Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αχ βρε Άκη πάντα δεύτερος ήσουν… Γιατί, γιατί, γιατί ;



Κύριε Τσοχατζόπουλε. Έχετε αξιόλογη πολιτική καριέρα. Πάντα έντιμος και στη πρώτη γραμμή των επάλξεων. Πάντα κορυφαίο στέλεχος, παραλίγο να γινόσαστε και Πρωθυπουργός αλλά μια συγκυρία σαν κακή μας μοίρα, για τη θετική περαιτέρω προσφορά σας στον τόπο αυτό, σας έφερνε πάντα δεύτερο. Ακόμα και τώρα που σας συκοφαντούν δεύτερος είσαστε τουλάχιστον ως προς το μέγεθος του ποσού. Γιατί πάντα και παντού, πάντα δεύτερος κ. Τσοχατζόπουλε ; Τι κατάρα είναι αυτή ;

Α! δείτε και τον πρώτο. Αν ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο τίμιος όσο και εσείς μόνο το χρώμα σας χωρίζει. Σας κέρδισε εδώ επειδή ήταν πρόεδρος ενώ εσείς και η ατυχία σας δεν σας έκαναν Πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ιδού λοιπόν ο κύριος που σας κέρδισε ακόμα και στις «συκοφαντίες» :



Ο Πρόεδρος του Σουδάν κατηγορείται ότι καταχράστηκε 9 δισεκατομμύρια δολάρια








Ο Πρόεδρος του Σουδάν Omar al-Bashir, κατηγορείται ότι καταχράστηκε 9 δισεκατομμύρια δολάρια, περιουσία της χώρας του, τα οποία... τοποθέτησε σε τράπεζα του εξωτερικού, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις του Wikileaks.

Ο Omar al-Bashir κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για εγκλήματα πολέμου καθώς και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Νταρφούρ.

Πάντως, ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης του Σουδάν αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι: «Ο ισχυρισμός ότι ο πρόεδρος μπορεί να ελέγξει τα χρήματα της χώρας και να πάρει λέφτα για τους δικούς του λογαρασμούς είναι γελοίος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.