Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Συναγερμός Συννέλληνες ! Κατασκευάζουν Εμφύλιο και ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ στην Ελλάδα αυτές τις μέρες.

Η Ελλάδα κινδυνεύει τώρα , ναι τώρα αυτές τις μέρες, να δεχθεί το μεγαλύτερο οργανωμένο τρομοκρατικό χτύπημα όλων των εποχών στην Ιστορία της ! Δεν κινδυνολογούμε. Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική. Δεν βάζουμε βαρύγδουπους τίτλους για αναγνωσιμότητα. Δεν είμαστε (οι) Ράδιο Αρβύλα ! Η κατάσταση στο επόμενο πενθήμερο θα κρίνει ίσως όλο το μέλλον της Ελλάδας !

Το σχέδιο Τους είναι να καταλήξει και ως μια μορφή εμφυλίου πολέμου!

Θα σας παραθέσουμε τα στοιχεία. Κατά τη διάρκεια της παράθεσης θα καταλάβετε ότι υπάρχει σαφές τρομοκρατικό σχέδιο αποσταθεροποίησης του Ελληνικού κράτους το οποίο εξελίσσεται ήδη αυτή τη στιγμή !

1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ :

Πρώτο ανησυχητικό σημείο ότι συμφωνούν όλοι για τη σοβαρότητα της κατάστασης ανεξαρτήτως κομμάτων ! Ο καθένας λέει τα ίδια με τα δικά του λόγια !

ΟΛΟΙ λένε ότι κάνουν ότι μπορούν για να μη χαθεί έστω 1 ανθρώπινη ζωή. ΟΛΟΙ.

Και εδώ αρχίζουν οι «τραγικές δηλώσεις» για το τι πρόκειται να συμβεί :

Καστανίδης : «είναι υποχρέωση μας να πείσουμε ανθρώπους ότι δεν μπορεί να εκβιάζεται μια χώρα»

Καρατζαφέρης : «Φροντίστε μη σας πεθάνει κάποιος από την απεργία πείνας Εάν έχουμε και έστω έναν θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα γίνει μία σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως χρυσή λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα»

Βενιζέλος : Η Ελλάδα βρίσκεται σε βαθιά κρίση, υπάρχει διάχυτη κοινωνική ένταση…. …χρειάζεται ψυχραιμία και επινοητικότητα ( μια ζωή ανούσιες κουβέντες : να φωνάξουμε το Σταρ τρεκ να τους «διακτινίσει» κύριε Βενιζέλε είναι επινοητικό πλάνο).

Ο κ. Παπουτσής πάντα «ήξεις αφίξει»ς από τη μια δηλώνει, ότι για το θέμα των 237 μεταναστών υπάρχει μεγάλη πολιτική εκμετάλλευση από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, ενώ «κάποιοι εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο αγώνα που κάνουν και ταυτόχρονα τους καθοδηγούν να αρνούνται την επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές». Και από την άλλη διερωτάται ποιοι μπορεί να είναι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτούς τους ανθρώπους Πόντιος Πιλάτος και ως συνήθως πάντα τσάμπα μάγκας…

Ο κ. Ραγκούσης μιλά ευθέως για κατευθυνόμενες καταστάσεις :
«Από την πρώτη στιγμή δεν πράττουμε τίποτα διαφορετικό από το να προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που θα υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την αρχή της ευνομίας, με την επιδίωξη να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για τη ζωή των απεργών πείνας κάμπτοντας την αδιαλλαξία των διαμεσολαβητών - καθοδηγητών τους».
Η ουσία όμως όλων αυτών των διαξιφισμών είναι και οι δηλώσεις Πεταλωτή (που συμπλέουν και με τις απόψεις Ραγκούση):

«Δεν θα επιτρέψουμε», ανέφερε, «κάποιοι οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα, που γίνονται όμηροι πολιτικών επιδιώξεων, να απαγορεύουν ουσιαστικά σ' αυτούς τους απεργούς πείνας, για τους οποίους υποτίθεται ότι αγωνίζονται, να πάρουν τροφή και νερό», ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι «η υποκρισία των υποτιθέμενων αλληλέγγυων έχει ξεπεράσει κάθε όριο και θα πρέπει πραγματικά να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι αλληλέγγυοι».

Απόδειξη εδώ και των γιατρών του νοσοκομείου όπου υπέπεσε στην αντίληψη τους άτομα αυτής της «αλληλεγγύης» να τους στερούν το φαγητό για να τους δολοφονήσουν μια ώρα αρχύτερα…

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-eglimatikotitam-mega.html


2) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Η Ελλάδα ήδη βρίσκεται όμηρος τρομοκρατών. Τα ονόματα τους είναι γνωστά.

Επιθυμούν θάνατο απεργού πείνας για να δημιουργήσουν ΗΔΗ προμελετημένα επεισόδια όπου θα επιχειρήσουν να τα εντείνουν σε όλη την επικράτεια !

Το γνωρίζουν αυτό και οι πολιτικοί μας. Απόδειξη οι παραπάνω ανησυχητικότατες δηλώσεις τους.

Οι αριστεριστικές οργανώσεις και οι συνιστώσες τους, ετοιμάζουν καθαρά τρομοκρατικά χτυπήματα με τη μάσκα της λαϊκής οργής, βρήκανε και υποψήφιους αυτόχειρες – ήρωες της «επανάστασης» τους και έχουν και στρατό πλέον ετοιμοπόλεμο : Τους Ισλαμιστές Λαθροέποικους. Μπορεί και να τους τάζουν και Παραδείσια πιλάφια ήδη…

ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.

Οι πολιτικοί μας δίχως να είναι προδότες, είναι όμως Ολίγιστοι.

Φοβούνται την άμεση αντιπαράθεση και συνεχώς υπαναχωρούν. Έτσι έγινε και στα Ιμια, έτσι έγινε και στο χρηματιστήριο, έτσι έγινε και σε όλη τη διακυβέρνηση Κ. Καραμανλή junior.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ;

Το να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους απλώς σημαίνει άλωση, παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας.

Αυτή είναι η πάσα Αλήθεια.

Από τη στιγμή που κάθε μέρα εισέρχονται πολλές εκατοντάδες ανεξέλεγκτες ορδές Ισλαμιστών λαθρο – εποικιστών, ένα είναι το γεγονός : Ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει σύγκρουση, και κάθε μέρα που περνά θα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ η σύγκρουση.

Κάλλιο αργά λοιπόν παρά ποτέ.

Και είναι ήδη αργά τουλάχιστον για πολυτέλειες και αναβολές.

Η απειλή αυτού του εκβιαστικού τρομοκρατικού εμφυλίου είναι που κάνει δειλούς και αναποφάσιστους τους Ολίγιστους πολιτικούς μας.

Δεν είναι λοιπόν υπερβολικό να πούμε πως στο επόμενο πενθήμερο κρίνεται η τύχη της Ελλάδας.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.


ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.


Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ…


Υ.Γ. Δεν ασχολούμαστε καθόλου με τις προσωπικές κόντρες των πολιτικών εδώ ο κόσμος καίγεται και….


Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.