Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Καταγγέλουμε και αποκαλύπτουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ : Η μεγάλη απάτη των gallop. Πως αλλοιώνουν την Δημοκρατική βούληση του Λαού μας. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!




   Πουθενά αλλού στην μπλογκόσφαιρα δεν πρόκειται να βρείτε τόσο απλή και κατανοητή απόδειξη για το πώς μαγειρεύονται τα gallop δίχως κατ’ ανάγκη να αλλοιώνουν καν τις ψήφους ! Μόνο ΕΔΩ στην «εγκληματικότητα» θα δείτε απλούστατα και κατανοητά πως κατά πιθανότητα ακόμα και συνειδητά καταπατούν βασικούς κανόνες στατιστικής για να μην εξαχθεί ξεκάθαρο συμπέρασμα ! Τους προκαλούμε να απαντήσουν μάλιστα ! Εμείς εδώ παραδειγματικά θα αποδείξουμε τι ακριβώς και πως το κάνουν.

Σήμερα λοιπόν διεξήγαγαν το παρακάτω gallop :




Η ερώτηση είναι «Ποια είναι η σωστή λύση για το μεταναστευτικό»


Δίνουν εννέα (9) εναλλακτικές απαντήσεις. Το πρώτο βασικό παράδοξο εδώ είναι πως οι έξι (6) από αυτές έχουν τον ίδιο επακριβώς πυρήνα ως προς το Δεσπόζων σκεπτικό της απαντήσεως. Δηλαδή, οι πέντε (5) από τις ερωτήσεις είναι με τον τρόπο που η Ελληνική κοινωνία – Λαός θα απαντήσει και θα κρίνει την μεθοδολογία, του ΠΩΣ θα πρέπει να φύγουν οι λαθρομετανάστες. Η έκτη ερώτηση δεν είναι ειδική σαν τις άλλες πέντε αλλά γενική (να φύγουν όλοι), αλλά βρίσκεται στο πνεύμα των υπόλοιπων πέντε !!!

Αυτό κύριοι είναι απόπειρα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

Και ιδού απλά και ωραία γιατί.

Επιχειρούν να διαιρέσουν – διαχωρίσουν (split) την βούληση του Ελληνικού λαού εδώ που ουσιαστικά σε κοντά ποσοστό 90% είναι : ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Και το επιχειρούν έτσι με το πλήθος των παρόμοιων ερωτήσεων.

Απόδειξη :

Ας πάρουμε παράδειγμα την ερώτηση : «να απελαθούν όλοι»

Αντί γι αυτήν αν συνεχίζανε και βάζανε τις εξής ερωτήσεις : Να φύγουν με ποδήλατο, να φύγουν με πατίνι, να φύγουν με τρένο, με αεροπλάνο με σκέητμπορντ κλπ κλπ θα διαμοιραζόντουσαν οι απαντήσεις τόσο, έτσι ώστε να καταλήγανε και μερικοί στο συμπέρασμα ότι αυτοί που θέλουν να μείνουν είναι και οι περισσότεροι !!!

Ο κανόνας εδώ στην στατιστική είναι πως όταν απειρίζεις τις ερωτήσεις με συναφείς ή παρόμοιες, διακυβεύεις –αλλοιώνεις – πλαστογραφείς την εγκυρότητα της δημοσκόπησης. Είναι κάτι σαν αντιστρόφως ανάλογο με την καρφίτσα στα άχυρα. Δεν θέλει κάποιος να βρεις την καρφίτσα και στην ανακατεύει με άχυρα. Και μετά… ψάχνεις να βρεις «καρφίτσα στα άχυρα».

Αυτό κάνουν και είναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ. Δείτε το και κρίνετε.

Γιατί ;

Δεν θέλουν να βγάλουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ :


Ότι αυτή τη στιγμή (και θα δείτε πόσο περισσότερο στο μέλλον) ΟΛΗ η Ελλάδα αντιδρά σε δύο βασικά πράγματα :


1) Δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες
2) ΟΛΟΙ οι Έλληνες (και όχι μόνο η ακροδεξιά) είναι ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ με την απουσία της αστυνόμευσης. Και στη πόλη και στα σύνορα.

ΟΛΟΙ οι Έλληνες αντιδρούν στην απουσία της αστυνομίας ή ακόμα χειρότερα στην αβάντα που δίνουν οι καλοί πολιτικοί μας στους λαθρομετανάστες !

Γιατί όταν έχουμε φαινόμενα ατιμωρησίας ποινικών εγκληματιών (Υπατία) αφενός και αφετέρου έναν Υπουργό επιπέδου 5ης Υποπερίπτωσης να ανέχεται υποκριτικά και παράνομα την παρανομία αλλά και τον ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ εκβιασμό, των λαθρομεταναστών, ήταν θέμα χρόνου να καταλήγαμε αφενός σε τραγωδίες και αφετέρου στην ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τώρα προπαγανδιστικά, τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για έξαρση ρατσιστικής βίας. Είναι μια απάτη σαν την παραπάνω που περιγράψαμε γιατί στους δρόμους πλέον αρχίζει και βγαίνει όμως ΟΛΟΣ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ εξοργισμένος για τις παρακάτω «πέμπτες Υποπεριπτώσεις» :



Αυτό εφάρμοσαν στην Υπατία για τους λαθρομετανάστες.

Όταν όλος ο Ελληνικός λαός βλέπει αυτή την υποκρισία πρέπει να είναι ντε και καλά ρατσιστής ή έστω «χρυσή αυγή» για να αντιδράσει, αν αντιδράσει ;


Ποιόν πάνε να δουλέψουν εδώ ;

Όταν βλέπει φράκτες στην φαντασία του μόνο ο της 5ης υποπεριπτώσεως Υπουργός, είναι ρατσιστής ο Λαός αν αντιδράσει ;

Εμείς εδώ αποκλειστικά σε καθημερηνή βάση θα σας καταγγέλουμε με αποδέιξεις τέτοιου είδους φαινόμενα.

Απλώς να θυμάστε πως εμείς ΕΔΩ πρώτοι τα καταγγείλαμε και προβλέψαμε και ζοφερό μέλλον για το πώς σχεδόν θα εξελιχθεί. Αυτό δεν μας συναρπάζει ή μας ευχαριστεί.

Απλά σας προκαλούμε Συννέληνες να δείτε την αλήθεια και να αντιδράτε σωστά και νόμιμα, στηλιτεύοντας τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ενόχους για τη δύσκολη θέση που μας έχουν φέρει.


ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ αλλά και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το παραπάνω gallop βρίσκεται στην Ιστοσελίδα :

http://news.in.gr/


Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.