Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τι θα ήθελε να γίνει ο «Master chef» των λόγων του Πρωθυπουργού μας ;

Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο. Σιγά το νέο ... Το νόημα εδώ όμως είναι πως πραγματικά τρελάνανε τον Ελληνικό λαό. Αποκαλύψεις καταγγελίες γίνονται κάθε μέρα. Σωστές η λάθος σπάνια φύλο κουνιέται. Πήραν ένα λαό και του μάθανε πως σχεδόν παντού, για να κινηθεί μια διαδικασία, θέλει γρηγορόσημο. Το έμαθε, και για να επιβιώσει το εφάρμοσε και παθητικά και ενεργητικά. Έτσι αυτοστραγγαλιζόμαστε σταθερά με σίγουρη πορεία τον (τουλάχιστον πολιτισμικό) θάνατο μας.

Έτσι επήλθε η αλλοτρίωση μας.

Σκάνδαλα φτιαχτά και ο χαμός από τα ΜΜΕ.
Σκάνδαλα υπαρκτά σχεδόν φίμωση.

Απλό παράδειγμα :


Ζαχόπουλος. Τι είχε κάνει τελικά παράνομο ; Μια εξωσυζυγική σχέση. DVD τσόντες, τότε στο Μαξίμου με κομιστές, σήριαλ αλ Φώσκολος κλπ.

Κορκονέας : Ισόβια με αιτιολογικό ευθεία βολή βλήματος στο θύμα που το έπληξε… κατόπιν εξοστρακισμού του βλήματος!!! Απόλυτη παράνοια, Αν η απόφαση ισχυριζόταν πως ο αδικοχαμένος Αλέξης ήταν ο Λαμπράκης θα ήταν μια βαθμίδα λιγότερο παρανοϊκή…

Και φθάνουμε στο παρακάτω άρθρο. Σε μια θέση που μέσα σε μια στιγμή ενδέχεται να κριθεί η Ιστορία της Ελλάδας ο κ. Πρωθυπουργός διορίζει τον λογογράφο του, ( εκείνον που επέμενε να τρώμε χωριάτικη σαλάτα για το καλό μας σε όλους του τους λόγους !!! )

Που λοιπόν, ο Κ. Πρωθυπουργός ήθελε να διορίσει τον Master chef των λόγων του ;

Στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» !!! Από την σαλάτα στο μεγάλο Κεφάλαιο !

Έγινε γνωστό, και παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας λένε.


Θα είχε ευθιξία αν δεν γινόταν γνωστό ;



Ιδού η τρέλα που εισπράττουμε, ως κοροϊδία αλλά μια το ένα μια το άλλο ο λαός τρελαίνεται και αυτό θέλουν τελικά κάποιοι.

Ιδού και το ωραίο, αυτούσιο άρθρο :


Οικογενειοκρατίας συνέχεια

Γράφει η Κουκίδα

Την Τρίτη γράφαμε για την νέα γενιά μίζας και τα μαχαίρια που ακονίζονται για τα ευρωπαϊκά κονδύλια που θα έρθουν το 2011 για να χρηματοδοτήσουν τα λεγόμενα πράσινα έργα και την πράσινη ανάπτυξη. Γράψαμε επίσης για τις επικίνδυνες διαστάσεις που παίρνει το φαινόμενο τα… συγγενικά ΜΗ εκλεγμένα παράκεντρα εξουσίας να ασκούν την εθνική μας πολιτική. Και ο πρωθυπουργός πέρα βρέχει. Αφήνει να εξελίσσεται το παιχνίδι και διανοητικά ήδη κάνει πλάνα για το νέο του πόστο (στο εξωτερικό βεβαίως, βεβαίως). Μερικές αποφάσεις όμως, που τους ξεφεύγουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ξεπερνούν κάθε φαντασία.
Σε έναν κρατικό μηχανισμό που έχει παραλύσει και σε μια χρονική στιγμή που χρειάζονται έμπειροι παίχτες στις καίριες θέσεις ώστε να βγούμε από το τούνελ της ύφεσης, ο ΓΑΠ επέλεξε να διορίσει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τον… λογογράφο του! Ναι καλά διαβάσατε. Όπως εύστοχα έγραψε οικονομικό site, «δεδομένου ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δεν εκφωνεί συχνά λόγους, το θέμα είναι τι άλλα προσόντα έχει ο εν λόγω κύριος (33 ετών), πλην του ότι ανήκει στον στενό κύκλο του Γιώργου Παπανδρέου».
Πολλά ερωτήματα προέκυψαν την Τρίτη από την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητη αρχή (με την πλειονότητα όμως των μελών της να τοποθετείται από το υπουργείο Οικονομίας).
Έλα όμως που ο εν λόγω εκτός του ότι γράφει αυτούς τους φοβερούς και τρομερούς λόγους που εκφωνεί ο ΓΑΠ, είναι και αδελφός της διευθύντριας του γραφείου του υπουργού Πολιτισμού κ. Παύλου Γερουλάνου; Γερό προσόν. Να σημειωθεί ότι το παιδί θα αντικαθιστούσε ένα παλιό, έμπειρο μέλος της ΕΚ. Η απόφαση του πρωθυπουργού ούτε ανακοινώθηκε ούτε καν κοινοποιήθηκε. Όμως η είδηση διέρρευσε και προκάλεσε τέτοιο σάλο που ο εν λόγω , σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε την παραίτηση του «για λόγους ευθιξίας». Δεν πειράζει, κάπου αλλού θα τον βολέψει το σύστημα. Και με περισσότερη εχεμύθεια ώστε να μην μαθευτεί. Τόσους άλλους έχουν νοικοκυρέψει χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Εμείς πάντως συνεχίζουμε το ρεπορτάζ κόντρα σε όσους δυσανασχετούν.
ΥΓ: Όπως αποκαλύψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ο οίκος αξιολόγησης Fitch, ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι βάζει την Ελλάδα σε καθεστώς πιστοληπτικής επιτήρησης. Μαζί με την Moody's, μας απειλούν με νέα υποβάθμιση. Μα κύριε Γιώργο μας, πώς είναι δυνατόν να λένε από την μια ότι πάμε καλά και την ίδια στιγμή να μας ρίχνουν στα τάρταρα; Μήπως δεν πάει το μήνυμα;


http://www.topontiki.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.