Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Να γιατί Η Δικαιοσύνη σήμερα αθωώνει σχεδόν τους πάντες ευκολότερα ! Ένα ακόμα μάθημα για τα αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας.

Η Κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου. Σε πρόσφατη ανάρτηση αποδείξαμε πως αναλογικά το 88% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί. Αυτό μέσα σε όλα τα άλλα έχει και το αποτέλεσμα την εκρηκτική συμφόρηση των φυλακών. Ας μας απαντήσει το Υπ. Δικαιοσύνης αν υπάρχουν φυλακές όπου πολλοί κρατούμενοι κοιμούνται στους διαδρόμους με κελιά γεμάτα. Είναι εμφανές πως και απόρρητη οδηγία να μην υπάρχει πως εκ των πραγμάτων ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ πλέον ορθά ! Γίνεται καταχρηστικά επιεικής επειδή δεν Χωράνε άλλοι μέσα στις φυλακές !!!


Σήμερα κιόλας 1.200 ανέρχονται πλέον οι απεργοί πείνας στις φυλακές της χώρας, σύμφωνα με την Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων και υποστηρίζει ακόμα πως στις φυλακές Κέρκυρας 7 κρατούμενοι έραψαν το στόμα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας !!! Ισχυρίζονται δε πως ο κρατούμενος που πέθανε το μεσημέρι της Πέμπτης στις φυλακές της Κασσαβέτειας ήταν απεργός πείνας.


Ένα άλλα ακραίο φαινόμενο που αίτιο του είναι η Λαθρομετανάστευση – εποικισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.