Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ποιοι είναι οι Ήρωες και οι Προδότες της σημερινής Ελλάδας ;


Ο Ελληνικός λαός έχει πέσει μέσα σε μια μεγάλη παγίδα. Για να γίνει κατανοητό αυτό ας παραθέσουμε ένα απλό παράδειγμα : Όταν κάποιος βρίσκεται κάτω από τη θάλασσα και πνίγεται και εμποδίζεις την άνοδο επικαλούμενος μάλιστα γι αυτή τη παρεμπόδιση γενικά ΗΘΙΚΑ επιχειρήματα, ένα μόνο πράγμα καταφέρνεις. Να τον πνίξεις. Τα ΟΠΟΙΑ επιχειρήματα είναι η αφορμή του εγκλήματος. Το κακούργημα παραμένει όμως, όπως και το θύμα τελικά (ο πνιγμένος).

Εάν τώρα δεν συμβαίνει αυτή η κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης», και δεν βρίσκεται αυτός ο «κάποιος» μέσα στο νερό αλλά στη στεριά και αναπνέει ελεύθερα ή ίδια ακριβώς αντιμετώπιση του ΔΕΝ αποτελεί κακούργημα όπως στο παραπάνω παράδειγμα.

Εάν λοιπόν κάποιος ή κάποιες ομάδες την κρατάνε τη χώρα, ή την βυθίζει(ουν) περισσότερο, έχει – έχουν όλες επακριβώς τις Ιδιότητες της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
Δεν έχει νόημα ο χρόνος αλλά ο τρόπος και η κατάσταση των συνθηκών. Είναι διαφορετικό να πυροβολείς κάποιον άμεσα στη καρδιά από το να πυροβολείς στον αέρα όπως είναι διαφορετικό να στραγγαλίζεις κάποιον αργά αλλά σταθερά κάνοντας του δήθεν «μασάζ» στο λαιμό από του να του κάνεις το ίδιο «μασάζ» στο πόδι…

Έχουμε περίπου 2.000.000 μετανάστες – λαθρομετανάστες – λαθροέποικους – εισβολείς. Χρησιμοποιήστε όποια λέξη θέλετε.

Είναι σωστό όμως να χρησιμοποιήσουμε όποια λέξη θέλουμε όμως ;

ΟΧΙ !

Η απάντηση είναι τηρουμένων των αναλογιών: Εάν η Ελλάδα είχε 1.000 δεν θα πείραζε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη μετανάστες. Εάν είχε 100.000, επιβάλλει η λογική να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη λαθρομετανάστες. Τηρουμένων λοιπών των πληθυσμιακών αναλογιών του κράτους μας από 2.000.000 και άνω τα τελευταία μόνο χρόνια είναι παράλογο να μιλάμε για εισβολή ; Έτσι είμαστε και «εχθροπαθείς» ;

Μας κοροϊδεύουν με φράχτες και αοριστίες ότι πρέπει να τους απορροφήσει όλη η Ευρώπη. Αλήθεια, ποιος ανόητος πιστεύει ότι μπορούμε να στείλουμε στο όποιο μέλλον π.χ. στην Ιταλία 30 καράβια με 100.000 ; Υπάρχει περίπτωση ποτέ να το δεχθεί ; Παρενέβη μήπως η Ελβετική κυβέρνηση στο θέμα των 300 απεργών πείνας της Υπατίας και προσεφέρθει να τους δώσει καλοπροαίρετα Ελβετική υπηκοότητα αλλά εμείς δεν το μάθαμε ;

Μέσα σε όλα αυτά κάθε μέρα συνεχίζει να εισέρχεται ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ αριθμός, και έχουμε λ.χ. έναν Υπουργό προ των δημοτικών εκλογών να δηλώνει σοβαρά πως η Ελλάδα δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι. Πρώτον είναι ήδη, και δεύτερον περιμένει την Δευτέρα παρουσία να τηρήσει την υπόσχεση του.

Εξαιτίας του γεγονότος αυτού η εγκληματικότητα έχει ανέβει σε νούμερα που ντρέπονται και ίδιοι να τα δημοσιοποιήσουν. Δολοφονείται κόσμος και λαός και αστυνομικοί, ενώ σιγά σιγά απομειώνεται και η δραστική ισχύς της Αστυνομίας.

