Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Που είπε οτι έδωσε τη ψυχή του κ. Παπακωνσταντίνου ;


Πριν σας δώσουμε την απάντηση του, θα θέλαμε να σας κάνουμε μια ρητορική ερώτηση. Έχει γίνει η κοινωνία κόλαση ή παράδεισος το τελευταίο διάστημα ; Αφού απαντήσετε να συμπεριλάβετε και την πληροφορία ότι είπε ότι η ψυχή μας είναι στην κοινωνία, άρα και η δική Του είναι εκεί. Η Ιστορία θα κρίνει τελικά που έδωσε ή δεν έδωσε την ψυχή του. Ας μην περιμένουμε όμως καλύτερες μέρες. Ειλικρινά, το ομολογεί και ο ίδιος . Δικαιολογία για την πολιτική του ή… άλλοθι για την ψυχή του ;


Ιδού και η είδηση :





Απαντήσεις σε όλους

Δεν θα είναι εύκολη χρονιά το 2011 προειδοποίησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους.
Εκτίμησε, όμως, ότι θα είναι η τελευταία χρονιά στην οποία η Ελλάδα θα είναι σε ύφεση κάνοντας λόγο για «την πιο δύσκολη καμπή».

Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, θα υπάρξει αναδιάρθρωση των δημόσιων επιχειρήσεων, θα ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα, θα αποκατασταθεί η αξιοπιστία της χώρας ενώ θα έχουμε μια οικονομία με σταθερούς κανόνες.

Απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησε να λάβουν τις ευθύνες τους καλώντας τη Νέα Δημοκρατία να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και ζητώντας από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσουν το περιεχόμενο του όρου «άλλη πολιτική».

Δεν παρέλειψε, όμως, να απευθυνθεί και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στους επικριτές του, που τον κατηγορούν για εφαρμογή μη σοσιαλιστικής πολιτικής, αναρωτώμενος κατά πόσο είναι σοσιαλιστική η χρεωκοπία. «Και ποιους πλήττει αυτή; Πλήττει το μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο μπορεί να φυγαδεύσει τα χρήματά του στο εξωτερικό; Ή πλήττει τους πιο ευάλωτους στην ελληνική κοινωνία;» συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Αντίθετα με αυτά που πολλοί σπεύδουν να πουν, δεν έχουμε πουλήσει την ψυχή μας. Η ψυχή μας είναι στην κοινωνία. Γιατί από την κοινωνία προερχόμαστε και στην κοινωνία και μόνο λογοδοτούμε» κατέληξε ο υπουργός Οικονομικών.

http://www.zougla.gr/



Σχόλιο :

Κ. Παπακωνσταντίνου δεν μας ενδιαφέρει εάν θα δώσετε τη ψυχή σας στη κοινωνία ή στο Πασοκ ή οπουδήποτε αλλού. Μας ενδιαφέρει αν έχετε τη δυνατότητα να σώσετε την Ελληνική Οικονομία. Την ψυχή σας δανείστε την, κρατείστε την, ή δώστε την όπου εσείς νομίζετε καλύτερα…



Team apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.