Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΟΛΕΣ οι ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ χειρότερες και καλύτερες ειδήσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! Σατιρικές αποκαλύψεις, που θα τις διαβάσετε ως σοβαρότερες (όμως), μεθαύριο από την επίσημη ειδησεογραφία.

  ΠΡΟΣΟΧΗ : Όλες οι «υποθετικές» πληροφορίες παρακάτω είναι (προς το παρόν ;) ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ και ο μοναδικός και αποκλειστικός σκοπός του παρακάτω κειμένου είναι καθαρά σατιρικής φύσεως! Περιπτώσεις που πιθανόν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα και τις ουσιαστικές ειδήσεις είναι καθαρά μόνο συμπτωματικές (ίσως προς το παρόν) και τίποτε άλλο.

Οι χειρότερες «ειδήσεις» με τα πιθανότερα σενάρια.

1) Στις 31 του μηνός έχουν τυπώσει τις νέες δραχμές. Ξεχάστε το Ευρώ.
2) Ο κ. Παπανδρέου καταστρώνει και νέο μνημόνιο για τον ερχόμενο μήνα.
3) Εξωγήινοι τον Μάιο ή Ιούνιο θα καταλάβουν τον πλανήτη ή θα δώσουν εξελιγμένα όπλα στον Καντάφι να καταλάβει όλη την Ευρώπη.
4) Η ραδιενέργεια της Ιαπωνίας είναι 5.000.000 φορές υψηλότερη από τη βόμβα στη Χιροσίμα και ήδη έχει προσβάλλει ανεπανόρθωτα την Ελλάδα.
5) Συναγερμός στα Ελληνικά νοσοκομεία. Ο ιός της γρίπης μεταλλάχθηκε και απο τη ραδιενέργεια. Νέο εμβόλιο μελετάν τα φαρμακευτικά ζόμπι… συγνώμη λόμπι.
6) Η λέσχη Bilderberg αποφάσισε να δωρίσει στον Νταβούντογλου την Γαύδο αλλά και την Αντίγαυδο. Η Ελληνική Κυβέρνηση χαιρετίζει το γεγονός.
7) Ωρίμασαν οι συνομιλίες και επήλθε συνεργασία μεταξύ: Συνιστωσών, Σύριζα Χρυσής Αυγής ΝΔ και ΛΑΟΣ. Το ΚΚΕ καταγγέλλει μετά βδελυγμίας το γεγονός.
8) Ο Σισέ πάει στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός από αντίδραση, του κάτασχε τα φουστάνια του.
9) Ο Μαρινάκης νοικιάζει την Αρσεναλ για τρία χρόνια.
10) Οι Σιωνιστές αποχωρούν από το κράτος του Ισραήλ και εγκαθίστανται στην τουρκοκυπριακή ζώνη. Ο Τούρκικος στόλος σε επιφυλακή.
11) Ο Illuminati τυπώνουν νέες κάρτες που θα αντικαταστήσουν την Μονόπολη.
12) Μαύρη τρύπα απειλεί το ηλιακό μας σύστημα. Ήδη έχει καταβροχθίσει τον επόμενο πλανήτη μετά τον Πλούτωνα.
13) Ο αριθμός 13 από τη IAFF θεωρείται γούρικος πλέον
14) Ο κ. Παπουτσής θα δηλώσει που είναι οι «νέες» τρύπες εισδοχής, στους φράχτες του, θεσμοθετώντας παράλληλα και διόδια λαθροεισδοχής.
15) Ο Νίκολας Κέητζ αρχίζει τα γυρίσματα του «Σκοτεινού κώδικα 2»
16) Οι άνθρωποι ερπετά συμμάχησαν με τα χερουβίμ και νεφελίμ.
17) Ο Πρωθυπουργός αρνήθηκε να δώσει δείγμα ούρων στον Μαραθώνιο που έτρεξε.
18) Ανακαλύφθηκε νέο βιβλίο του Νοστράδαμου που αναφέρεται αποκλειστικά στο 2012.
19) Οι απεργοί πείνας και οι συμπαραστάτες τους Ξανακαταλαμβάνουν την Νομική.
20) Εξωγήινοι σχεδιάζουν να απαγάγουν και να κλέψουν τον Ήλιο μας.


Τα αισιόδοξα και απίθανο να συμβούν καλά νέα.

