Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέλους πότε θα έρθει η «απελευθέρωση» του αρχαιότερου «επαγγέλματος» του κόσμου ;

Καταρχάς… Δεν φρονώ ότι θα βρεθεί Έλληνας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που θα αντιδράσει στην απελευθέρωση των 150 και πλέον επαγγελμάτων.

Αυτό επιβάλλεται, κύριε Πρόεδρε ,από κανόνες στοιχειώδους υγιούς ανταγωνισμού. Η απλή και μόνο ανάγνωση ενός εγχειριδίου των οικονομικών επιστημών, είναι αρκετή απόδειξη περί τούτου.

Όμως τούτο που δεν αναγράφεται σε τέτοια εγχειρίδια είναι ότι εξ ίσου επιβεβλημένη είναι και η απελευθέρωση του επαγγέλματος του πολιτικού.

Για να μπούμε στην ουσία του πράγματος, κύριε Πρόεδρε, αφού επιλαμβάνεστε του τόσο σημαντικού ζητήματος της πτώσης των τιμών [αυτό εξυπηρετεί το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων ] γιατί όχι κύριε πρόεδρε δεν μεριμνάτε και για την κατάργηση της οικογενειοκρατίας και νεποτισμού στην σύγχρονη πολιτική ζωή.

Πως θα γίνει αυτό ?


Να τεθεί υπό Συνταγματική απαγόρευση [ναι το ακριβώς αντίθετο από την απελευθέρωση των κλειστών ] η εκλογή κατιόντος σε κρατική θέση ή θώκο εφόσον δεν παρέλθει δεκαετία από την αποχώρηση του ανιόντος, αποκλειομένης εννοείται της συνύπαρξης αυτών επί της αυτής σκηνής ταυτόχρονα.

Παράλληλα κύριε πρόεδρε να απαγορεύεται να εισέρχονται στην Βουλή κατιόντες δύο σειρών ,ήτοι παππούς ,πατέρας και υιός καθότι τότε καταντάει Βασιλεία και όχι Δημοκρατία.

Κατά την έννοια αυτή θα έπρεπε να μας διοικεί τώρα ο αδικοχαμένος από αρρώστια υιός του Περικλή και όχι η ταπεινότητα σας κύριε Πρόεδρε.

Αυτά εκ του αναγνώσματος του Καραγκιόζη


Eνας ανώνυμος σκεπτόμενος

Υ.γ. από την σύνταξη. Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου δεν είναι αυτό που φημολογείται ότι είναι.
Είναι σίγουρα του Πολιτικού γιατί πριν καν τη δημιουργία του Σύμπαντος, χάος υπήρχε…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.