Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Συνέλληνες ΕΛΕΟΣ Νομιμοποιούν τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !

  Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πλέον θεσμοί. Δεν υπάρχουν νόμοι. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη και πλέον εντός ολίγου δεν θα υπάρχει ούτε καν Ελληνικό κράτος έτσι.

 Καταλάβετε επιτέλους την αλήθεια : Η 9η Μαρτίου 2011 ήταν μια Ιστορική μέρα. Όπως και η 29η Μάιου 1453. Ο Ιστορικός του μέλλοντος θα το επιβεβαιώσει και για το 2011. Μερικοί το ξέρουν από τώρα. Άλλοι κάνουν πως δεν το κατάλαβαν. Και κάποιοι εφιάλτες τρομοκράτες ήδη πανηγυρίζουν.

Γιατί το κάνουν αυτό ; Έχουν το δικαίωμα ; Και σε τελευταία ανάλυση γιατί τους αφήσαμε να το κάνουν;

Ιδού οι απαντήσεις :

(Α)

1) Δεν υπάρχουν θεσμοί :

Το Σύνταγμα (και όχι μόνο) χθες 9/3/2011 καταλύθηκε σε 20 τουλάχιστον άρθρα του. Οι επιβάτες και επιβήτορες της εξουσίας έκαναν ένα αυθαίρετο (δήθεν νομιμοφανές) πραξικόπημα. Υπέστησαν και ενέδωσαν σε έναν (ίσως και εικονικό) τρομοκρατικό εκβιασμό. Το άρθρο 120 του Συντάγματος δηλώνει ρητά πως : 120 (2) : «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.»

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟ !   απλά Ελληνικά :

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.

Βλέπετε καμιά σχέση εσείς με την πλήρη αλλοίωση των νόμων και καταστρατήγηση των, κατόπιν τρομοκρατικών εκβιασμών;

Μοναδική ελπίδα εδώ πάλι από το Σύνταγμα : «Οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και τους νόμους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά την κατάλυση του Συντάγματος»

Εμπρός κύριοι Δικαστές ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν…

2) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

Όταν ο νόμος είναι σαφής και ρητός και κατασκευάζει κάποιος «εκ των υστέρων» παραθυράκια του τύπου «περίοδος ανοχής» τότε ιδού τι γίνεται: Κανείς εγκληματίας ή παράνομος δεν τιμωρείται κατά το δοκούν. Αρκεί η ΜΑΓΙΚΗ και αυθαίρετη φράση «περίοδος ανοχής» = πιάσε το αυγό και κούρεψε το. Σε λίγο θα καταδικάζουμε με την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ένα παιδεραστή δολοφόνο σε ισόβια αλλά μπορεί να τον αφήνουμε και ελεύθερο για μια «περίοδο ανοχής».

Τι ;;; Υπερβολή ; Δείτε πως έχει «πετύχει», ως απλο, πρόχειρο παράδειγμα, το σύστημα «αδειών ανοχής» για να καταλάβετε κάποιοι κύριοι «άπιστοι Θωμάδες» …

3) Δεν Υπάρχει πλέον Ελληνικό κράτος.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο "jus sanguinis" (Εθνικόφρων κράτος κατά ελεύθερη μετάφραση). Αναφερόμαστε για την πλήρη διάλυση ενός οργανισμού που καλείται κράτος. Πλήρης διακύβευση της έννομης τάξης παντού ακόμα κι αν αφαιρέσουμε οποιοδήποτε εθνικιστικό στοιχείο στη έννοια του κράτους. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία που αλλοιώνουν κάθε κανόνα και νόμο κατά το δοκούν.

Εάν τους βολεύει βαφτίζουν ακόμα και το φεγγάρι υποσταθμό της ΔΕΗ και μας φορολογούν για έξτρα κιλοβατώρες. Ο,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Ο νόμος οι νόμοι το νομικό σύστημα δεν υπάρχει κατ ουσία : Υπάρχουν μόνο αυτοί οι επιβήτορες της εξουσίας.

Που είναι η Ακαδημία Αθηνών ; Που είναι οι δικαστές μας ; Που είναι οι Πνευματικοί άνθρωποι εν γένει του τόπου αυτού ;

(Β)

Ι) Γιατί το κάνουν αυτό ;

Γιατί είναι ολίγιστοι, δειλοί και καρεκλοκένταυροι. Γνωρίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνουν, ιδεολογικά οι περισσότεροι διαφωνούν μάλιστα. Αλλά φοβούνται. Φοβούνται τα επεισόδια, φοβούνται και για την ίδια τους τη ζωή ή και της οικογένειας τους.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Αμερικανιστί : Terrorist pay in Greece…

Από τον κάθε «πρύτανη» έως τον κάθε «μεγάλο πολιτικό» τελικά κυριαρχεί ο ΦΟΒΟΣ και όχι το χρέος του το ουσιαστικό και πραγματικό. Η ευθυνοφοβία ως σύγχρονοι «Πόντιοι Πιλάτοι» να μην αναλάβουν ΑΥΤΟΙ την ευθύνη μια δίκαιας αλλά οδυνηρής λύσης, την «καυτή πατάτα» δηλαδή των προβλημάτων.

Κι έτσι κατέστρεψαν μεσοπρόθεσμα την πατρίδα μας και το Ελληνικό κράτος (που «τυγχάνει» να είναι και η πατρίδα μας).

