Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Ετοιμάζουν στον Έβρο πολυτελές χωριό με bungalows για τους παράνομους μετανάστες. Υπάρχουν και «ΤΣΑΤΣΟΙ» λαθρομετανάστες ;Η κοροϊδία και το δούλεμα έχουν και τα όρια τους ; Όχι. Εδώ στην Ελλάδα όχι. Το μεγάλο σοκ τελικά δεν είναι οι Ανθρωποφάγοι αλλά οι Πατριδοφάγοι. Ποιος φταίει γι αυτό το χυδαίο αίσχος ;

   Κάθε μέρα μπαίνουν ανεξέλεγκτα ίσαμε 500 και πήρανε το ΟΚ να κατασκευάσουν στον Έβρο πολυτελές χωριό με bungalows για 250 ! Αυτό είναι σκάνδαλο πέραν πάσης λογικής. Εδώ αυτό το πράμα προκαλεί και τους ίδιους τους λαθρομετανάστες : Κόστος: 1.000.000 ευρώ. Κόστος λειτουργίας ανά την ημέρα : 5.000 ευρώ. Ειδικοί διαιτολόγοι για Μουσουλμάνους και Χριστιανούς και για Τζακούζι δεν γνωρίζουμε, αλλά πλάκα δεν κάνουμε.

Πως το στήσανε το μαγικό και ονειρεμένο παραμύθι για τους 250 ΤΣΑΤΣΟΥΣ «παρανόμους μετανάστες» ; Μια Γερμανική εταιρία έκανε τα σχέδια και μια Ελληνική κατασκευαστική μας έκανε τη χάρη να αναλάβει το έργο. Παραγωγικότατες ιδέες που βοηθάν στην διάσωση – ανάπτυξη μας ε ;

Θα πουν ότι το κάνουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Είναι ή δεν είναι, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ;

Θα πουν ότι το κάνουν επειδή θα βρήκαν καμιά υποπερίπτωση κοινοτικού νόμου και είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να το κάνουν. Όπως ακριβώς έφυγαν, επειδή ήταν κι αυτοί υποχρεωμένοι να το κάνουν, οι Τούρκοι από τη Κύπρο μετά την πρώτη τους καταδίκη από τον ΟΗΕ. Έτσι ακριβώς.

Έχει τώρα νόημα τι δικαιολογία θα πουν όταν κάθε μέρα εισβάλλουν 500 και έχουμε 2.000.000 ;

Να είχαμε το χρόνο 250 παράνομους μετανάστες να πεις χαλάλι τους.

Τώρα με 2.000.000 έχουμε θέλουμε δεν θέλουμε ΕΙΣΒΟΛΗ !

Οι κύριοι βουλευτές τι κάνουν ; Όταν παίρνουν «παρουσίες» στη βουλή τι απαντάνε ; «Παρών» ή «Αθώος» ;

Δείτε και την πηγή της «είδησης» αυτούσια και κρίνετε :http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=73017&catid=6Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.