Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ : ΔΕΝ αλλάζουν τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών. Κοροϊδεύουν απλώς ότι τον αλλάζουν.


Ένα από τα χειρότερα καρκινώματα της Ελληνικής νομοθεσίας είναι ο νόμος αυτός. Εάν ρωτούσαν έναν σοβαρό Ιστορικό του μέλλοντος ποια είναι τα 5 σημαντικότερα γεγονότα που μας έφεραν πτώχευση, διαφθορά, εγκληματικότητα και εξισλαμισμό ειλικρινά δεν γνωρίζουμε επακριβώς τα υπόλοιπα τέσσερα αλλά σίγουρα μέσα στα πέντε θα ανέφερε και τον νόμο αυτόν !!!

Είπαν λοιπόν για το «θεαθήναι» να τον αλλάξουν. Οι κύριοι λειτουργοί εκείνοι της Βουλής, πρώτα διαλύσανε την οικονομία. Εκδώσανε πληθώρα φορολογικών νόμων που πνίγουν την οικονομία, τώρα θυμήθηκαν και ότι πρέπει να αλλάξει και ο νόμος για τους Υπουργούς,. Άρα πάμε μάλλον και σε εκλογές.! Συμπέρασμα που συνάδει με την Ελληνική πραγματικότητα, αλλά προς το παρόν ας μην ασχοληθούμε με αυτό.

Ας ασχοληθούμε με τις αλλαγές που οι υπόλοιποι επαγγελματίες δημοσιογράφοι τιτλοφορούν τα άρθρα τους με τους Πομπώδεις τίτλους :

«Αυστηρότερος ο νόμος περί ευθύνης υπουργών»

Που αυστηρότερος ;

1) «Όσον αφορά στην παραγραφή των αξιόποινων πράξεων από υπουργούς, με το νέο νόμο προβλέπεται η σύσταση τριμελούς γνωμοδοτικού συμβουλίου».

Αν κρίνουμε δηλαδή από την ΦΟΒΕΡΟΤΑΤΗ επιτυχία που έχουν οι εξεταστικές μάλλον τρομοκρατούμεθα για το χειρότερο παρά για το καλύτερο. Με άλλα λόγια μια επιτροπή της βουλής θα κρίνει εάν και εφόσον πρέπει μια αξιόποινη πράξη ΔΕΝ έχει παραγραφεί και όχι τα τακτικά δικαστήρια.
Προσοχή : ΟΧΙ για το αξιόποινο της πράξης ή μη, αλλά για την παραγραφή :

Κράτος εν Κράτει ήτοι...  Αυθαίρετο και από το πουθενά -  υπερπέραν : 

ΕΙΚΟΝΙΚΟ πλάσμα δικαίου – νομοθεσίας.

ΑΙΣΧΟΣ !


Αντί να ορίσουν ρητώς παραγραφή ή όχι «κατά περίπτωση» το εξετάζουν !!!

ΠΛΗΡΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΛΙ !

2) «Η Βουλή θα αναθέτει στο συμβούλιο τη διενέργεια νομικού ελέγχου των στοιχείων αξιόποινης πράξης, για την οποία κινείται η διαδικασία ποινικής δίωξης και την αξιολόγηση της ουσιαστικής τους βασιμότητας».

Δεν τους αρκεί η εισαγγελία εφετών ; Γιατί κάνουν και εδώ κατάχρηση εξουσίας ; Επειδή νομίζουν ότι είναι «οι καλύτεροι» ;

3) «Επιτρέπεται εφεξής η επιβολή περιοριστικών όρων σε ενεργεία ή μη υπουργό, όπως παροχή εγγύησης και υποχρέωση εμφάνισης στον ανακριτή».
Για προφυλάκιση απ ότι φαίνεται δε πα να χει κάνει το έγκλημα του αιώνα (μέσω πιθανώς καμιάς αγοράς του αιώνα) μέχρι στιγμής ούτε κουβέντα. Ίδωμεν.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !

Ένας Υπουργός έστω και πρώην εκ των πραγμάτων θα έχει σίγουρα επαρκέστατη νομική θωράκιση έστω κι αν αντιμετωπιζόταν μέσα στο πλαίσιο της Δημοκρατίας και της ανεξάρτητης δικαιοσύνης ως απλός πολίτης.

Εδώ τον «θωρακίζουν» ή μη ανάλογα με το που φυσά ο πολιτικός άνεμος.

Αυτά τα νομοσχέδια είναι «τρικλοποδιές» στη δημοκρατία μας και ενάντια στο ότι έχει ορκισθεί ο κάθε βουλευτής ξεχωριστά να μην τα ψηφίσει αν διακρίνει τούτες τις «τρικλοποδιές».
Δεν είναι θέμα κομματικής συσπείρωσης είναι θέμα του όρκου του. Ψιλά γράμματα αυτά όμως για την Ελληνική πραγματικότητα…

Μυριάδες δικαιολογίες θα υπάρξουν για το αντίθετο. Αναλύσεις, Μεγαλοστομίες, Ρητορείες κλπ κλπ

Η πραγματικότητα όμως ως γνωστόν μία είναι η φουκαριάρα όμως.

Θα δούμε στο μέλλον την αναποτελεσματικότητα του αμπελοφιλοσοφούντος νομοθετήματος και θα πούμε ότι ΔΕΝ … απέδωσε.

Ε και ; Δεν το βλέπουμε και από τώρα ;

Αυτή είναι η Υποκρισία μας και ο Καρκίνος μας.

Εδώ σήμερα διαβάσατε αυτά που θα ψυλλιαστούν να γράψουν κάποτε στο εγγύς ή μακροπρόθεσμο μέλλον οι καλοί μας επαγγελματίες δημοσιογράφοι…

Σήμερα πάντως γράφουν : «Αυστηρότερος ο νόμος περί ευθύνης υπουργών»

Έτσι τους είπαν να το γράψουν και… το έγραψαν. Το... κατάφεραν !Team ApopsisΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.