Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η Υποκρισία : Η Γερμανική Frontex επικρίνει την φύλαξη στον Έβρο. Η απάντηση : Αναλάβετε εσείς και όποιος παράνομα περνά να τον παίρνετε εσείς…


Όταν ο Σαρκοζί είπε «πάρτε τους Ρομά εσείς», το θέμα έληξε με διθυραμβικές μεν δηλώσεις απειλών, αλλά το θέμα έληξε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ εκεί.

Εμείς εδώ η Σπιναλόγκα της Ευρώπης δεν θα απαντήσουμε έτσι. Η Ελληνική ηγεσία είναι «υπεράνω» της Γαλλικής.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Spiegel» οι Γερμανοί αστυνομικοί καταγγέλλουν πως ασκείται βία στους μετανάστες προκειμένου να αποτραπεί η είσοδός τους στο ελληνικό έδαφος.

Ερώτηση απλή, και σε εμάς τους Έλληνες αλλά και στους Γερμανούς :

Αν σας μπαίνανε (κατ’ αναλογία στα Γερμανικά σας σύνορα καθημερινά ΠΑΡΑΝΟΜΑ 5.000, πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες τι θα κάνατε κύριοι Γερμανοί ;


Όλοι ξέρουμε τι θα έκαναν αλλά κανείς τους δεν θα απαντήσει γι’ αυτό που σίγουρα θα έκαναν !


ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΥΤΑ.
(απαντάμε εμείς)


Έχουν και τη πείρα από το τείχος που Γερμανοί εκτελούσαν Γερμανούς και όχι Πακιστανούς.


Το «Spiegel» συνεχίζει…


«οι μετανάστες εκδιώχθηκαν με πυροβολισμούς ακόμα και μέσα σε ναρκοθετημένες περιοχές. Επίσης, συμπληρώνουν, ότι όσοι συνελήφθησαν μεταφέρθηκαν με οχήματα χωρίς παράθυρα και καθίσματα σε μέρη όπου ανακρίνονταν υπό απάνθρωπες συνθήκες. Παράλληλα οι συνθήκες υγιεινής, λένε, εκεί ήταν τόσο άσχημες που οι υπάλληλοι είχαν μαζί τους μάσκες προσώπου και γάντια.
Μάλιστα ο επικεφαλής των Γερμανών αστυνομικών ζήτησε οι άντρες του να μην συμμετέχουν πια σε τέτοιες επιχειρήσεις αφού αντίκεινται στο γερμανικό Δίκαιο.»

Πριμοδοτεί η ένωση ενίοτε και βατραχοκαλιέργειες στην Ελλάδα. Εδώ γιατί δεν πριμοδοτεί καλύτερες συνθήκες ;
Στη Τουρκία τη σύμμαχο μας γιατί δεν πριμοδοτεί με καλύτερες συνθήκες «αποτροπής» ;


Που ΑΥΤΟ εδώ είναι ΜΕΓΑ υπαρκτό πρόβλημα λόγω Γεωπολιτικής θέσεως; Να το αναλύσουμε; Αυτονόητο και μάταιο…


Και δείτε τώρα τελικά την ΑΘΛΙΑ  προπαγάνδα :

«Ακόμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στελέχη του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών ταξίδεψαν στην Ελλάδα και τόνισαν πως «η Γερμανία παρακολουθεί την εξέλιξη με ανησυχία και ζήτησε από την Ελλάδα να βελτιώσει την κατάσταση των προσφύγων».
Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο οι Γερμανοί αστυνομικοί όσο και οι Ολλανδοί συνάδελφοι τους έχουν εκδηλώσει σε Έλληνες αξιωματούχους τις «ευαισθησίες» τους σε ότι αφορά την εφαρμογή της «αποτροπής» της παράνομης εισόδου μεταναστών στην Ελλάδα.»



Α) «να βελτιώσει την κατάσταση των προσφύγων».

Παράνομο, χυδαίο και ύποπτα προδοτικά Παιγνίδι λέξεων :
Από τη στιγμή που έρχονται από σύμμαχο Δημοκρατική χώρα παρανόμως ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ !. Κανονικά και με το νόμο χαρακτηρίζονται ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! Άρα κάποιοι κύκλοι ακόμη και «βαλτής» δημοσιογραφίας πάνε να μας τους φορτώσουν. Είναι σαφές.


Β) « Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο οι Γερμανοί αστυνομικοί όσο και οι Ολλανδοί συνάδελφοι τους έχουν εκδηλώσει σε Έλληνες αξιωματούχους τις «ευαισθησίες» τους σε ότι αφορά την εφαρμογή της «αποτροπής» της παράνομης εισόδου μεταναστών στην Ελλάδα.»

Με τη μία οι πρόσφυγες γίνανε μετανάστες. Στις ίδιες λέξεις οι ίδιοι άνθρωποι ! Ποιες είναι αυτές οι πληροφορίες ; Μήπως είναι άθλια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τελικά ;

Και εμείς επανερχόμαστε στο ίδιο ερώτημα :

Γερμανοί και Ολλανδοί τι θα έκαναν στα δικά τους σύνορα ;
Θα είχαν τις ίδιες «ευαισθησίες» ;

Ποιος λογικός άνθρωπος το πιστεύει αυτό ;


Δεδομένου ότι τα 3 μεγαλύτερα κόμματα στην Ολλανδία είναι κεντροδεξιά ως ακροδεξιά ;

Ακόμα δεν καταλαβαίνετε την ΠΡΟΣΤΥΧΗ απάτη ;



ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ;





Team apopsis








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.