Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Λέτε μήπως ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν έκλεψε, αλλά να είναι ένας απατημένος «ΚΕΡΑΤΑΣ» της Πολιτικής ;



  Εν γνώσει των συνεπειών του νόμου αναλαμβάνουμε την ευθύνη να θέσουμε το απόλυτα αιτιολογημένο ερώτημα :
Κ. Τσοχατζόπουλε τελικά τι είστε ; Κλέφτης ή απατημένος κερατάς της πολιτικής ;
Μπορεί το ερώτημα να φαντάζει χυδαίο αλλά βάσει αυτών που ισχυρίζεται ο ίδιος ο κύριος σας ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να βρείτε τρίτη λύση. Εάν υπάρχει τρίτη λύση τότε ΝΑΙ είμαστε χυδαίοι. Αν όμως όχι …

Δείτε αρχικά την παρακάτω ειδησιογραφική φωτό :

(εαν κάνετε κλικ μεγαλώνει)
Τι ακριβώς διαβάζουμε εδώ ότι μας λένε ;

«Από την πλευρά του κ. Τσοχατζόπουλου, πάντως, επισημαίνεται με αναφορά στις καταθέσεις των ίδιων προσώπων, ότι αυτοί υποθέτουν πως μέρος των προμηθειών δόθηκε σε παράγοντες που λάμβαναν αποφάσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν συγκεκριμένη γνώση σε ποιόν -και αν - έγιναν πληρωμές»

Δηλαδή ότι ενώ ήταν ο αρμόδιος υπεύθυνος Υπουργός κλέβανε όλοι οι δικοί του γύρω άνθρωποι, σύμβουλοι, παρασύμβουλοι, πιθανόν και η καμαριέρα του, ενώ αυτός Ο ΑΦΕΛΗΣ ΑΘΩΟΣ παντρευότανε ΜΑΚΑΡΙΟΣ εις Παρισίους !

Δεν είναι εύλογη λοιπόν η απορία ; Σας κορόιδεψε – κεράτωσε κύριε όλο το Πασοκ γύρω σας που έκλεβε ενώ εσείς να είστε και ο πιθανός μοναδικός Αθώος ; 
Τελικά αυτό δεν λέτε ;
Δεν λέτε μάλιστα ότι σας στοχοποιήσαν επειδή είστε Αθώος ;

Απλά τότε κύριε γράψτε μας σε μια κόλλα χαρτί πόσα χρήματα και ακίνητα έχετε (έστω και σε ποσοστό συνιδιοκτησίας) πόσα χρήματα και ακίνητα διαθέσατε σε φίλους συγγενείς και συζύγους, τέως ή μη, σε πόσες τυχόν offshore συμμετέχετε και με τι ποσοστό και τι μετοχές έχετε. Σε μια κόλλα χαρτί κύριε. Εκτός κι αν είναι πολλά σας δίνουμε και δεύτερη και τρίτη.

Θα το πράξετε αυτό ή όχι ; Ενώπιον του Ελληνικού λαού είστε και τυπικά αλλά και νομικά υποχρεωμένος. Ή θα κάθεστε να μιλάτε γενικά και αόριστα για τα φαντάσματα που σας κυνηγάνε εσάς και το αφελές (πολιτικό) κέρατο σας ;

Το Ελληνικό κράτος από την άλλη πλευρά όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει έχει την απόλυτη νομική δυνατότητα να ερευνήσει και να βρει ακόμα και τυχόν υπεράκτιες δραστηριότητες του κυρίου. Ενώ το Ελληνικό ΣΔΟΕ έχει πλέον διεθνή δικαιοδοσία (και κατόπιν της προανακριτικής για τον κύριο) να ψάξει και να βρει στοιχεία σε κάθε σημείο του πλανήτη Γη.

Θα το πράξει ; 

Είναι υποχρεωμένο και νομικά να το κάνει.


Θα γίνουν αυτά ;;;

Εμείς εδώ σας αποκαλύπτουμε πράγματα ΑΛΗΘΙΝΑ που δεν ΤΟΛΜΑ κανείς άλλος να γράψει. Υπεύθυνα και πανέτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε λογική απορία ή ακόμα και να λογοδοτήσουμε σε όποια νόμιμη όχληση μας δίχως χρονοτριβή και παρελκυστικές διαδικασίες.

Εδώ πρώτα διαβάσατε την αλήθεια για το τι παίζει και τι μέλλει γενέσθαι.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος λόγω του κατάπτυστου και αντισυνταγματικού νόμου του Συντάγματος (sic) περί ευθύνης Υπουργών απολαμβάνει ήδη ασυλίας. Έτσι όπως και ο Κ. Μαντέλης που δεν ετιμωρήθει επι της ουσίας των πράξεων του.

Τουλάχιστον φαντάζει «παλικάρι» ο κ. Μαντέλης μπροστά στον παραπάνω κύριο γιατί επαραδέχθει πως κάτι πήρε. Ο παραπάνω κύριος ΠΑΝΤΑ θα ισχυρίζεται, φρόνηση μας είναι, πως τον πούλησαν και είναι Αθώος (ολίγον κερατάς, πολιτικός, όμως).
Ακόμα και ο ίδιος ο μεγαλοδύναμος Κύριος να κατέβει στη Γη να τον καταγγείλει με όποια στοιχεία ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν θα αλλάξει ρότα. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος έχει την Ιστορία του. Ο κ. Τσοχατζόπουλος πλέον είναι η Ιστορία του. Το δράμα είναι αυτό.

Ενώ η τραγωδία είναι πως ακόμα και τώρα η Ελληνική πολιτεία ΔΕΝ πράττει τα δέοντα για μια τουλάχιστον πλήρη διαλεύκανση της Ιστορίας του εν λόγω ατόμου, που από τύχη δεν έγινε και Πρωθυπουργός παρακαλώ.

Και η τραγωδία ενός ολόκληρου λαού, έτσι, συνεχίζεται…

Πηγή ειδησιογραφικής φωτό.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_13/05/2011_390804


Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.