Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

S.O.S πεντάγωνο καλεί Νταλάρα Στη κηδεία της Νταιάνα τραγούδησε ο Έλτον Τζόν. Στα επιθανάτια του Α. Παντελεήμονα θα τραγουδήσει ο κ. Νταλάρας



1964 : S.O.S πεντάγωνο καλεί Μόσχα. 2010 : S.O.S πεντάγωνο καλεί Νταλάρα. «Οι Λώρενς της Αραβίας» ζητούν ανεκτικότητα «στη φωλιά του κούκου» ή αλλιώς Α. Παντελεήμονα. Το «κουρδιστό πορτοκάλι» είχε όραμα. Να πάρει «Συνέντευξη μ' έναν (εποικιστικό) βρικόλακα» στη «Ζώνη του Λυκόφωτος». Και πιστεύει πως με τη τέχνη και τη θεσπέσια φωνή του τραγουδιστή πως θα γίνει το θαύμα.


Ποια η διαφορά ; «Καμιά προσευχή (εδώ) για τους πεθαμένους» αλλά η «Μακάβρια εισβολή» με μια συναυλία δήθεν ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ώστε να τραπεί η χώρα μας κάτι σαν «Ο πλανήτης των πιθήκων».

«Όσο υπάρχουν άνθρωποι» θα υπάρχει και η επαρμένη πολιτική σκέψη όπως ο «Νοσφεράτου, (με) μια συμφωνία τρόμου» της υποκρισίας τους πως «Όλα θα πάνε καλά».

Για τους κάτοικους βέβαια του Α. Παντελεήμονα θα είναι ακόμα ένα «Ρεκβιέμ για ένα όνειρο» που θα τους καταδιώκει σαν εφιάλτης στον δρόμο με τους ψεύτες – και δίχως λεύκες - απο εκείνους που τους πρόδωσαν επειδή είχαν «οράματα» σαν την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»


Συννέλληνες προσοχή : Προκαλούν !


Αντιδράστε με έξυπνο τρόπο. Όχι συμπλοκές αλλά ανατροπές. Όχι βία στην εδώ νοθεία, αλλά νοθεύστε αυτή την κίβδηλη συναυλία με την δική σας φωνή και διαμαρτυρία.



Τρόποι πολλοί έξυπνοι και όχι βίαιοι ή παράνομοι, διαμαρτυρίας υπάρχουν πολλοί .


Η Οργάνωση η σωστή μας λείπει να καταλήξει αυτή η συναυλία σε κωμική παρωδία της πολυπολιτισμικής ουτοπικής τους ιδεοληπτικής τραγωδίας.



Κάτι σαν … Διδυμότειχο blues η χαμένη (ΤΟΥΣ) πεντάρα, Διδυμότειχο blues η λιγδιασμένη (ΤΟΥΣ) τσατσάρα, τα βρεγμένα (ΤΟΥΣ) τσιγάρα σάπια φρούτα στα τελάρα, ή…


«σάπια φρούτα» στα ηχητικά του καλλιτέχνη (ΤΟΥΣ) Νταλάρα.


Συνέλληνες να είστε εκεί και να προσέξετε εν μέσω των διαμαρτυριών σας τις τυχόν προβοκάτσιες.


Εάν οργανωθούμε νόμιμα έντιμα και έξυπνα είναι ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΟ να γελοιοποιήσουμε τη γελοιότητα της εγκεφαλικής ουτοπίας ορισμένων ψυχωτικών οραματιστών του αντικειμενικά ανέφικτου.


Και αν γίνει αυτό ….


«Να είστε εκεί κύριοι Τσανς», τυχόν ταγοί της εξουσίας. Για να δείτε σε «ζωντανή μετάδοση» με τα ίδια σας τα μάτια «τα εγκλήματα της οδού Μοργκ» στις οδούς του Α. Παντελεήμονα.



Team apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.