Δεν είναι ανάγκη να γίνει ιδιαίτερος διάλογος εδώ. Όποιος βλέπει τι γίνεται το καταλαβαίνει. Εάν κάποιος κάνει διάλογο για το εάν αυξήθηκε η εγκληματικότητα ή ότι αναλογικά απομειώθηκε η δραστική ισχύς της Αστυνομίας, ελεύθερος είναι να τον κάνει.

Ποιους σκοπούς θα εξυπηρετεί όμως ;


Γιατί άραγε μας κοροϊδεύουν τόσο εξόφθαλμα ; Εάν σας λέγανε ότι οι εισβολείς είναι εξωγήινοι θα τους πιστεύατε ; Και όμως υπάρχουν μερικοί που θέλουν να μας πείσουν ότι είναι περίπου όλοι τους 2.000.000 Παλαιστίνιοι. Πόσο άραγε απέχει η μία κοροϊδία από την άλλη ;

Καθόλου ! Και οι δύο κοροϊδίες είναι, άρα ψέματα !

Στο θέμα της οικονομίας τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Η Ελλάδα καθημερινά έχει πολύ περισσότερες ανάγκες απ’ ότι η χώρα παράγει. Και να ξαναδανειστούμε σήμερα το πρόβλημα αύριο θα είναι μεγαλύτερο και εάν ξανα ξαναδανειστούμε αύριο το πρόβλημα ακόμη μεγαλύτερο μεθαύριο. Έως πότε ;

Είδατε εσείς κανένα κλέφτη πολιτικό να πηγαίνει φυλακή ;
Είδατε εσείς κανένα ανενεργό δημόσιο υπάλληλο να απολύεται επειδή κοροϊδεύει και ουσιαστικά κλέβει το κράτος;
Είδατε εσείς να γίνονται ορθές επενδύσεις στην οικονομία ή μήπως είδατε επενδύσεις για την ιδιωτική οικονομία της τσέπης κάποιων ; Πάρτε ως παράδειγμα τις ΜΚΟ . 530 ή και παραπάνω είναι.
Είδατε εσείς να γίνεται κανένας έλεγχος μήπως κατά τύχη 5-6 από αυτές κλέβουν ;

Με τη σημερινή κυβερνητική νοοτροπία είναι αδύνατον να σωθεί η οικονομία. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, κάνει πως δεν το καταλαβαίνει γιατί από κάπου άδικα προσπορίζεται χρήμα. Μπορεί να βρεθεί άλλη εξήγηση ;

Όπως ελέγχθει και παραπάνω εάν έχεις 1.000 μετανάστες ηθικά σωστό είναι να τους βοηθήσεις ως κράτος. Όταν όμως είναι 2.000.000 και κάθε μέρα ο αριθμός ανεξέλεγκτα αυξάνεται, ή αντιλαμβάνεται κάποιος την πραγματικότητα ή κάνει πως δεν την αντιλαμβάνεται και μας γεμίζει και με ανήθικες προκατασκευασμένες σοφιστικές ρητορείες.

Παράδειγμα : «Με τον τόνο και τα κιλά μετράνε τους ανθρώπους ;» Τι να απαντήσεις εδώ σε ένα ανήθικα προκατασκευασμένο σοφιστικό ερώτημα ; Είναι προκατασκευασμένο επειδή με την τρέχουσα ή και γενική αιωνίως ηθική, επιβάλλει την αρνητική απάντηση.

Η λύση της σοφιστείας είναι υπό ποιες συνθήκες τίθεται το ερώτημα. Όταν το κράτος κυριολεκτικά πνίγεται και κάποιοι κατασκευάζουν επιχειρήματα για να το βουλιάζουν περισσότερο, λέγοντας μάλιστα πως έτσι το βοηθάν να κολυμπήσει, τότε, έχουμε ξεφύγει τελείως από το πλαίσιο ενός λογικού διαλόγου, και σε σχέση πάντα με την πραγματικότητα, παραλογιζόμαστε πλήρως.

Δεν τους μετράνε λοιπόν καθόλου (τους μετρά η frontex ακριβώς για να μην πάνε αλλού αλλά να μας μείνουν εδώ) και όταν μπαίνουν και έτσι είμαστε και ηθικά ακέραιοι που δεν γνωρίζουμε ως κράτος τι μας γίνεται.

Μιλήσαμε φυσικά εδώ για τους Ήρωες.

Γιατί «Ήρωες» βρήκαμε πολλούς. «Προδότη» κανέναν.

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.