Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

19/7/2010. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ. Λογικοί άνθρωποι είμαστε που βλέπουμε το τι μας έρχεται …


Ιδού τι γράφαμε τότε και πόσο σε σχέση βρισκεται  με τη δολοφονία του 44χρονου σήμερα. Που είναι και τι ψελλίζουν αυτοί οι προοδευτικοί ;

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ "ΚΟΡΩΝΕΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

ΣΑΝΤΡΟ ΝΤΕ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙ: «Περήφανος» μετά τη δολοφονία μετανάστη (Οι κόκκινες παρενθέσεις είναι σχόλια και όχι το κατα φαντασίαν αντικειμενικό άρθρο. Λέει εδω "Περήφανος" ενω απο κάτω ο άνθρωπος δήλωσε οτι Νόμιζε οτι κινδύνευε η ζωή του. Του βρήκαν και την καταλληλη φωτό για να πουν : Να ένας δολοφόνος... Λαμπρά) Κάθε Ιταλός είναι κι ένας σερίφης από τον Ιανουάριο του 2006. Τότε επιτράπηκε με νόμο η χρήση όπλων απέναντι σε κακοποιούς, που απειλούν τη ζωή ή την περιουσία ευηπόληπτων πολιτών.
Ετσι τα τρία τελευταία χρόνια το αστυνομικό δελτίο κατέγραψε δεκάδες περιπτώσεις «νοικοκυραίων» που σκότωσαν ή τραυμάτισαν διαρρήκτες - κατά κανόνα μετανάστες από Β. Αφρική, Ρουμανία, Αλβανία.
Ολοι σχεδόν οι δράστες αθωώνονται ή καταδικάζονται σε ελαφρές, εξαγοράσιμες ποινές. Κερδίζοντας μάλιστα τη συμπάθεια ή τον κρυφό θαυμασμό μετα-φασιστών της σημερινής εξουσίας, όπως ο δήμαρχος Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο. (Οι μετα-φασίστες Ιταλοί σήμερα που... εξελέγησαν δημοκρατικά. Ένα κεντροδεξιό κόμμα στην πένα του αντικειμενικου αρθογράφου ονομάζεται μετα-φασιστικό : Παράδειγμα αναφοράς Ξύλινου λόγου. ¨Εως εκεί φτανει η κουλτουρα του, μετά "φρενάρει" απότομα και σταματά τελείως η σκέψη)

Ενας από τους «νομίμως αυτοδικούντες» (αθωώθηκε πανηγυρικά τον Σεπτέμβριο του 2006) είναι ο κύριος που ποζάρει περήφανος με το (αληθινό) πιστόλι του. (Είναι και φυσιογνωμιστής ο αρθογράφος.... Βέβαια είναι επιστήμων ο άνθρωπος απο δυο λακάκια στο μάγουλο κατάλαβε πόσο πολύ περήφανος είναι ο βαφτισμένος "δολοφόνος". Ασε δε που και το "οπλο" δε φαίνεται και καλά ... Αλλά έχει νόημα ; Το κρατά δε το κρατά πάντα θα έγραφε οτι το κρατούσε : είναι ποιό "πιασσάρικη" έτσι η είδηση).

Το 2005 σκότωσε νεαρό Μαροκινό, που μπήκε στο κοσμηματοπωλείο του με ψεύτικο όπλο για να τον ληστέψει. «Δεν νιώθω ενοχές.
Νόμιζα ότι κινδύνευε η ζωή μου», είπε στο Panorama. Κι ας τον φωνάζουν μέχρι σήμερα «Δολοφόνο» τα γκράφιτι των αντιεξουσιαστών της πόλης του. (Το δε νιώθω ενοχές επειδή νόμισα πως με σημάδευε με όπλο και κινδύνευσε η ζωή μου το μεταφράζει - αυθαίρετα ΒΑΦΤΙΖΕΙ  πάνω -το τέρας της ειλικρίνειας της αντικειμενικότητας και δε ξέρω τι άλλο μεγαλειώδες τερας της "σωστής" δημοσιογραφίας είναι-... Ως του ότι αισθάνεται "περήφανος". Λαμπρό παράδειγμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ειλικρινούς τρόπου μεταβίβασης ειδήσεων . Με την ίδια λογική αν μπει παπάς στο σπίτι του για αγιασμό θα γράψει οτι πέρασε ο Πάπας... Κι αν τον πιάσουνε θα πεί πως έκανε λάθος στον τονισμό !!!) 


Η μοναδική νέμεση στην ξενόφοβη και αφασική ιταλική κοινωνία. (Τραβάμε και τις Κορόνες για επίλογο , δεν έχει βρει τίποτε άλλο να πει και γινόμαστε έτσι υπεράνω κουλτουριάρηδες δημοσιογράφοι, πνευματικοί ταγοί της τεταρτοπέμπτης εξουσίας... Ένα λάθος έκανα μόνο : Πως τα γράμματα του άρθρου δε τα χρωμάτισα κίτρινα. Αλλά σας ξεστραβώνει πνευματικά γιατί να σας ξεστραβώσω εγώ και οπτικά ; Παρμένο απο :)


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=15734&subid=2&tag=8334&pubid=2358742

(μη φοβάστε.. αν έχουν αφαιρέσει τη σελίδα στο νετ θα σας δωσουμε φωτοτυπία !! )


Αυτά γράφανε τότε. Τώρα τι θα λέει ο κύριος που τα έγραφε ; (Κάτι ακαταλαβίστικο θα βρει να πει … Ελλάδα είμαστε).

http://free-apopsis.blogspot.com/2010/07/blog-post_5413.html

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.