Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αποκαλύπτουμε τη «μεταφυσική» συγγένεια Μητσοτάκη και Γ. Παπανδρέου!


Δεν μασάμε τα λόγια μας. Ο κ. Μητσοτάκης και ο Πρωθυπουργός μας δεν είναι συγγενείς εξ’ αίματος. Υπάρχει όμως μια μεταφυσική συγγένεια που τους ενώνει. Έχει σαφώς να κάνει με την ευδαιμονία της χώρας μας και των γύρω τους ατόμων. Οι συμπτώσεις για το «μεταφυσικό» φαινόμενο αυτό είναι πολλές. Δεν μπορεί να εξηγηθεί άλλωστε και διαφορετικά.

Σίγουρα ο καλός μας Πρωθυπουργός το έχει καταλάβει γι’ αυτό λείπει συνέχεια από τη χώρα μας εργαζόμενος σε άλλες χώρες κάνοντας διακοπές. Όταν μάλιστα βρίσκεται εδώ για ολιγοήμερες διακοπές φροντίζει να τονώσει την κατεστραμμένη οικονομία μας με κινήσεις συμβολικές. Πάει (ως παράδειγμα) σε ένα κουρείο και αφήνει τον κομμένο μισθό σας (περίπου 700 ευρώ). Μετά ξαναφεύγει στο εξωτερικό για να μην επαληθευτεί εδώ στην Ελλάδα η μεταφυσική συγγένεια με τον κ. Επίτιμο.

Ιδού και ένα παράδειγμα αυτής της μεταφυσικής συγγένειας :



Πέθανε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Τομάζο Σκιόπα



Αιφνίδια από καρδιακή ανακοπή πέθανε ο Τομάζο Πάντοα - Σκιόπα, πρώην υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας και σύμβουλος του πρωθυπουργού μας. Υπήρξε προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού μας, ο οποίος τον διόρισε ως σύμβουλο του σε θέματα οικονομίας, μόλις ξέσπασε η οικονομική κρίση, για να συνδράμει στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Είναι ένα θλιβερό γεγονός γιατί επρόκειτο περί ενός αξιόλογου ανθρώπου.

Είδατε πόσο σοφός είναι ο Πρωθυπουργός μας ; Προσλαμβάνει ξένους συμβούλους για να ξορκίσει το κακό μακριά από τη χώρα μας. Έτσι και τη «χάρη» έχει δίχως όμως να του βγει και τ’ «όνομα»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.