Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Συνέλληνες, ιδού και το γιατί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



Με πλήρη συναίσθηση ευθύνης και επώνυμα Καταγγέλουμε :
Προδίδουν την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία : Όσοι πλέον «υπεύθυνοι» δεν αναλαμβάνουν το ΚΑΘΗΚΟΝ τους να αμύνονται στα σύνορα, της συνεχούς υφιστάμενης εισβολής, και να πυροβολούν, είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

1α) Γιατί συζητάμε ακόμη εάν επιτρέπεται, από τη στιγμή που έχουμε ήδη ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2.000.000 εποίκους Ισλαμιστές κατά κανόνα, φαντάσματα, δίχως λοιπά στοιχεία ;
2α) Γιατί συζητάμε ακόμη, εάν επιτρέπεται, όταν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 300-500 εισέρχονται στο ξέφραγο αμπέλι μας ;

1β) Γιατί συζητάμε ακόμη εάν επιτρέπεται να καταρριφθεί ένα κατειλημμένο από τρομοκράτες επιβατικό αεροσκάφος που κατευθύνεται πάνω σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο, προκειμένου να αποφευχθεί το ολέθριο για χιλιάδες ανθρώπους ολοκαύτωμα;
2β) Γιατί συζητάμε ακόμη εάν είναι δικαιολογημένη ή όχι η χρήση «βασανιστηρίων» εις βάρος ενός τρομοκράτη, προκειμένου να αποκαλύψει σε ποιο σημείο έχει τοποθετήσει μια ωρολογιακή βόμβα σε μια μεγάλη πόλη που από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να εκραγεί;

Τα δύο πρώτα είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τα επόμενα δύο υποθετικά συμβάντα.
Υπάρχει, παντού, ακόμα και στην Ευρώπη μεγάλο Νομικό κενό. Αυτό όμως επουδενί αναστέλλει τις Ενέργειες που οφείλει τουλάχιστον από τώρα να πράξει το Ελληνικό κράτος για να αμυνθεί της επιβίωσης του ! Είναι πραγματική κατάσταση ανάγκης όπου νομικά αίρεται ο χαρακτήρας του αδίκου της πράξης.
Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτή τη στιγμή υφιστάμεθα τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, και κανένα άλλο Ευρωπαϊκό κράτος δεν υφίσταται αυτό το φαινόμενο ούτε στο 1/100 !!!


Ολίγιστοι δειλοί πολιτικοί παραιτηθείτε αν διαφωνείτε, και μη δολοφονείτε με την ολιγωρία και την ανεπάρκεια σας την Ελλάδα.

Σίγουρα οι αντιδράσεις θα είναι πολλές και από τη Ευρώπη αλλά και από την Ελλάδα. Αλλά η πράττει κανείς το χρέος του ή όχι και προτιμά να διαλύσει την Ελλάδα επειδή θα το αφήσει στον… επόμενο το πρόβλημα ;;;
Η Ελλάδα δεν δέχεται απλώς ένα κύμα μετανάστευσης. Δέχεται εισβολή. Μετά από 5- 7 χρόνια θα συζητάνε το τι έφταιγε και γίναμε Μπαγκλαντές.

Η δειλία να αναλάβουν την ευθύνη της «καυτής πατάτας» έφταιγε.

Όπως χρεοκοπούμε τώρα, αυτό το διάστημα, για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ λόγω ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ανευθυνο- ολιγωρίας :




Υπάρχουν οι μεγάλες ιδέες και τα γεγονότα. Αν οι μεγάλες ιδέες δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα τότε ξεχάστε τις. Απλώς μερικοί έχουν χτίσει μαγαζάκια πάνω σ’αυτές και προσπαθούν συνέχεια προβάλλοντας τις μη κλείσει το πολιτικό μαγαζάκι των εμπορικών ιδεών τους και χάσουν την πελατεία τους. Αυτός είναι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ της Ελλάδας στα πολιτικά, στα Εθνικά και Οικονομικά.
Δείτε και τι γράφαμε μήνες πριν :



http://www.eglimatikotita.gr/2011/03/blog-post_4343.html


Team Apopsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.