Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;


Δυστυχώς φτάσαμε λίγο πριν το τέλος της οικονομικής χρεοκοπίας της Ελλάδας να θέτουμε και τέτοια έως τώρα αδιανόητα ερωτήματα. Ήδη οι περισσότεροι ειδικοί έχουν προεξοφλήσει το οικονομικό τέλος της Ελλάδας. Η κατάσταση εδώ είναι δύσκολη και κανείς ακόμα δεν μπορεί να προεξοφλήσει σίγουρα το τι ακριβώς θα γίνει. Το σχέδιο πάντως είναι πως οι «εξωτερικοί καλοθελητές» - «κοράκια» αλλά και οι εσωτερικοί πεμπτοφαλαγγίτες προδότες και τρομοκράτες θέλουν να κάνουν την χώρα μας Καμπότζη. Eίναι όμορφη χώρα με φυσικές καλλονές αλλά και υλικό πλούτο.

Μετά αφού γίνουμε Καμπότζη θα έρθουν και οι αφαιμακτήρες, του πλούτου αυτού.

Με 2 τρόπους επιτυγχάνεται αυτό.

1) Με την πλήρη χρεοκοπία.

Όπου το κράτος δεν πληρώνει καμία από τις υποχρεώσεις του, αλλά κυνηγά τον πολίτη για τα δικά του ατομικά χρέη ! Με το ζήτημα αυτό θα ασχοληθούμε την ερχόμενη εβδομάδα όπου και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θα εκθέσουμε τα σενάρια για το τι μας επιφυλάσσουν στο μέλλον οι καλοί πολιτικοί μας.

2) Με την πλήρη ακυβερνησία.

Αυτό ακριβώς επετεύχθη Ιστορικά με τη περίπτωση του μεγάρου Υπατίας. Το Σύνταγμα (και όχι μόνο) στις 9/3/2011 καταλύθηκε σε 20 τουλάχιστον άρθρα του. Οι επιβάτες και επιβήτορες της εξουσίας έκαναν ένα αυθαίρετο (δήθεν νομιμοφανές) πραξικόπημα. Υπέστησαν και ενέδωσαν σε έναν (ίσως και εικονικό) τρομοκρατικό εκβιασμό.

Θα σας αναλύσουμε απλοϊκά και συνοπτικά πως δικαιολογούν με τελείως έκνομες και παρανοϊκές πράξεις που τελικά καθίδρυσαν την τρομοκρατία σταθεροποιητικό παράγοντα (sic) αυτής της χώρας !!!

Δεν θα αναφέρουμε ούτε καν τους νόμους για λόγους απλοποίησης, και για να δείτε καθαρά το πόσο πολύ μας κοροδευουν.

Οι παράνομοι εποικιστές και οι τρομοκράτες ιδεολογικοί πειθαναγκαστές τους δεν συνελήφθησαν επειδή η κυβέρνηση επικαλέστηκε ένα νόμο όπου δικαιολογεί την αστυνομία να μη προβει σε συλήψεις εάν δεν έχει την δυνατότητα να ελέγξει την κατάσταση. Σοφός και καλός νόμος.

Τώρα όμως : Οι ίδιοι οι παράνομοι είχαν δημιουργήσει θέμα και αποτελούσαν διακριτό και σε συγκεκριμένο ελεγχόμενο χώρο μπουλούκι. Η αστυνομία θα μπορούσε ή στη νομική ή στην Υπατία να τους αποκλείσει, και συλάβει, άρα η επίκληση αυτού του νόμου πάει περίπατο άνευ επιστροφής και η Κυβέρνηση μας "δούλευε" 45 μερούλες… Εξ ετέρου αν εφάρμοζαν την διάταξη ως την εννοούν και ,ερμηνεύουν…

ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ και αλλά τινά...

Μετά επικαλέσθηκαν το καθεστώς ανοχής. Το μπαλάκι εδώ από την ταλαίπωρη δικαιοσύνη στην αποδεκατισμένη Αστυνομία. (Ξέρετε κιόλας οι Υπουργοί μας λένε ότι η δικαιοσύνη είναι υπόλογη «εδώ» ενώ η αστυνομία «εκεί». Να μην αναλάβουν και ευθύνη για τις πράξεις που αυτοί ερμήνευσαν κατά του μυαλού τους και διέταξαν). Λαμπρά.

Το καθεστώς ανοχής το ορίζει λεν η αστυνομία. Πάει δηλαδή ο λαθροέποικος και ανάλογα εάν τους αρέσει το παρουσιαστικό του ή τίποτε άλλο του τη «χαρίζουν» ή όχι !

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ όλο το νομικό κόσμο να μας τεκμηριώσει, αν έχει τα κότσια κάποιος, δηλαδή κατά πόσο η ερμηνεία αυτή συνάδει με το νομικό σύστημα.

Όταν ο νόμος είναι σαφής και ρητός και κατασκευάζει κάποιος «εκ των υστέρων» παραθυράκια του τύπου «περίοδος ανοχής» τότε ιδού τι γίνεται: Κανείς εγκληματίας ή παράνομος δεν τιμωρείται κατά το δοκούν. Αρκεί η ΜΑΓΙΚΗ και αυθαίρετη φράση «περίοδος ανοχής» = πιάσε το αυγό και κούρεψε το. Σε λίγο θα καταδικάζουμε με την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ένα παιδεραστή δολοφόνο σε ισόβια αλλά μπορεί να τον αφήνουμε και ελεύθερο για μια «περίοδο ανοχής».

Και για να μην αμπελοφιλοσοφούμε περαιτέρω…

Αν σας παρουσιαστεί κάποιος και σας δηλώσει ότι είναι ο Μέγας Ναπολέων και έχει έτοιμο ένα στρατό από εξωγήινους από το «άλλο» όμως σύμπαν ,το αντισύμπαν και είναι ακροβολισμένοι και έτοιμοι στα έγκατα της Γης να δώσουν μάχη με τους υπόγειους υποχθόνιους… Για δύο πράγματα να είστε βέβαιοι, εάν σοβαρολογεί :

1) Ότι είναι, ή πρέπει να γίνει, τρόφιμος ψυχιατρείου.

2) Ότι οι κύριοι Παπουτσής, Ραγκούσης, Βενιζέλος και Σια είναι ικανοί να έχουν το θράσος να βρουν νομικές ερμηνείες «δικαίωσης» ή ότι είναι λογικός και ομαλός άνθρωπος.

Γι αυτό το πράγμα μιλάμε, και δυστυχώς κάνουμε και ανάλυση στον αυτονόητο εμπαιγμό τους ενώπιον όλου του Ελληνικού λαού.

Ιδού λοιπόν κύριοι γιατί βουλιάζει ολοταχώς η Ελλάδα :



Όταν μπαίνεις στον κόπο να κάνεις αντίλογο για

το αν η Γη έχει βαρύτητα με κάτι Θεομπαίχτες

που επικαλούνται την διαφορετική άποψη, αλλά

«έχουν πολιτική ισχύ» υπάρχει περίπτωση να βγει

τίποτα το καλό ;


Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.