Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ακόμα και η «μαϊμού» τρομοκρατία φοβίζει τους Ολίγιστους πολιτικούς μας ;


Είπε κάποτε κάποιος σοφός πως… «Παράφρων δεν είναι αυτός που έχει χάσει τα λογικά του. Παράφρων είναι αυτός που τα έχει χάσει όλα και διατηρεί τα λογικά του!» Οι συμπαραστάτες έκνομοι τραμπούκοι, «μαϊμού» πλέον τρομοκράτες των δήθεν απεργών πείνας, εκείνου του μεγάρου, δεν είναι απλώς μόνο παράφρονες. Τα έχουν χάσει όλα : Την αξιοπιστία τους, το φιλότιμο τους και όλα τα συναφή. Ένα πράγμα που δεν έχουν χάσει ακόμα είναι το θράσος τους. Αυτό είναι που τους κάνει και εξόχως παράφρονες.

Από τη στιγμή που έγινε η κατάληψη της νομικής τους αποκαλέσαμε Τρομοκράτες.
Είμαστε οι πρώτοι Πανελλαδικά που το πράξαμε αυτό.

Στη συνέχεια σε λίγες μόνο αναρτήσεις αναλύσαμε την μεθοδολογία τους και αποδείξαμε και γιατί είναι τρομοκράτες ή ακόμα καλύτερα έχουν και καταλογισμό, πληρούν την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση του εγκλήματος της τρομοκρατίας με όλες τις ιδιότητες που φέρει αυτό ως προς την νομική αλλά και πραγματική περιγραφή, μορφή, και υλοποίηση του.

Στο Ιστορικό αυτού του «σήριαλ» που έστησαν η «εγκληματικότητα» σας έδωσε την αρτιότερη περιγραφή του φαινομένου.

Αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο.

Συνέχεια όλοι εμείς οι ερασιτέχνες ιστολόγοι είμαστε εκείνοι που σας δίναμε και ταχύτατα τις ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αντικειμενικές αναλύσεις και αποκλειστικότητες που με διαφορά φάσης ημερών τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης τις επιβεβαίωναν.

Ήταν μια συλλογική προσπάθεια όπου με άψογο συντονιστή την διαχείριση πολλοί ανεξάρτητοι ιστολόγοι ερασιτέχνες κατάφεραν να συνθέσουν το όλο πάζλ της απάτης και του εκβιασμού που επιχείρησαν οι «μαϊμού» τρομοκράτες να στήσουν στην προσπάθεια τους να εκβιάσουν και να διαλύσουν το Ελληνικό κράτος. Διαβάστε αν θέλετε αυτή την αποκλειστική καταγγελία - μαρτυρία αναγνώστη για τα σχέδια και τη μεθοδολογία και στρατηγική των τρομοκρατών που ήταν η σημαντικότερη ανάρτηση σε ιστολόγιο που έγινε εδώ όλες αυτές τις μέρες :

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_4957.html


Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.

Σήμερα θα σας αποδείξουμε γιατί οι «μαϊμού» τρομοκράτες είναι τρομοκράτες και γιατί εξακολουθούν όμως να είναι επικίνδυνοι. Ταυτόχρονα θα στηλιτεύσουμε για μία ακόμη φορά την ανεπάρκεια των πολιτικών μας και του όλου συστήματος εν γένει, να εφαρμόσει δίκαια τους νόμους και να προστατεύσει τους πολίτες αλλά και την πατρίδα μας.

Ι) Γιατί επιμένουμε ότι είναι τρομοκράτες

1) Υπάρχουν αναμφισβήτητες πλέον μαρτυρίες πως η «αυτόκλητη επιτροπή συμπαράστασης» των απεργών θέλει να τους επιβάλει να μην τρώνε καθόλου έστω και παρά τη θέληση τους. Αυτό κύριοι είναι κακούργημα, ή ύψιστη «τιμή» για έναν εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου. Είναι απόπειρα καταρχάς ανθρωποκτονίας.

2) Απειλές Ολοκαυτώματος της Αθήνας εάν κάποιος απεργός «καταλήξει» εξαιτίας της απεργίας. Εδώ έχουμε αφενός κατάσταση «ομηρίας» όπου, και βάσει των ανωτέρω αφενός, στερούν την τροφή στους απεργούς, ενώ αφετέρου εκβιάζουν την κατάλυση των νόμων ακόμη και του Συντάγματος. *

Αυτός κύριοι είναι κλασσικός ορισμός της τρομοκρατίας.

