Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αργεί δραματικά Στην Ελλάδα το πολυπόθητο πρόγραμμα εφαρμογής του Πολυπολιτισμού.


Είναι απορίας άξιον το πόσο εξελιγμένοι είναι σε θέματα πολυπολιτισμικής παιδείας οι μελλοντικοί συμπατριώτες μας Σαουδάραβες. Όπως βλέπετε και διαβάζετε στην παραπάνω ειδησεογραφική φωτογραφία η τάξις και η ασφάλεια βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο. Ο δε οιονεί μονοπολυπολιτισμός (sic) τους, έχει πετύχει πλήρως, και με την βοήθεια και του Ισλάμ πάντα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα με μόνο 2.000.000 νεοεισελθόντες «Ισλαμιστές συμπολίτες» τα τελευταία χρόνια είμαστε πολύ πίσω ΑΚΟΜΑ.

Γιατί δεν μας στέλνουν αύριο κιόλας από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές καμιά εκατοστή πλοία με 30 ή 40 εκατομμύρια «πολυπολιτισμικούς μεταλαμπαδεύοντες» συμπολίτες μας να ολοκληρώσουμε μέσα σε μια μέρα και εμείς αυτό το θαυμάσιο όραμα ;

Γιατί το αργούν τόσο αυτοί οι κακοί πολιτικοί μας ; Μήπως αυτοί τελικά έχουν εχθροπάθεια με τους μελλοντικούς Ισλαμιστές συμπολίτες μας και τους αφήνουν να εισέρχονται από τα σύνορα μας με το «σταγονόμετρο» (μόνο καμια 500αριά τη μέρα) ; Απαράδεκτο κύριοι πολιτικοί. Γιατί το καθυστερείτε τόσο ; Γιατί πρέπει να κάνουμε υπομονή 3 ή 4 ή και 5 χρόνια για να ζήσουμε το όραμα που μας έχετε υποσχεθεί με το νέο σας πολυπολιτισμικό νόμο ;

Αργείτε να φτιάξετε τα τζαμιά, αργείτε να φτιάξετε φράκτες 10 χιλιομέτρων για να γνωρίζουν οι άνθρωποι από πού να ΜΗΝ περνάνε τα σύνορα, αργείτε να φέρετε τα πλοία, γενικά «Αργείτε».

Ας τελειώνουμε μια κι έξω και όχι φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι. Αυτό είναι παρωχημένο πολυπολιτισμικό μοντέλο. Τώρα τα νέα ήθη και έθιμα επιβάλλουν Fast truck επενδύσεις νεοσυμπολιτών μας.

Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη ;

Γιατί αργείτε τόσο ;


Team Apopsis

Πηγή Ειδησεογραφικής φωτογραφίας :

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=263696






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.