Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Αποκλειστικές αποκάλυψεις : 1) ΔΕΝ έπεσε θύμα ληστείας η κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτό είναι ψευδές.

1) Ειδάλλως ΔΕΝ την ληστέψανε !!!
2) Οι Βουλευτές και οι υπάλληλοι της βουλής είναι άτομα ανυπόληπτα = ανέντιμα ; Γιατί όταν διαβάζουμε αυτή τη πρόταση : « Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο υπεράνω πάσης υποψίας. Δεν πρόκειται για βουλευτή αλλά ούτε και για υπάλληλο της Βουλής!» Τι σημαίνει ;
   Αυτές τις υπέροχες ειδήσεις τις γράφουν οι καλοί επαγγελματίες δημοσιογράφοι μας. Ληστεία είναι όταν όποιος με σωματική βία εναντίον προσώπου ή με απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος ή ζωής αφαιρεί από άλλον ξένο (ολικό ή εν μέρει) κινητό πράγμα ενώ κλοπή είναι η αφαίρεση ξένου κινητού πράγματος από την κατοχή άλλου.

Πράγματα που δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να γνωρίζει. Όταν όμως ασκεί κάποιος επαγγελματική δημοσιογραφία και βάζει τίτλο :

«Θύμα ληστείας μέσα στην Βουλή η Ντόρα!»

Δεν γνωρίζει τον απλό διαχωρισμό ή θέλει να κάνει «πιασσάρικη» την είδηση ;

… για το γεγονός που περιγράφει ως εξής :



Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη έπεσε θύμα ληστείας μέσα στην Βουλή και συγκεκριμένα στο καφενείο του κοινοβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε τις ημέρες που στην Βουλή ψηφιζόταν ο προϋπολογισμός του 2011.

Η κ.Μπακογιάννη πήγε στο καφενείο για τον καφέ και τα καθιερωμένα πηγαδάκια μεταξύ των βουλευτών. Φεύγοντας όμως από το καφενείο διαπίστωσε πως το πορτοφόλι της είχε κάνει φτερά. Ενημέρωσε την αστυνομία της Βουλής για το περιστατικό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μια δημοσιογράφος του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ έχει πέσει θύμα ληστείας μέσα στην Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο υπεράνω πάσης υποψίας. Δεν πρόκειται για βουλευτή αλλά ούτε και για υπάλληλο της Βουλής!

Πάντως δεν γνωρίζουμε τι είχε μέσα στο πορτοφόλι της η κ.Μπακογιάννη αλλά δεν μπαίνει εύκολα κανείς μέσα στο κοινοβούλιο.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=58048&catid=9


Το λίνκ προβάλλει και βίντεο όπου ο σχολιαστής ομιλεί ορθά περί κλοπής.

Προφανές παράδειγμα «αντικειμενικών» ειδήσεων ;








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.