1) Η Παπαρήγα αποκήρυξε τον Στάλιν και το Σταλινικό καθεστώς.
2) 1,5 εκατομύρια Λαθρομετανάστες πείστηκαν από τον κ. Παπουτσή να εγκαταλείψουν οικειοθελώς την Ελλάδα. Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι υπόλοιποι δίχως απεργία πείνας.
3) Ο κ. Τσοχατζόπουλος δέχθηκε να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του και υπέδειξε στον εισαγγελέα όλες τις offshore που οι σκοτεινές δυνάμεις τον έχουν μπλέξει.
4) Οι Γερμανοί αποζημιώνουν τελικά την Ελλάδα αναγνωρίζοντας και ανατοκισμό.
5) Μαζί με τα Ελγίνεια επιστρέφουν στην Ελλάδα και οι μούμιες του Βρετανικού Μουσείου ειδικά για το μουσείο της Ακρόπολης.
6) Η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε ότι απέλυσε όλους τους συνδικαλιστές της εκτός από τον κ. Φωτόπουλο της ΔΕΗ επειδή έχει γαντζωθεί τις ασφάλειες και απειλεί να τις κατεβάσει..
7) Το Ελληνικό Δημόσιο πρώτο στους δείκτες παραγωγικότητας σε Αφρική και Ευρώπη.
8) Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα δουλέψουν αύριο ειλικρινά !
9) Οι οργανώσεις Σεχτα, Πυρήνες κλπ δήλωσαν ότι εφεξής θα συνεχίσουν τον αγώνα τους στη Λιβύη. Ο Καντάφι καταγγέλλει πως η Ελληνική κυβέρνηση διέθεσε ένα c-130 για την μεταφορά τους.
10) Οι ΜΚΟ επιστρέφουν όλες τις χορηγίες που πήραν από το κράτος κατόπιν προτάσεως του κ. Μαντέλη.
11) Βρέθηκε τεράστια φλέβα χρυσού στο Ελληνικό. Ο Κ. Παμπούκης νομοθετεί ήδη το νομοσχέδιο fast EKSORIKSEόN
12) Η Τουρκία παραιτείται των διεκδικήσεων της για το 90% του πετρελαίου από το τεράστιο κοίτασμα που βρέθηκε στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Ταυτόχρονα ο κ. Νταβούντογλου ανακοίνωσε πως χαιρετίζει την επέκταση της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας.
13) Ο αριθμός 13 ανακοινώθηκε από την IAFF ότι επίσημα ξανάγινε γρουσούζικος.
14) Καθαρή στο τεστ ντόπινγκ όλη η ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού.
15) Το ΚΚΕ ανοίγει όλους τους λογαριασμούς του και αποκαλύπτει τους χορηγούς του.
16) Απολύονται ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
17) Η SIEMENS ανακοίνωσε και νέο πακέτο χορηγιών δημοσιοποιώντας και τους αποδέκτες του.
18) Ο κ. Τσουκάτος απεκαλύφθη ότι δέχθηκε χορηγία ( όπου σεμνά, διακριτικά και ταπεινά, κατέθεσε στα ταμεία του κόμματος του ) και από την Ιερά μονή Βατοπεδίου.
19) Μετά από μια σεμνή τελετή, που πρωτοστάτησε με την ιδιότητα του Ιερέως ο κ. Παπουτσής, στο Υπουργείο Προστασίας, παραδόθηκαν όλοι οι ληστές πλην του Παπακώστα επειδή χάλασε το ελικόπτερο μεταφοράς του. Κατόπιν μετέστην στο Γουδί όπου και εγκαινίασε τις νέες φυλακές Πολιτικών εγκληματιών.
20) Η κ. Δραγώνα πήρε τελικά το πτυχίο της, ενώ ή δεσποινίς Αλ Σαλέχ αποχωρεί από την πολιτική για να ασχοληθεί με την παρουσίαση της νέας εκπομπής του Βρετανικού Next top model.


ΠΡΟΣΟΧΗ : Εάν αναδημοσιευτεί τμήμα του παραπάνω κειμένου δίχως τις αυτονόητες και απαραίτητες επεξηγήσεις, ότι ΔΕΝ αποτελεί δηλαδή σοβαρή είδηση επιβεβαιωμένη, είναι εμφανές πως η κακόβουλη ενέργεια τούτη επιβαρύνει ολοκληρωτικά το υποκείμενο που την έπραξε.

Εσείς ποια νέα θέλετε από τα παραπάνω να διαβάσετε ; Πείτε μας, και αφήστε μετά τους επαγγελματίες δημοσιογράφους μας να τα κάνουν και «ειδήσεις»…

Αφιερωμένο στον κ. Μάκη και το σοι του.

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.