Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κύριε Σαμαρά καμία επιλογή .

Ο ευλογημένος αυτός τόπος κύριε πρόεδρε της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε και εισέτι έχει την κακή συγκυρία της λειψανδρίας πολιτικών με ανεπτυγμένα (πολιτικά) «μόρια».

Η γενιά αυτή των πολιτικών, τούτου γενικά αντιληπτού από τον μέσο πολίτη ,δεν προσφέρει κάτι πέραν του χλιαρού μέτριου και ημίγλυκου που καθημερινά αντικρίζουμε και κυρίως υφιστάμεθα. Η κακή συγκυρία είναι ότι η χώρα διέρχεται περιόδους ιδιαίτερα δύσκολες και τούτο απαιτεί «μόρια» ικανά , αλλά αντί αυτών έχουμε χλιαρότητα και χαλαρότητα.

Θα περίμενε κανείς από εσάς ,κύριε πρόεδρε να έχετε μεγαλύτερη συνείδηση των καταστάσεων που περνάμε και να εμψυχώσετε τον λαό να δυναμώσει την επιθυμία του να παλέψει να νικήσει. Τούτο θα γινότανε αν είχε εμπιστοσύνη σε σας, στις ικανότητες σας στους χειρισμούς σας. Αυτό όμως που από την αρχή είδε ήταν:


A) Αδυναμία αντιμετώπισης ουσιαστικά των εσωτερικών θεμάτων της ΝΔ. Έσχατο φαινόμενο η «σκίρτηση» της κυρίας Ντόρας.
B) αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου που να περιλαμβάνει ρεαλιστικές λύσεις για την έξοδο απο την κρίση .Δεν αναφέρομαι σε συνθήματα αλλά σε λύσεις .
Γ) Έλλειψη θάρρους και σθένους ώστε να δεχθείτε τα λάθη της παράταξης που σας ανέδειξε. Το κόμμα σας προτίθεται να κυβερνήσει με εσάς αρχηγό και όχι εσάς με το κόμμα σας .

Η ρητορική σας δεινότητα εξαντλείται σε ασυνάρτητα συνθήματα τετριμμένα και άνευ αποτελέσματος .

Η όψη σας θυμίζει τον μέσο Έλληνα όταν διαβάζει λογαριασμό σε ακριβό εστιατόριο.

Κύριε Σαμαρά, σας θέλαμε για επιλογή, για εναλλακτική λύση.

Όμως δεν είστε λύση, είστε και εσείς μέρος του προβλήματος.

Τρανή απόδειξη ότι η χώρα υφίσταται ο,τι υφίσταται ,υποφέρει από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς και αντί να σας προτάξει ως λύση, έπαθε η χώρα μας το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Αντιλαμβάνεστε ότι, δεν είστε επιλογή αλλά αποφυγή .

Καλώς να φύγετε ομού μετά του συμμαθητή σας στα γνωστά κέντρα επιμόρφωσης καθότι μαζί με τον νυν πρωθυπουργό μας πρέπει να κάνατε μαζί σκασιαρχείο όταν ο καθηγητής σας ,σας δίδασκε λογική και οικονομία

Καλά Χριστούγεννα σε μας, χωρίς εσάς κύριε πρόεδρε.

Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος αντιπολιτευτικά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.