Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Το «Έθνος» «φωτογραφίζει» τους ηγέτες της ακροδεξιάς στη συναυλία του Α. Παντελεήμονα


Διαβάστε γιατί το «έθνος» προφανώς θα είναι μάλλον υπέρ της γκετοποίησης της περιοχής μια και βρίσκει ακροδεξιά «φάλτσα» σε αυτούς που αντιτίθενται! Οι ίδιοι γράφουν για γκετοποιήση και μετά μιλάνε για ακροδεξιά φάλτσα…

Λάθος κύριοι ! Φάλτσα λογικής και εγκεφαλικά φάλτσα είναι αυτά όταν μέσα στην ίδια σου την πατρίδα διαμαρτύρεσαι για την ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ γκετοποίηση της περιοχής σου.

Και τι εισπράττεις ;

Μια συναυλία του Νταλάρα… Αυτά είναι τα εγκεφαλικά «φάλτσα» των προοδευτικών.

Αυτά όμως ΔΕΝ τα γράφετε κύριοι Συνέλληνες δημοσιογράφοι …

«Καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας, μικρές ομάδες πολιτών, κυρίως κατοίκων που αντιτίθενται στη γκετοποίηση της περιοχής, αλλά και εθνικιστών, φώναζαν συνθήματα εναντίον των μεταναστών και της πολιτικής ηγεσίας»

Δηλαδή οι ΚΥΡΙΩΣ κάτοικοι που αντιτίθενται στη γκετοποίηση της περιοχής είναι τα Ακροδεξιά «φάλτσα» στη συναυλία του Αγίου Παντελεήμονα όπως γράφει η επικεφαλίδα του άρθρου ;

Η κυρία που το πρόσωπο της φαίνεται στη φωτογραφία (και δημοσιεύει το «έθνος») δεν έχει προσωπικά δεδομένα ή μήπως είναι και η ακροδεξιά «φάλτσα Πασιονάρα» της Ελλάδας ;

Διαβάστε όλο το άρθρο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:


Ακροδεξιά «φάλτσα» στη συναυλία του Αγίου Παντελεήμονα

Η συμβολική κίνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας να παραστεί στη συναυλία της Καμεράτα στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα, θέλοντας να ηγηθεί της προσπάθειας αναβάθμισης της περιοχής, έγινε δεκτή με συνθήματα από ομάδες πολιτών στις παρυφές της πλατείας

Σε ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Καμεράτα στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα το απόγευμα της Κυριακής, καθώς μικρές ομάδες πολιτών, κατοίκων και μελών εθνικιστικών οργανώσεων, φώναζαν συνθήματα εθνικιστικού χαρακτήρα, κατά των ξένων, αλλά και του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν έφτασε στο χώρο για να παραστεί στη συναυλία

Ο μεγαλύτερος ορθόδοξος ναός στα Βαλκάνια γέμισε ασφυκτικά από πλήθος κόσμου που κατέφτασε από νωρίς το απόγευμα για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Καμεράτα. Μάλιστα, όταν οι πόρτες έκλεισαν λόγω της πληρότητας του χώρου, αρκετός ακόμη κόσμος περίμενε στον προαύλιο χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις.

Καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας, μικρές ομάδες πολιτών, κυρίως κατοίκων που αντιτίθενται στη γκετοποίηση της περιοχής, αλλά και εθνικιστών, φώναζαν συνθήματα εναντίον των μεταναστών και της πολιτικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με τους ίδιους στόχος τους ήταν να καταδείξουν την εγκατάλειψη της περιοχής που ζουν σε αλλοδαπούς που συμμετέχουν σε εγκληματικές δραστηριότητες.
Σε μερικές περιπτώσεις υπήρξαν προπηλακισμοί, ενώ έγινε τουλάχιστον μία προσαγωγή από τους άνδρες της ΕΛΑΣ. Η αστυνόμευση στην περιοχή ξεκίνησε από τα ξημερώματα, με περισσότερες από πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ, εκατοντάδες αστυνομικούς και διακοπή της κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.
Σε αυτό το κλίμα έντασης και δρακόντειων μέτρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε τελικά την συναυλία της Καμεράτα στον ναό, θέλοντας έτσι να ηγηθεί της προσπάθειας αναβάθμισης μίας περιοχής που κατά πολλούς αποτελεί άβατο και θύλακα εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.
Στην ομιλία του προς το κοινό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τόνισε ότι «η Εκκλησία έχει αποστολή να ενώνει του ανθρώπους όπως και η μουσική» και προσέθεσε πως «στην εποχή της παγκοσμιοποίησης η Εκκλησία θα πρέπει να συμβάλλει στην παραγωγή πολιτισμού».

Ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής κ. Μάνος τόνισε από την πλευρά του ότι «πρόκειται για μια εκδήλωση ενότητας, με στόχο της ανάδειξη της πνευματικής και πολιτιστικής δημιουργίας, με στόχο να προβληθεί ο λόγος, ο σεβασμός και ο διάλογος και να αναδειχθεί στους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους ότι ο πολιτισμός ενώνει».

Πρέπει να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση της συναυλίας, που διοργανώθηκε υπό την εποπτεία του Γ.Νταλάρα, εργάστηκαν πάνω από 113 τεχνικοί.

Ρεπορτάζ:
Δημ.Αλειφερόπουλος


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=46456948Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.