Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Game over κύριε Πρόεδρε


Κύριε Πρόεδρε, εδώ ή κάπου εδώ τελειώνουν τα εύκολα για την Υμετέρα πορεία. Εννοώ ότι τελείωσαν οι εύκολες βόλτες στο εξωτερικό όπου λαμβάνατε αποφάσεις ή σας τις εμβόλιζαν, το ίδιο είναι, και τις μεταφέρατε στο εσωτερικό προς υλοποίηση.


Αποκορύφωμα μάλιστα της τακτικής αυτής ήταν η απελευθέρωση του επαγγέλματος του μεταφορέα. Είχατε φθάσει στο σημείο να αναγκαστείτε να υλοποιήσετε δια της νόμιμης οδού την απόφαση αυτή, κάνοντας σύγχυση μεταξύ επιτάξεως και επιστρατεύσεως και παρά λίγο να επιστρατεύσετε τα μέσα και επιτάξετε τους οδηγούς.

Αφήστε που στείλατε φύλλα επιστράτευσης [ευτυχώς μετά την διόρθωση ] σε νεκρούς και μη αναστημένους . Ένα πράγμα σαν τους προς περαίωση πολίτες της εφορίας .


Αλλά απομακρύνθηκα για λίγο από το κυρίως μενού: Τώρα θα αναγκαστείτε να τα βάλετε με Φαρμακοποιούς, δικηγόρους, μηχανικούς και άλλες σκληροτράχηλες τάξεις κοινωνικές.

Εδώ το μαχαίρι δεν θα φθάσει στο κόκαλο καθότι η γλωσσοθραυστική ικανότητα των ανθρώπων αυτών θα διαλύσουν κάθε τέτοια προοπτική.

Γιατί είμαι σίγουρος προς τούτο ;

Είναι απλό, έρχονται αυξήσεις στην ΔΕΗ ,εφορία ,τέλη και ανεργία.

Μειώσεις μισθών συντάξεων και επιδομάτων.

Από πού θα βρείτε στήριξη κύριε πρόεδρε;

Απλά εγκλωβιστήκατε ,αφού νομίζατε ότι είχατε κράτος.


Αμ δε , ηλεκτρονική κονσόλα (video game) εικονικής κοινωνικής πραγματικότητας είχατε και βραχυκυκλώθηκε από τα πολλά μέτρα.


Αφήστε δε που προκειμένου να αγοράσετε την κονσόλα ,υποθηκεύσατε το σπίτι εντός του οποίου θα παίζατε το παιχνίδι-άρθρο του μνημονίου που αίρει το προνόμιο υπέρ του δημοσίου για μη κατάσχεση δημόσιας περιουσίας - οπότε αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει από εδώ και στο εξής .


Σας το λέω από αγαθή προαίρεση κύριε πρόεδρε. Θα σας ρίξουν εκ των έσω. Δεν πάει άλλο .


Θα σας κατεβάσουν τον διακόπτη ηλεκτρικού ρεύματος και δεν θα μπορέσετε να παίξετε άλλο.


Τούτο σημαίνει ότι αφού η χώρα οφείλει να δώσει ,αποδώσει τόσο κεφάλαιο και τόκους πρέπει να δουλέψει .Πώς όμως αφού απεργία ο ένας ,συναπεργία ο αλλος , στάση ο παρακείμενος και αορίστως όλοι μαζί .
Τί θα γίνει ;


Τέλος παιχνιδιού κύριε πρόεδρε.


Αλλάξτε κονσόλα και χώρο παιχνιδιού, αλλά και επίπεδο δυσκολίας.



Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.