Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κάψτε τα αρχαία μας, τα μουσεία μας και την Ακρόπολη από ΤΩΡΑ. Ερεθίζουν αυτά τα αισχρά μνημεία μας τον πολυπολιτισμό που μας φέρνουν. Ντροπή μας , κάψτε τα γρήγορα !


Είναι μεγάλη ντροπή του φιλόξενου Ελληνικού λαού να διατηρεί την Ακρόπολη με τις πρόστυχες Καρυάτιδες. Μειώνουμε και ερεθίζουμε έτσι την προσωπικότητα των προσφύγων συμπολιτών μας. Τρέξτε τώρα όλοι να κάψετε αυτό το πολιτισμικό αίσχος την Ακρόπολη αλλά και τα μουσεία μας. Είναι ένας τρόπος που άμεσα θα αποδείξουμε ότι είμαστε προοδευτικοί και πολυπολιτισμικοί .

Στη Κύπρο για παράδειγμα, το άγαλμα της Αφροδίτης, που μπορεί ναι μεν να είναι η αρχαία Θεά του Έρωτα, όμως η εικόνα της, γυμνόστηθης, στα νέα κυπριακά διαβατήρια προκαλεί, δε, κάτι παραπάνω από καρδιοχτύπια. Οι διπλωμάτες υποστηρίζουν πως η εικόνα αυτή είναι πιθανόν να προσβάλει ξένες, συντηρητικές κουλτούρες δημιουργώντας προβλήματα στους κατόχους των διαβατηρίων.

«Ανησυχούν ότι πολίτες και διπλωμάτες μπορεί να μπλεχτούν σε μπελάδες, ειδικά εάν ταξιδεύουν σε πολύ συντηρητικές ισλαμικές χώρες», γράφει η εφημερίδα της Κύπρου, "Φιλελεύθερος".

Οι κύπριοι διπλωμάτες εμφανίζονται οργισμένοι με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας επειδή δεν ζητήθηκε η γνώμη του υπουργείου Εξωτερικών πριν εκδοθούν τα νέα διαβατήρια.

Σας υπενθυμίζουμε πως ο μύθος θέλει την Αφροδίτη να αναδύεται από τα αφρισμένα νερά της Κύπρου.

Σας υπενθυμίζουμε πως η νέα πολυπολιτισμική πραγματικότητα θέλει την Αφροδίτη να καταδύεται στα αφρισμένα νερά της Κύπρου.

ΑΡΑ …

Ρίξτε γρήγορα όλα τα αγάλματα μας στη θάλασσα στο βαθύτερο σημείο της Μεσογείου.


Αλλάζουμε πολιτισμό και πάμε μπροστά


ΤΩΡΑ !


Ακόμα εδώ είσαστε ;








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.