Ακόμα και η απεργία πείνας «μαϊμού» να είναι (ευτυχώς γιατί δεν θα έχουμε θύματα) δεν στερεί την νομική τους αλλά και πραγματική τους ιδιότητα που φέρουν ως τρομοκράτες. Απλώς είναι χαμηλού επιπέδου τρομοκράτες λόγω πιθανόν ευήθειας δίχως όμως να τους απαλλάσσει αυτό καθότι έχουν ήδη προκαλέσει πολλές ζημιές και εγκληματα ήδη και οι πράξεις τους, ούτως, δεν είναι απρόσφορες (άρθρο 43 Π.Κ. 1 & 2).

Ακόμα δεν συντρέχουν εδώ οι προϋποθέσεις του Π.Κ 301 (Συμμετοχή σε αυτοκτονία) γιατί έχουν κίνητρο, σκοπό και δόλο, την δημιουργία τρομοκρατικών επεισοδίων.

Αυτή είναι μια όσο το δυνατόν απλουστευτική συνοπτικότατη νομική ανάλυση.


ΙΙ) Γιατί επιμένουμε πως η πολιτική μας ηγεσία είναι κατώτερη των περιστάσεων.

1) Το κυβερνών κόμμα έχει διασπαστεί με διαφωνίες μάλιστα κορυφαίων Υπουργών.
Διερωτόμαστε, ως παράδειγμα, ποια θα ήταν η θέση του κ. Βενιζέλου μετά την αποκάλυψη της μπλόφας. Εμμέσως πλην σαφώς δήλωνε πως είναι διατεθειμένος να προσφέρει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα πάντα στους εκβιαστές και να πιέσει και τους πάντες γι αυτό…

2) Αδυναμία αποφάσεων ακόμα και στις πλέον κρίσιμες στιγμές. Η ανηθικότητα και δειλία εδώ των πολιτικών μας είναι να μην κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, όταν πρέπει να το κάνουν. Απλώς το μεταθέτουν στις καλένδες…
Η τυχόν απόφαση των όμως να αποφύγουν και να ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ (ως συνήθως) «κάτι κακό» θα τους κάνει για μια ακόμα φορά να διστάσουν έτσι ώστε να αφήσουν αυτό «το κακό» προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε να είναι αδύνατο να αποφύγουμε μεσοπρόθεσμα τον αφανισμό κυριολεκτικά του Ελληνικού Κράτους.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Το είπαμε και το ξαναλέμε.


ΙΙΙ) Ο Σκοπός των τρομοκρατών …

Ο Γέρος του Μοριά είχε κάποτε πει πως «Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω».

Οι υποκινητές της τρομοκρατίας των «απεργών πείνας» μας διαμηνύουν ουσιαστικά έμπρακτα πως έχουν βάλει την υπογραφή τους για τη καταστροφή της Ελλάδας και δεν την παίρνουν πίσω.

ΜΟΝΟ αυτό, και ο νοών νοείτω …

Επίλογος :

Η διαφορά ανάμεσα σ’ έναν πραγματικά πατριώτη πολιτικό και στους « αδιάφορα Ιστορικά άλλους», που θα περάσουν απλώς ως «επιβάτες» της εξουσίας, δεν είναι η έλλειψη δύναμης ή γνώσης τους, αλλά μάλλον η έλλειψη θέλησης.

Την έχουν αυτή τη θέληση τελικά ή είναι ολίγιστοι ;

Η παρανομία και το έγκλημα των ανίκανων μεν (ευτυχώς), αλλά τρομοκρατών δε, συνεχίζεται.

Θα πράξουν οι πολιτικοί μας καταρχάς , αυτό που ΟΦΕΙΛΟΥΝ ως επίσημοι λειτουργοί του κράτους να πράξουν ;

Ή Ιδού οι νόμοι, ιδού και το «πήδημα τους ??? – κατά αντίστροφη παράφραση -

* Επιμύθιο : ( μερική αντιγραφή του άρθρου 187Α του Π.Κ. «Τρομοκρατικές πράξεις» )

« … υπό συνθήκες που είναι δυνατό να βλάψουν σοβαρά μια χώρα ή ένα διεθνή οργανισμό και με σκοπό να εκφοβίσει σοβαρά ένα πληθυσμό ή να εξαναγκάσει παρανόμως δημόσια αρχή ή διεθνή οργανισμό να εκτελέσει οποιαδήποτε πράξη ή να απόσχει από αυτήν ή να βλάψει σοβαρά ή να καταστρέψει τις θεμελιώδες συνταγματικές, πολιτικές, οικονομικές, δομές μιας χώρας …»

Τι κάνει λοιπόν νιάου νιάου στα κεραμίδια ; Η γάτα ή … ο αριστεριστής τρομοκράτης σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες ;


Team Apopsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.