Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Καλά Χριστούγεννα κύριε Πρόεδρε

Ευτυχώς μολονότι οικονομικά δεν θα έπρεπε να εορτάσουμε τις άγιες τούτες ημέρες, φαίνεται ότι οι δανειστές μας είτε από οίκτο, παρότι δεν φημίζονται για αυτό, είτε από άγνοια μας άφησαν να εορτάσουμε.

Φρονώ ότι και εσείς κύριε πρόεδρε θα νιώθετε χαρούμενος που η χώρα θα νιώσει επ ολίγου για ολίγον την αίσθηση της άφιξης του Θεανθρώπου που ευτυχώς εκ νέου δεν λαμβάνει υπόψη του τις δραματικές εκκλήσεις σας για φοροδιαφυγή.


Διότι φανταστείτε κύριε πρόεδρε, με κριτήριο τη δική σας σκέψη, τι είδους «φοροφυγάς» είναι ο Θεάνθρωπος αφού προσφέρει άπειρη ευτυχία, απέραντη ξεκούραση, χαρά και ξεγνοιασιά σε άρτια διαμορφωμένο τοπίο δίχως καν έξοδα μεταφοράς και βεβαίως έκδοση σχετικών παραστατικών. Κάνει δηλαδή καθαρά «αθέμιτο ανταγωνισμό» προς εσάς που ομοίως πασχίζετε να παράσχετε τις ίδιες ανέσεις στους πιστούς σας συμπολίτες.

Δεν τολμώ να εισέλθω στην διαφυγή του ΦΠΑ για τις παρεχόμενες υπηρεσίες . Ίσως αν αναλογιστεί κανείς τα πράγματα από την ορθή, οικονομική άποψη, τελικά τα Χριστούγεννα είναι χρόνος και τόπος αποφυγής φορολογικών μας υποχρεώσεων. Αυτό διέλαθε της προσοχής σας κύριε Πρόεδρε και κατά τον τρόπο αυτό γίνεται η αρχή, η διαφθορά άρχεται με παραχωρήσεις αυτής της μορφής προς τους συμπολίτες σας .Ξεκινούν από τα Χριστούγεννα και καταλήγουν στο καλοκαίρι, αφού πρώτα δεν λησμονούν να σταυρώσουν και αναστήσουν τον ΚΥΡΙΟ.

Αυτές οι συνήθειες εκτός από επιβλαβείς, κατά την ανωτέρω έννοια, παρέχουν και ετέρες βλαπτικές συνέπειες.

Δίνουν την εντύπωση ότι μπορεί ο συμπολίτης μας να βρει χαρά εκτός ΠΑΣΟΚ και εκτός κομματικών αρχών. Τούτο ομοίως είναι ικανός λόγος να εξαλείψουμε τις εορτές.


Όπως ο πατήρ σας κύριε Πρόεδρε εξάλειψε την αίσθηση της τιμιότητας από την χώρα, έτσι και εσείς εξαλείψτε γρήγορα τέτοιες αντιλήψεις περί Χριστουγέννων, άφιξη δίχως παραστατικών του Θεανθρώπου και παροχή άνευ αποδόσεως ΦΠΑ υπηρεσιών πολυτελείας. Εννοώ τέτοιες που διατρέχει ο πρώην συνεργάτης του πατέρα σας κύριος Άκης που έχει πλήρη κάλυψη από παράκτιες εταιρίες.
Ομοίως ο Θεάνθρωπος παρεμφερείς υπηρεσίες υπόσχεται .

Μην αφήσετε τέτοιες κακές εφαρμογές να κάνουν κακό στην ανάπτυξη - ανάταξη της χώρας .

Κατάργηση των Χριστουγέννων εδώ και τώρα .

Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.