Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Δείτε απλά και ωραία πως τρωνε τα λεφτά ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δημόσιοι λειτουργοί. Οι δημοσιογράφοι γελάνε (με την τραγωδία) και η Υπουργός τους καλύπτει !

31 καθηγητές Πανεπιστημίου ενός τμήματος της Παντείου αμείβονται κανονικά κοντά μια 10ετία σε ένα τμήμα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ !!! Δείτε α – κομματικά το παρακάτω ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ! Η Υπουργός παραδέχεται την απάτη, οι δημοσιογράφοι γελάνε και η Υπουργός καλύπτει το ΑΙΣΧΟΣ, που αν ισχύουν αυτά που λεει μπορεί να είναι και νέο χειρότερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! Το προσπερνάνε βέβαια γρήγορα γρήγορα και πάνε σε άλλο θέμα !

Τα πράγματα είναι απλούστατα. Σας το γράφουμε επωνύμως , ΕΔΩ, δεν καλυπτόμεθα πίσω από την ανωνυμία των blogeres. Οι κύριοι αυτοί είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Τους προκαλούμε να μας μηνύσουνε επειδή τους λέμε ευθέως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

Το σκάνδαλο, δε τούτο μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο, γιατί στη προσπάθεια κάλυψης τους που κατά τη γνώμη μας Ανήθικα κάνει η Υπουργός, λεει επί λέξει :


«(τους) Χρησιμοποιεί η Πάντειος σε άλλα μαθήματα» (αλλά έχουν εκλεγεί σε ένα τμήμα που ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !)

Ξέρετε τι πιθανότατα σημαίνει αυτό ;

Πως εκτός του πάγιου μισθού που παίρνουνε από το τμήμα ΦΑΝΤΑΣΜΑ της ΑΠΑΤΗΣ, θα αμείβονται και επιπρόσθετα για υπερωρίες ή επιδόματα ή όπως αλλιώς θα τα βαφτίζουν αυτοί οι επιστήμονες !

Δηλαδή αμείβομαι με μαϊμού μισθό επειδή ΔΕΝ δουλεύω, αλλά αμείβομαι ίσως και παραπάνω επειδή διδάσκω (;;;) και αλλού ! (ένας Θεός τώρα μπορεί να ξέρει που, πως και γιατί).

Ελάτε ρε «παλικάρια» ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ κάντε μας μια μήνυση. Εμείς τα ονόματα σας θέλουμε μόνο να δημοσιεύσουμε.

31 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είστε. Ένας σας κάθε μέρα σε γεμάτο μήνα 31 ημερών.

Γιατί αν δεν καταλάβατε καλά εσείς οι 31, εκμεταλλευόμενοι έναν άθλιο κρατικό μηχανισμό είστε :ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!Με κάθε δίκαιο, με κάθε Ιδεολογία, με κάθε ηθική, με κάθε κυβέρνηση είστε :ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!Ειδικότερα δείτε :

http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=20695&subid=20495&pubid=19514756


Α'μέρος 06-12-2010 Στο 17:30 λεπτό περίπου της συνέντευξης ….


Από το Team apopsis Τα στοιχεία μας στον οποιονδήποτε αρμόδιο εισαγγελέα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.