2011


Απορίας άξιον είναι γιατί δεν πρόλαβαν να το "λογοκρίνουν"

 
Οι καλοί μας πολιτικοί εδώ χτίζουν ξενώνες πολυτελείας των εκατομμυρίων ευρώ και ΘΑ χτίσουν τρύπιους φράχτες…

Αυτή τη στιγμή Η Ελλάδα έχει 2.000.000 Ισλαμιστές μεν, αλλά αγνώστου προελεύσεως λαθροεποίκους. Συνεχίζουν και εισβάλουν δε, κάθε μέρα, ανεξέλεγκτα εκατοντάδες.

Η Ελλάδα δέχεται εισβολή και σχεδόν κανείς από τους πολιτικούς ταγούς δεν έχει βγει να το καταγγείλει ευθέως !

Ο κάθε Μουσουλμάνος μεμονωμένα δεν είναι εγκληματίας. Η κοινωνική δομή όμως των Ισλαμικών ομάδων όσο αριθμητικά αυξάνονται τους μετατρέπει ως «μάζα» πλέον σε ένα δολοφονικό κύμα οργής και μισαλλοδοξίας. Λένε ότι είναι μισαλλόδοξοι οι δυτικοί που δεν τους θέλουν στις χώρες τους. Αυτό είναι το μέγα υποκριτικό ψέμα : Είναι μισαλλόδοξος εκείνος που θέλει να διατηρηθούν οι δημοκρατικές έστω αξίες στη χώρα του ή ο «άλλος» που αν δεν ακολουθήσεις τον φονταμενταλισμό του, θέλει να σε σφάξει ; Εκεί πηγαίνει με μαθηματική ακρίβεια το πράγμα. Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι κουλτουριάρηδες τις «μισαλλόδοξες» τελικά δικές τους απόψεις.

Δείτε για το τέλος (εάν δεν το έχετε δει ) και το παρακάτω διαφωτιστικό βίντεο, και κρίνετε αν υπερβάλουμε ή όχι.
Team apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.