Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ποιοι επιτέλους είναι οι δολοφόνοι ; Διαβάστε εδώ πρώτα, ποιοι πρέπει να είναι.

Εδώ θα διαβάσετε ότι θα γράψουν αύριο, μεθαύριο ή και του χρόνου οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι με τα άπειρα «κονέ» τους. Εμείς θα επιχειρήσουμε να δώσουμε την ανάλογη βαρύτητα αλλά και να πιθανολογήσουμε τα ρεαλιστικά σενάρια που υπάρχουν. Ως συνήθως, εν καιρώ θα επιβεβαιωθούμε ΠΛΗΡΩΣ. Εμείς ισχυριζόμαστε ότι δεν έχουμε ειδικές πληροφορίες. Ισχυριζόμαστε απλώς πως είμαστε λογικοί και ακολουθούμε τα βήματα των πραγματικών στοιχείων που ήδη υπάρχουν διάσπαρτα στην ειδησιογραφία. Τίποτε άλλο.

Σενάρια και πιθανότητες.

1) Επαγγελματίες εγκληματίες, συγκοινωνούντα δοχεία και με τρομοκράτες ή το αντίστροφο.

Είναι το πιθανότερο σενάριο. Στην αρχή η ληστεία του περιπτέρου φαντάζει έργο κοινών εγκληματιών. Αντεπιχείρημα εδώ είναι πως η ληστεία αυτή ήταν ίσως το «δόλωμα». Δεν θέλει πολύ σκέψη για να οργανώσει κανείς μια ληστεία περιπτέρου με βαρύ οπλισμό και μετά να περιμένει να «θερίσει» την απροετοίμαστη αστυνομική μονάδα που θα «πέσει» στη παγίδα της καταδίωξης του.

Αυτό που έγινε χθες ήταν να κυνηγά το ποντίκι την γάτα *. Σε ένα στενό, γύρισε η γάτα… Οι γελοίες δικαιολογίες της Ελληνικής Αστυνομίας ευτελίζονται από την ίδια την τραγική πραγματικότητα. Εάν ισχυρίζονται ακόμα ότι έκαναν σωστή καταδίωξη, τους σώζει ότι ζούμε στην Ελλάδα όπου περνάει στο «ντούκου» ο,τι πρόστυχο και ανόητο λεχθεί.

Η σημερινή τρομοκρατία στην Ελλάδα συνεργάζεται ήδη στενά με το οργανωμένο έγκλημα. Απλό παράδειγμα οι πρόσφατες δηλώσεις Παλαιοκώστα. Από Ρομπέν των ληστών πήρε αυτοπροαγωγή και έγινε και τιμητής των δολοφόνων τρομοκρατών…

2) Κλασικοί τρομοκράτες.

Είναι γνωστό ότι και η 17Ν έκανε ληστείες για αυτοχρηματοδότηση. Τις λέγανε και απαλλοτρίωση για να έχουν και κάποιο ιδεολογικό υπόβαθρο. Τώρα το χαλαρώσανε και αυτό, και ληστεύουν ότι βρουν επειδή βρήκαν την ευκαιρία σε ένα διαλυμένο κράτος να κάνουν ότι τους… Θυμηθείτε απλώς τη ληστεία στην Ιπποκράτους όπου έγινε μάχη ως την Πανεπιστημίου. Πιάσανε και έναν ο οποίος έχει ταυτισθεί έκτοτε ψυχολογικά με τους ήρωες των κόμιξ και νομίζει ότι είναι και ήρωας.

3) Κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου.

Δεν έχει νόημα εδώ η καταγωγή τους. Από όπου και να είναι, εγκληματίες δολοφόνοι είναι. Πιθανότερο Αλβανοί μαφιόζοι, ή Λαθρομετανάστες έποικοι πάσης φύσεως, ή ακόμα και Έλληνες.

Σημαντικό απλώς στοιχείο εδώ είναι πως με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, και την ανέχεια - ανυπαρξία της πολιτείας στο φαινόμενο αυτό να βρίσκεται πρόσφορο έδαφος σε πάσης φύσεως σκληρούς εγκληματίες να δρουν περισσότερο ανεξέλεγκτα και πράττουν αγριότερα εγκλήματα. Αυτό ισχύει βέβαια και στα πρώτα 2 παραπάνω σενάρια.

