Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο καρκίνος σε έναν ασθενή έχει ίσα δικαιώματα με αυτόν ;

Πρέπει ένα γιατρός να ασκεί επιθετική «εχθροπάθεια» εναντίον των καρκινικών κυττάρων που απειλούν τον ασθενή του με κάθε μέσο για να προφυλάξει τη ζωή του ασθενή ; Ή να σέβεται στα ίσα και τα δικαιώματα επιβίωσης των Καρκινικών οργανισμών ; Μην βιαστείτε να απαντήσετε γιατί και τα καρκινικά κύτταρα να επιβιώσουν θέλουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον και επειδή η φυσική τάση τους είναι να πολλαπλασιάζονται δημιουργούν νέες μεταστάσεις – αποικίες στο σώμα του ασθενούς.

Θα πει πως στο παράδειγμα αυτό κάποιος, προέχει η ζωή του ασθενούς και όχι των της ομάδας καρκινικών κυττάρων. Λαμπρά, ωραία και συμφωνούμε.

Ας θυμηθούμε τώρα λίγο τον όρκο των 300 βουλευτών μας. :

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου»

Τι σημαίνει τώρα αυτό και ποια είναι η σχέση.

Στον Παραπάνω όρκο οι βουλευτές είναι ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΗΡΩΣ υποχρεωμένοι σε τέσσερα βασικά πράγματα : Α) Στην Πατρίδα Β) Στην ισχύουσα Χριστιανική μας θρησκεία Γ) Στο Σύνταγμα και τους νόμους Δ) και στη δημοκρατία μας.

Η σημερινή κυβέρνηση αποδεδειγμένα πλέον όχι απλώς δεν το πράττει αλλά κάνει και το αντίθετο.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την εποικιστική λαθρομετανάστευση που υφιστάμεθα.

1)Πάνε να τους βαφτίσουν, ανήθικα και ανέντιμα για το κράτος, παράνομους μετανάστες, όταν ήδη έχουμε δύο εκατομμύρια και ανεξέλεγκτα καθημερινώς νεοεισελθόντες από αυτούς τους ανθρώπους. Στη περίπτωση αυτή όμως, πρόκειται ΚΑΘΑΡΑ περί εισβολής, έναντι του κράτους.

2) Επιχειρούν να θεσμοθετήσουν νέους νόμους περί ενός ΑΟΡΙΣΤΟΥ πολυπολιτισμού βιάζοντας κυριολεκτικά έτσι το Ελληνικό Σύνταγμα, και όχι μόνο.

3) Αλλοιώνουν την δημοκρατία μας, την θρησκεία μας και οδηγούν την Πατρίδα μας σε μια αμφιλεγόμενη τριτοκοσμικής φύσεως μετάλλαξη όπου το Ελληνικό έθνος αφενός δεν έχει ελπίδες επιβίωσης ενώ το Ελληνικό κράτος (ως κράτος της όποιας μεταλλαγμένης μορφής) έχει αφετέρου ισχνές ελπίδες επιβίωσης με μια μορφή τριτοκοσμικού Μπαγκλαντές και εάν.

Γιατί το κάνουν αυτό ;

1) Έχουν πολλοί από αυτούς "άλλες ιδέες" από εκείνα που ορκίστηκαν». Είναι σαφές.
2) Άλλοι δεν είναι γενναίοι να αντιμετωπίσουν τις συνεχώς αυξανόμενες δυσμενείς εξελίξεις και συνέχεια υποχωρούν στα «δύσκολα». Ήτοι, βέβαιος και σίγουρος θάνατος.

Αυτό πως τους χαρακτηρίζει ;

Τους χαρακτηρίζει όπως θα χαρακτηριζόντουσαν οι γιατροί που δεν θα προσπαθούσαν να ανακόψουν την εισβολή των καρκινικών κύτταρων επειδή θα είχαν τη «δική» τους άποψη περί ισότητας αυτών ;

Απάντηση :

Α1) Ας πάρουμε δηλαδή το επιχείρημα τους ότι όλοι οι λαθροεισβολείς είναι ίσοι με τους Έλληνες.

Ωραία…

Α2) Ας πούμε πως και οι γιατροί είχαν την αντίστοιχη άποψη , πως : Όλα τα εισβάλλοντα νεοπλαστικά κύτταρα έχουν ίσα δικαιώματα στο σώμα του ασθενούς.

Τα επιχειρήματα μοιάζουν με την εξής διαφορά : Στην πρώτη (Α1) περίπτωση διακυβεύεται η επιβίωση και του κράτους αλλά και του έθνους. Στην δεύτερη περίπτωση (Α2) η επιβίωση του ασθενούς


Θέλετε τώρα να ξαναθυμηθούμε τον όρκο των βουλευτών μας και τι πρέπει να υπερασπίζονται ;

Καλύτερα να σας θυμίσουμε τον ορισμό της εχθροπάθειας του νέου νόμου : «Στον παρόντα νόμο, ο όρος «εχθροπάθεια» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας.»

Με τις εγκληματικές τους παραλείψεις αυτοί είναι οι εχθροπαθείς εναντίον του Ελληνικού κράτους. Κανονικά και με το νόμο.

Όταν συμπεριφέρονται εγκληματικά με πράξεις ή συνειδητές παραλείψεις σε τρομοκρατικούς εκβιασμούς όπως η περίπτωση του μεγάρου Υπατίας αυτόματα αποκτούν και όλες τις ιδιότητες του «εχθροπαθή» εναντίον του Ελληνικού κράτους.

Συμπέρασμα :

Ναι μεν και αναμφισβήτητα όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι και ίσα δικαιώματα έχουν. Αλλά όταν ένα κράτος έχει θεσπίσει νόμους για την ευταξία και την ασφάλεια του και διαταράσσεται ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ εκατομμυρίων έποικων, τότε :

Ι) Αυτοί που ορκίσθηκαν να προστατεύσουν το κράτος πρέπει να πράξουν το καθήκον τους.

ΙΙ) Να αναγνωριστούν έμπρακτα αυτά τα ίσα δικαιώματα και στον Ελληνικό λαό να προστατέψει την επιβίωση του. Και κοινωνικά και ατομικά : Να αναγνωρισθούν και να εφαρμοστούν έμπρακτα ως ΙΣΑ. Γίνεται ;

ΟΧΙ !!!

Μόνο αυτό δεν κάνουν.

Εκ των πραγμάτων τότε είμαστε απέναντι.

Απαιτούμε από τους πολιτικούς μας το αυτονόητο :

Να μην ενδίδουν, συμμαχούν και εν τέλει να είναι με τους «απέναντι» εισβολείς.

Περισσότερο αυτονόητο δεν γίνεται.

Γιατί έτσι που το πάνε ο καρκίνος τελικά έχει εκείνα τα «δικαιώματα» ενώ ο ασθενής δεν έχει.

Που και ποιος είναι τελικά εχθροπαθής εδώ κύριοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;


Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.