Και εδώ έχουν ευθύνη οι πολιτικοί ΟΛΩΝ των Παρατάξεων.

Π.χ. ο τίμιος καθηγητής κ. Πιπερόπουλος στηλίτευσε την σύμπνοια απόψεων Ευ. Βενιζέλου και Αλ Σαλέχ. Λησμόνησε όμως να αναφέρει πως και ο κ. Καρατζαφέρης είχε δηλώσει επι λέξει :
«Φροντίστε μη σας πεθάνει κάποιος από την απεργία πείνας Εάν έχουμε και έστω έναν θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα γίνει μία σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως χρυσή λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα»
Λησμονήσαμε όλοι μας να αναφέρουμε την σιγή ασυρμάτου, δηλώσεων, ή ιχθύος, εν γένει για το ζήτημα αυτό, της ΝΔ.

ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ μακριά από εμάς στη Ρηγίλλης παιδιά …

Όταν σε μια χώρα όλοι οι πατριώτες πολιτικοί μας παίζουν την κολοκυθιά με "ποντιοπιλατισμό", ιδού τα καταστροφικά αποτελέσματα :

Χθες η Ελλάδα δέχθηκε μια δολοφονική Σταύρωση. Όλοι οι Πολιτικοί ταγοί μας ήταν οι «Πόντιοι Πιλάτοι» της …

Μετά μάλιστα θα καταγγείλουν οι αντιπολιτευόμενοι την κυβέρνηση. Λαμπρά.

ΙΙ) Έχουν το δικαίωμα ;

ΟΧΙ !!! 

Δεν το έχουν ούτε ηθικά ούτε νομικά. Να κάτσουμε τώρα να σας αναλύσουμε γιατί δεν έχουν δικαίωμα ηθικά να διαλύσουν τον Ελληνικό λαό ή το Ελληνικό κράτος ;

Ένα πράγμα μόνο θα υπενθυμίσουμε. Κατά τη διάρκεια της κατοχής της Πολωνίας από τους ναζήδες αντιτάχθηκαν όλοι οι Πολωνοί Καθηγητές Πανεπιστημίων. Η τύχη τους γνωστή και κατανοητή ακόμα και από αυτούς που δεν γνωρίζουν Ιστορία.

Αντιπαραβάλετε τους τώρα με τους δικούς μας «δειλούς κρατικοδίαιτους Πρυτάνεις» για να δείτε πως ξευτελίζουν τις αυτονόητες ηθικές και νομικές τους υποχρεώσεις αυτοί οι πνευματικοί άνθρωποι του αλαφροΐσκιωτου όμως «ποντιοπιλατικού» διακυβευμένου κομματικά πνεύματος τους.

ΙΙΙ) Γιατί τους αφήσαμε να το κάνουν ;

Γιατί φταίμε και εμείς. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία αναγκάστηκε ή συνέργησε σε μια νοοτροπία συντεχνιακή στο να προσπορίσουν – αρπάξουν κάτι παραπάνω απ’ ότι παρήγαγαν ή άξιζαν.

Βούτυρο στο ψωμί αυτό στην προπαγάνδα των εθνομηδενιστών !

Θόλωσαν τόσο πολύ την κατάσταση έτσι ώστε ο κάθε Έλληνας να κατηγορεί τους άλλους και αντίστροφα. Ο κάθε (σχεδόν) Έλληνας λέει μη πειράξετε τα «κεκτημένα» μου αλλά πειράξτε και εξαφανίστε τα παράλογα «κεκτημένα» των άλλων. Οι υπόλοιποι λένε το ίδιο και φυσικά δεν βγαίνει άκρη αλλά αναρχία :

Βούτυρο στο ψωμί των εθνομηδενιστών επαναλαμβάνουμε.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της πολιτικής του «Τσοβόλα δώστα όλα» παλιότερα που ετράπη στις μέρες μας στο «Γιωργιάκη πούλα τα όλα».

Ακόμα και το κράτος μας ή την εθνική μας υπερηφάνεια.


Να γιατί η 9η Μαρτίου είναι μια Ιστορική μέρα.

Είναι η απαρχή της νέας άλωσης.

Στο Βυζάντιο τότε πολεμήσανε, εδώ απλώς αμπελοφιλοσοφήσανε και παραδόθηκαν..

Θα ακολουθήσει στις 25 Μαρτίου ή 25 Απριλίου, ή κάπου εκεί κοντά, πάγωμα μισθών και συντάξεων, με «νέες» πάντα τραγικές πλέον εξελίξεις, πλήρους κατάρρευσης.

Θα ακολουθήσει δηλαδή η ολοκληρωτική διάλυση και αφανισμός.

Όταν κάποιοι πολιτικοί παίρνουν ΜΟΝΟ διορία ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ για τον θάνατο της πατρίδας τους, σημαίνει πως είναι καλοί νεκροθάφτες ή ταλαντούχοι στραγγαλιστές ;

Δεν το γνωρίζουμε.

Γνωρίζουμε όμως πως για την 9η Μαρτίου 2011, όχι μόνο εμείς, αλλά και ο Ιστορικός του μέλλοντος, που θα αναφέρει πως πόσο καλοί ήταν, «αντεροβγάλτες» και χασάπηδες. Και του Έθνους αλλά και του Κράτους.



Team Apopsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.