Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Αποκλειστικό και ΜΟΝΟ εδώ : Πέθανε χθες ο "γνήσιος" πνευματικός πατέρας του Πρωθυπουργού μας.


Ως προσωπικότητα, είχε και τη διαύγεια για τα παρακάτω : Μπορούσε άνετα να γράφει και να γράψει τους λόγους του Πρωθυπουργού. Ιδιαίτερα τα σημεία για τη μεσογειακή διατροφή και χωριάτικη σαλάτα είναι καθαρά δικής του εμπνεύσεως ως πρωτοπόρος, Το «λεφτά έχουμε» είναι καθαρά δική του ΙΣΤΟΡΙΚΗ έμπνευση (I know that). Και όμως πέθανε χθες και χαμπάρι κανείς δεν πήρε για τη πνευματική συγγένεια αυτή. Μας σκόρπιζε με τον τρόπο αυτό ως πνευματικός πατέρας της ίδιας ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ σκέψεων και πράξεων του Πρωθυπουργού μας άφθονη πολιτική μελαγχολική όμως ψυχαγωγία. Ο θάνατος του σηματοδοτεί πλέον μια πνευματική ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων του Πρωθυπουργού μας.

Ας ελπίσουμε πως και λόγω του προγενέστερου θανάτου του Peter Sellers ότι ο Πρωθυπουργός μας θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων να αντέξει και αντεπεξέλθει στο κενό που άφησε τη σκέψη και στα επιχειρήματα του ο χθεσινός θάνατος του…..

Μπλέικ Eντουαρτς







Σκηνοθέτης μεγάλων κωμικών και δραματικών ταινιών, σεναριογράφος και παραγωγός, πέθανε χθες στη Καλιφόρνια σε ηλικία 88 ετών.




Οι κωμωδίες του με τον Peter Sellers είναι γνωστές και αγαπητές μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα ο







«Ροζ Πάνθηρας».






Η συνέχεια «Ροζ Πάνθηρας», Peter Sellers, Μπλέικ Eντουαρτς, επωμίζεται πλέον όλη στις πλάτες του Πρωθυπουργού μας !





Να είστε εκεί κύριε Τσάνς … και καλό κουράγιο και προσπάθεια κ. Παπανδρέου.






Team apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.