Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέθηκε στο σύζυγο της με ένα κουζινομάχαιρο για να τον δολοφονήσει στο δάσος !!! Μέσα στον πανικό όμως σκότωσε ένα λύκο !


Αυτή η είδηση παρουσιάζεται από όλο τον διεθνή τύπο μάλλον ΛΑΘΟΣ.

Εμείς θα σας δώσουμε την δική μας ερμηνεία αλλά πρώτα θα σας εκθέσουμε την διαφορετική παρουσίαση της !


Λένε, λοιπόν πως η γυναίκα είδε τον σύζυγό της να "παλεύει" με έναν λύκο που πήγε να επιτεθεί στα πρόβατα της οικογένειας και έτρεξε να τον βοηθήσει. Εκεί επειδή είναι καλή σύζυγος – παλικάρι - μαχαίρωσε τον λύκο.

Έτσι τα γράφει η Σαουδαραβική εφημερίδα Αλ Ουχαχατάν (στο περίπου έτσι προφέρεται η φυλλάδα). Ισχυρίζονται πως η γυναίκα είδε τον σύζυγό της να "παλεύει" με έναν λύκο που πήγε να επιτεθεί στα πρόβατα της οικογένειας και έτρεξε να τον βοηθήσει, μαχαιρώνοντας, τον Λύκο.


Πότε όμως μια είδηση είναι σωστή ; Πόσες φορές έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης ;


Δεν είναι εξίσου λογικό, ένας άγριος συζυγικός καυγάς να κατέληξε με κυνηγητό, και με κουζινομάχαιρο παρακαλώ, ωσάν κοκκινοσκουφίτσας αντι – απόφθεγμα όταν εις στο δάσος, (δεν περπατώ αλλα... τον αχαιρευτο κυνηγώ)  που όμως ο Λύκος ήταν εκεί ;

Εάν τελικά, μέσα στο δάσος ο ατυχής παρεισφρήσας στον καυγά λύκος (το «εξιλαστήριο θύμα») , εσφάχθει αλλά το ζευγάρι τα «βρήκε» τι σενάριο θα παρουσίαζαν ;


Σαν να μη φτάνανε όλα αυτά …

Η οικογένεια κρέμασε το κουφάρι του λύκου σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι της στο χωριό σε ένδειξη ισχύος, σύμφωνα με το έθιμο των Βεδουίνων.


Μπορεί το μήνυμα να είναι και κάπως διαφορετικό εδώ :


Σαφής ένδειξη για το ποιο κουφάρι σε περίπτωση διαφωνίας θα κρεμαστεί την επόμενη φορά σε περίπτωση διαφωνίας άπαξ και απουσιάζει το εξιλαστήριον θύμα που καλείται Λύκος.


Τώρα μάλιστα αντί να μαχαίρωνε τον λύκο αλλά τον εφόνευε δαγκώνοντας τον, θα ήταν «Η είδηση» βάσει πάντα των κανόνων της δημοσιογραφίας… που εμείς ακολουθούμε με «θρησκευτική ευλάβεια»


Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

Με προσοχή όμως στα κουζινομάχαιρα.




Καλά Χριστούγεννα !



Team apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.