Με άλλα λόγια η κατάσταση κάθε μέρα γίνεται ζούγκλα. Έχουμε ένα ανίκανο κράτος να ελέγξει τα πάντα, ειδάλλως ανύπαρκτο που δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Θεσμοθετεί δε και ποινικούς κανόνες σαβουάρ βίβρ πολυπολιτισμικότητας ένα εδώ, ήδη μας σφάζουν…

Οι πολιτικοί μας φαντάζουν ανίκανοι να σταματήσουν τις αρνητικές εξελίξεις παντού ενώ η Ελληνική Αστυνομία πελαγοδρομεί εξαιτίας και περισσότερο όμως της πολιτικής ηγεσίας της (και εν γένει της πολιτικής της ηγεσίας) να λάβει τα ανάλογα μέτρα καταστολής του υφιστάμενου εγκλήματος. Εδώ ευθύνη βαρύτατη φέρει και το σύστημα της δικαιοσύνης που δεν έχει αντιληφθεί τις νέες «καταστάσεις πολέμου» που ισχύουν πλέον. (το άνωθεν π.χ. σαβουάρ βιβρ).

Παράδειγμα της παρούσας φάσης. Άφησαν άθικτο αυτοκίνητο και μερικά όπλα. Ένα σωστό εγκληματολογικό εργαστήριο θα είχε ΗΔΗ συλλέξει εκατοντάδες τεκμήρια για την ταυτότητα των δραστών : Θα ήταν απλώς θέμα χρόνου να βρεθούν.

Τώρα είναι θέμα τύχης να βρεθεί ο αντίστοιχος ανόητος Ξηρός με τα Κινέζικα ρολόγια του…

Λαμπρά !


* Για να μη παρεξηγηθούμε από τους βαλτούς ή τους αυτούσιους ηλίθιους : Όταν παραβολικά λέμε τα χαμένα ή τραυματισμένα παλικάρια «ποντίκι» εννοούμε ότι δεν μπορείς να αντιπαρέλθεις τα καλάσνικωφ με μηχανές και πιστόλια χειρός… Και οι Ινδιάνοι έτσι αφανίστηκαν σε σχέση με τα τόξα εναντίον των πυροβόλων όπλων. Παρ’ ολ’ αυτά η Αστυνομία και το ποινικό μας σύστημα θα συνεχίζουν να κοιμούνται. Ντρεπόμαστε και εμείς μαζί τους εάν ντρέπονται.

Εάν δεν ντρέπονται, ντρεπόμαστε μόνοι μας.


Υ.Γ. Επειδή ήδη αναφερθήκαμε σε βαλτούς ηλίθιους ή αυτούσιους.

Ανούσια και ανόητη συζήτηση γίνεται με το άθλιο σκεπτικό πως τα παλικάρια ήταν λιγότερο ουσιαστικά ήρωες επειδή οπλοφορούσαν και γνώριζαν τις συνέπειες.
Είναι ακριβώς της ίδιας νοοτροπίας που ο Κολοκοτρώνης ήταν των ερωτικών προτιμήσεων των, (αυτών που κάνουν την κουβέντα), ή ότι του Παπαφλέσσα καλά έκαναν και του έκοψαν το κεφάλι επειδή είχε σπαθί. Ακόμα και ο αντίπαλος του ο Ιμπραήμ ο Τούρκος είχε την ανδρεία να του φιλήσει το κεφάλι αναγνωρίζοντας έτσι το πόσο παλικάρι και ήρωας ήταν. Οι σημερινοί καλοθελητές με τα Ελληνικά ονόματα απλώς είναι οι Αθλιότεροι των Αθλίων. Ή βλάκες είναι, ή κτήνη, ή και τα δύο. Ήρωας είναι, τσογλάνια της υποκουλτούρας ΣΑΣ, ακόμη και ο μεταλλωρύχος που αγωνίζεται από τα έγκατα της γής να θρέψει την οικογένεια του και να παράγει έργο για την πατρίδα του.
Γνωρίζει τους κινδύνους που εγκυμονούν με τίμημα την ίδια του την ζωή, αλλά παρ ολ αυτά κατεβαίνει και αγωνίζεται για τα παραπάνω ιδανικά.

Εσείς τα κωλόπαιδα των πρεζοκότερων των «υπεράνω» και από πάνω από τους «φουκαράδες «μεταλλωρύχους» ας σας εμπνέει το παραλήρημα της κάθε μαντάμ (Ξ)Ανθούλας. Γιατί τίποτε σημαντικότερο στη ζωή σας δε θα σας δώσει πραγματική σημασία. Η βλακεία η αποχαύνωση και η υποκρισία που μεταχειρισθήκατε ως εργαλείο για να γίνετε διάσημοι θα είναι και ο μοναδικός σας σύντροφος ως το τέλος σας το βιολογικό. Πνευματικά ήδη εσείς οι ίδιοι έχετε κλείσει τους διακόπτες στον εαυτό σας. Ηθικά έχετε περιποιηθεί τον εαυτό σας επακριβώς όπως σας περιποιήθηκαν οι σύντροφοι στο πρεζοκότερο σας.

Team Apopsis





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.