Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Κάθε μέρα μπαίνουν 300,400,500.


Κάθε ώρα περνάνε ανεξέλεγκτα από τα σύνορα μας περίπου 16 άτομα ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, έτσι σαν φαντάσματα। Κι αν ήτανε φαντάσματα θα λέγαμε πως εισβάλλει κάθε λεπτό τα 4/10 ενός φαντάσματος. Ωραία λοιπόν οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι νούμερα. Αφού δεν είναι νούμερα λοιπόν ας πούμε μια και καλή πως σε λίγο καιρό θα έρθει το μισό Μπαγκλαντές να γίνει συμπολίτης μας. Θέλετε τώρα να μετρήσουμε πόσο είναι το Μπαγκλαντές ή θέλετε να μετρήσουμε πόση είναι τρέλα κάποιων «αλληλέγγυων» που πατρονάρουν αυτό το φαινόμενο; Ας μη το μετρήσουμε κι αυτό. Θέλετε να μετρήσουμε πόσο αξίζει σε μετρητά – λεφτά η ζωή ενός ανθρώπου εδώ στην Ελλάδα ή πόσο αξίζει ένα ακίνητο ;


Αυτά θέλετε δε θέλετε έχουν μετρηθεί και η αξία τους είναι συγκεκριμένη και γνωστή. Θέλετε δε θέλετε.
Για μερικούς κοστίζει όσο μια βιντεοκάμερα, αλλά αυτό θεωρείται (τουλάχιστον μέχρι να επιβληθεί πλήρως ΕΔΩ ο πολυπολιτισμός) εγκληματικό. Για μερικές Ασφαλιστικές κοστίζει μια κάμερα ένα home cinema κι ένα καλό αυτοκίνητο, άντε και μια βάρκα με εξωλέμβια. Αυτό ΔΕΝ θεωρείται εγκληματικό γιατί υπάρχουν αντίστοιχες δικαστικές αποζημιώσεις χιλιάδες τον αριθμό, του ανάλογου ποσού.

Τελικά μετράμε ή δεν μετράμε;

Μάλλον μετράμε εκεί που βολεύει τις όποιες ιδέες μας και λέμε ότι δεν μετράμε όταν δεν βολεύονται οι όποιες ιδέες μας. Μερικοί μετράνε και συνειδητά λάθος, είναι κι αυτό στο πρόγραμμα, τι να κάνουμε ;

Υπάρχει λοιπόν η μεγάλη και τρανή ιδέα ότι η ανθρώπινη ζωή επουδενί είναι αριθμός. Αυτή τη μεγάλη και τρανή ιδέα όλες οι ληστείες μετά φόνου την διαψεύδουν. Όλοι οι οικονομικοί πόλεμοι με εκατομμύρια θύματα την ευτελίζουν, και τέλος, όλοι όσοι ειρηνικά και πολυπολιτισμικά θέλουν να σώσουν τον πλανήτη, απλώς την δολοφονούν με την έμπρακτη «προοδευτικότητα» τους.

Πώς ;

Βάζουν ας πούμε 300 να κάνουν μια απεργία πείνας (τι είναι μια μέρα αθρόας διέλευσης από τα σύνορα ;) μέχρι τελικής πτώσεως για να περάσουν στην Ελλάδα 300.000.000 νέες ψυχές : Η ιδέα πετυχαίνει και η Ελλάδα πεθαίνει.
Είτε μετρώντας είτε ΔΕΝ μετρώντας. Όπως θέλει να το δει κανείς,

Θέλετε να το μετρήσουμε διαφορετικά ;

Όταν σου χτυπήσει ένας (1) την πόρτα του σπιτιού σου και σου ζητήσει να φάει επειδή πεθαίνει πρέπει να είσαι κτήνος να μη του δώσεις τουλάχιστον ένα κομμάτι ψωμί.

Όταν σου χτυπήσουν εκατό (100) την πόρτα του σπιτιού σου και σου ζητήσουν να φάνε επειδή πεθαίνουν θα σε αναγκάσουν εσένα να γίνεις κτήνος για να μη ΣΕ ΦΑΝΕ. Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος εδώ δεν θέλει να «μετρήσει» απλώς στρουθοκαμηλίζει, «μετρώντας» πάντα το χρόνο που θα βάλει και θα βγάλει το κεφάλι του στην (μαύρη) τρύπα του στρουθοκαμηλισμού του.

Στην Ελλάδα έχουμε ήδη λαθραίους 2.000.000 εποίκους. Ήδη, κάποιοι και κάποιες, μας αποκαλούν εμάς τους Έλληνες, Ινδιάνους, με τη γνωστή φυσικά συνέχεια της Ιστορίας.

Κάθε μέρα μπαίνουν 300, 400, 500.

Αυτή είναι η σημαντικότερη απάντηση γιατί αυξάνεται κατακόρυφα η εγκληματικότητα, και αφήστε τους πάσης φύσεως ειδικούς να κάνουν άλλου είδους «μετρήσεις» (μετράνε κι αυτοί αλλά μόνο ένας (1) Θεός ξέρει τι μετράνε).

Αν τώρα όλα αυτά τα παραπάνω είναι «εχθροπάθεια», είναι επειδή δεν μετράνε την Ελλάδα ως Ελλάδα αλλά ως χωματερή της Ασίας και της Ευρώπης. Πάλι δηλαδή μετράνε αλλά εμάς ΔΕΝ μας μετράνε καθόλου, ούτε καν σαν κοράκια για την κάσα μας. Είναι επειδή μετράνε μόνο τις μεγάλες ιδέες τους, την δειλία τους, ή τα μετρητά (μετρημένα κι αυτά) που έχουν στο εξωτερικό για να την «κάνουν» όταν οι ώρες αυτού του κράτους θα είναι «μετρημένες».

Κατά τα άλλα δεν μετράμε καθόλου τις υπέρτατες αξίες εδώ. Απαγορεύεται, έτσι μας λένε άλλωστε.

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.